Vanomobil Stories

Vanomobil Family Day 2023

Op het einde van de zomer werden alle collega’s van de verschillende filialen met hun families uitgenodigd voor onze Vanomobil Family Day in Avanco, Aalbeke. We verzamelden onder een stretchtent aan de vijver, een veelbelovende, sfeervolle locatie.

De dag begon met blije weerziens en nieuwe ontmoetingen met een aperitiefje in de hand. ’s Middags smulden we van frietjes, warme hond en/of aziatisch. Een flauw zonnetje wilde zich graag bij ons voegen, maar de wolken lieten haar er net niet doorheen. Niet erg, want er was nog een actieve namiddag in het vooruitzicht.

Alle ouders en kinderen konden deelnemen aan verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Terwijl enkelen “hun leven riskeerden” op het hoogteparcours of de quads, namen anderen pijl en boog of gelblaster te hand. Menig ruggen werden geforceerd bij het proberen beter te doen dan andere collega’s of kinderen. Enkele verstandigen onder ons kozen voor de rustige volksspelletjes.

Op het einde van de namiddag genoten we van ijsjes, wafels en fruitbrochettes terwijl de winnaar van de wedstrijd bekend werd gemaakt. Kéjll raadde het dichtst bij het juiste antwoord en won daarmee een helikoptervlucht! Zijn ijsje moest hij even laten voor het was, want daar was de helikopter al! Met dit spektakel kwam de dag stilletjes aan tot zijn einde.

Vele blije gezichten vertrokken moe, maar voldaan huiswaarts. Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie enthousiasme en vooral aan Ignace en Véronique voor dit prachtige initiatief. 

Lees ook

Alle nieuws