Tips & Tricks

5 redenen waarom reizen met de camper ideaal is voor je kinderen

Droom je van een vakantie met de camper, maar twijfel je of dit wel mogelijk is met kinderen? Wij geven je 5 redenen waarom reizen met de camper perfect mogelijk is met je gezin!
 
1. Alles binnen handbereik!
Zonnecrème? Koek? Knuffel? Sanitaire stop? In je huis op wielen heb je alles continu bij de hand! Geen stress meer om iets te vergeten, niet meer sleuren met rugzakken of valiezen en niet steeds in- en uitpakken. Een echte luxe!

2. Een vertrouwde thuis voor de kinderen
Reis je graag rond tijdens je vakanties? Voor kinderen kan verandering van omgeving soms wat moeilijk zijn. Een camper zorgt dan zeker voor de nodige stabiliteit! Elke dag een nieuwe locatie, maar toch in een vertrouwde thuis, waar de kinderen hun eigen plekje hebben en slapen in hun eigen bedje. Er zijn zelfs campers met stapelbedden of een kidssalon!

3. Betaalbaar reizen
De prijzen van familievakanties kunnen al snel de hoogte in gaan. Ook daar kan een camper de oplossing bieden. In de huurkost zit immers al je transport, verblijf en eetgelegenheid inbegrepen. Ook je kost ter plaatse, heb je veel beter in de hand! Je kan zelf kiezen op welke campings je staat, je gaat uiteten of gezellig zelf kookt, hoe ver je reist…

4. Flexibel en kidsproof
Reserveer je een hotelkamer, een chalet, een AirBNB… dan is het altijd afwachten of deze echt voldoet aan je verwachtingen en daadwerkelijk “ kidsproof” is. Heb je pech, dan zit je de hele vakantie vast op een minder leuke plek… Met de camper heb je veel meer vrijheid en flexibiliteit! Je kan de campers in onze showroom bezoeken en deze uitkiezen die voor jouw gezin perfect is. Zo weet je exact wat te verwachten. Valt een overnachtingsplaats wat tegen? Geen stress, met de camper kan je de volgende dag gewoon weer verder rijden naar een nieuwe en betere locatie.

5. Gezonde buitenlucht
We kunnen het niet ontkennen, technologie is niet meer weg te denken uit de leefwereld van onze kinderen, die steeds minder buiten komen. Reizen met de camper staat net wel gelijk aan veel buiten zijn. Tijdens het kamperen trek je terug naar de natuur en leren ze op spelende wijze veel bij. Ze krijgen nieuwe prikkels, wat goed is voor hun ontwikkeling, de natuur is als het ware één grote speeltuin. Extra pluspunt: veel spelen zorgt ervoor dat de kinderen op het einde van de dag moe zijn en goed slapen, win-win!
 
Conclusie: een camper maakt reizen met je (klein)kind(eren) een plezier!

Interesse in het huren van een camper? Contacteer ons vrijblijvend met je vragen voor meer uitleg! We helpen je graag verder. ❤️