Motorhome Update

Nieuwe COPA op FORD CUSTOM TOURNEO

De langverwachte COPA op de nieuwe Ford Custom Tourneo staat eindelijk in onze showrooms! En goed nieuws: de originele en zeer gesmaakte indelingen van de Copa (C500 en C530) blijven ongewijzigd!

Bürstner heeft ze zelfs nog geoptimaliseerd, waardoor de liefhebbers van minicampers deze twee succesmodellen nog meer zullen smaken:

  • De zitbank onder is met 10cm verbreed en biedt nu een comfortabele 106cm zitbreedte. De breedte van het onderste bed vergroot bijgevolg ook met dezelfde afmeting en de vrije schouderbreedte bedraagt nu zelfs 118cm!
  • De zitbank is nieuw ontwikkeld en beschikt nu over twee geïntegreerde hoofdsteunen. Het rolsysteem van de zitbank is verbeterd zodat je de zetel nog eenvoudiger kan verschuiven. De slaapbank is nu nog eenvoudiger om te toveren tot een comfortabel bed voor een verkwikkende nachtrust. Daarenboven geniet je nu van een variabel hoofdeinde zodat je de bovenkant van je bed eenvoudig kunt regelen en met één beweging ook in “relax” positie kunt plaatsen.
  • Pop-up bed groter: met een afmeting van 198x116cm is de afmeting van het pop-up bed ook flink toegenomen en je beschikt nu zelfs over 130cm schouderbreedte.
  • Heel wat kleine verbeteringen: zoals extra USB aansluitingen, een uitstroommond van de verwarming voor het pop-up dak, vuilwatertank nu ook mee verwarmd, enz…

  

Maar uiteraard is de grootste vernieuwing het chassis: de nieuwe Ford Tourneo Custom. De versie V710, zoals deze intern bij Ford wordt genoemd, is volledig nieuw ontwikkeld en leverbaar in 2 motorisaties (136 of 170pk), manueel of automatisch en de 170pk automaat is zelfs leverbaar in 4x4. Naast de witte buitenkleur kan je hem bestellen in 4 optionele metaalkleuren: Azur blauw, Lunar grijs, Magnetic grijs en Matter grijs.

De nieuwe Ford Custom Tourneo beschikt nu standaard over heel wat comfort items zoals onafhankelijke vering op voor- en achteras en LED koplampen voor een veiliger rijervaring.

Verder gaat vooral de technologische uitrusting aan boord er flink op vooruit. Standaard krijg je twee grote displays op het dashboard: een digitale tellerpartij van 12 inch, dat configureerbaar is en onder meer een zeer complete boordcomputer omvat. Het tweede en centrale scherm is 13 inch met touch, met een horizontale positionering die lichtjes naar de bestuurder is gericht. Dat omvat de nieuwste generatie van Fords infotainmentsysteem, Sync 4, en biedt alle moderne snufjes die je ook in nieuwe personenwagens vindt (draadloze Apple CarPlay/Android Auto, over-the-air updates, enz.)

 

Alle comfort en rijhulpsystemen van een moderne reisberline vind je nu ook terug (al dan niet optioneel) op de nieuwe COPA: pro-collisie assistent, adaptieve cruise control, dodehoek waarschuwing, rijstrook assistent, dodehoek waarschuwing, verkeersbord herkenning, inductie oplaadpunt voor je smartphone, achteruit noodrem assistent,….

Ontdek hem in real life in onze showrooms!

De Bürstner COPA op Ford Custom Tourneo is niet alleen in onze showroom in Deerlijk te bezichtigen, maar ook  in Lokeren (C500) en in Hoogstraten (C530).

Bekijk de productfiches via onderstaande knoppen!

>>> Kom hem in première ontdekken tijdens de Vano Days van 8/4 tem 21/4/2024!