Vanomobil presenteert: Adria's nieuwe SUPERSONIC

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Adria onthult hun nieuwste revelatie: DE SUPERSONIC! Een 7,80m of 8,90m lange integraal motorhome op een Mercedes Sprinter Al-Ko chassis met 170pk motor en 9G-Tronic automaat. De Supersonic is perfect geïntegreerd op Mercedes-Benz, die synoniem staat voor luxe, elegant design en precisietechniek, wat Mercedes-Benz het ultieme basisvoertuig voor campers maakt. De look is elegant sportief en afgewerkt in Metallic Grey. Geïnspireerd door de nieuwste innovaties op het gebied van jacht-, woon- en autodesign, is de nieuwe Supersonic gedreven door design, voor mensen met een oog voor verfijning en capaciteit.

vanomobil blog adria supersonic

Er zijn 4 indelingen mogelijk, op twee lengtes, telkens voor vier personen. De wetenschap van lay-outs en constructie, met alles op de juiste plaats, wordt geleerd over decennia en Adria brengt deze ervaring mee, naar elk Supersonic model.

Vanomobil blog adria supersonic

vanomobil blog adria supersonic
 

Mercedes-Benz chassis

Het nieuwste motorontwerp en de nieuwste motorprestaties van Mercedes-Benz zorgt voor moeiteloos koppel- en rijplezier. De Supersonic is uitgerust met exclusieve grille vooraan, met Hella dagrijlichten en Bi-LED modules, geïntegreerde bumper, LED mistlampen, aerodynamische achterwand met achteruitrijcamera en Hella LED multifunctionele verlichting en buitenspiegels in groothoekformaat, elektrisch bediend en verwarmd. 
 

Bestuurderscabine

De bestuurderscabine is uitgerust met multimedia touchscreen van 10,25" (met spraakbediening, GPS-radio, 3D-kaart, Apple CarPlay, enz), automatische airconditioning, elektrische handrem en manuele parkeersteunen, twee Aguti-stoelen met hoog comfort en lederen bekleding, rolgordijnen aan de buitenkant en slimme bijrijder opbergkast.
 

Nutsvoorzieningen

De brede celdeur (65cm) heeft verborgen scharnieren, inside-out slot, privacyvenster en binnenberging. Er is een centrale servicebox voor nutsvoorzieningen op één plaats, toegankelijk van zowel binnenin de camper als van de buitekant uit en voorzien van een stopcontact, TV antenne en opbergruimte. De vers water tank is optimaal geplaatst en heeft een groot volume (150L) alsook een elektronisch vers en grijs water afvoersysteem. De vlakke vloer biedt ruimte eronder voor geïntegreerde nutsvoorzieningen, isolatie en opslag. De Supersonic heeft een krachtige Alde-verwarming en zonnepaneel van 140W. Een luifel met adapter is optioneel. De verlichting en belangrijkste nutsvoorzieningen zijn eenvoudig te bedienen dankzij het digitaal Adria bedieningspaneel alsook met de Adria MACH smart control mobiele applicatie voor lokale bediening via Bluetooth.

vanomobil blog adria supersonic
 

Modern en open leefgedeelte

Adria is gedreven door een visie van compromisloos comfort met eigentijdse leefruimtes, voor luxueus easy-living comfort en praktische bruikbaarheid en ongelofoolijk welzijn. Dat resulteert in een modern & open salon met L-design of face/face salon, met bekleding in nieuwe naaistijl. Alle leefruimtes zijn uitgerust met slimme verlichting met spot, LED en sfeerverlichting. De innovatieve keuken heeft meer ruimte en de beste apparatuur waaronder koelkast van 177L, oven en koffiezetapparaat. De Master bedroom kan uitgerust worden met een kingsize centraal bed (150 x 195cm) of twin bedden (205 x 83cm) met elektrische verstelling, lattenbodems en luxe matrassen. Boven de bestuurderscabine kan zich een 2-persoons hefbed ontplooien. De grote luxe spa badkamer heeft kwaliteit armaturen, verlichting en opslag. En om het helemaal geweldig te maken, kan je jouw Supersonic personaliseren met een keuze uit keuken- en badkamerbladen, zacht meubilair, kussensets en fabrieksfittingen.

vanomobil blog adria supersonic
vanomobil blog adria supersonic

Het spreekt voor zich dat de Supersonic enkel tegemoet kan komen aan alle verwachtingen op vlak van luxe, comfort en ruimte, als deze op 4,5T staat en dus op C1 rijbewijs te besturen is.

Adria spendeerde maar liefst drie jaar aan de ontwikkeling en perfectionering van de Supersonic. We kunnen niet wachten om de eerste live in onze showroom te kunnen tonen in september! Stay tuned!