Vanomobil Stories

Kersthappening in Vanomobil Tremelo

We blikken in deze blog graag terug naar onze gezellige kersthappening in Vanomobil Tremelo! De kersthappening bestond uit een kerstnocturne van de shop op vrijdag, maar mits inschrijving kon je als klant ook een fantastisch kerstweekend beleven!



De kerstnocturne in Vanomobil Tremelo

De showroom in Tremelo werd voor de nocturne bekleed met veel lichtjes, kerstbomen, een gezellig vuur... Het werd een warm moment waarop iedereen kennis kon maken met elkaar, de nieuwste producten, een infosessie kon meepikken én enkele van onze topleveranciers konden ontmoeten. Die gezelligheid bleek erg aanstekelijk te werken, want met zo een 150-tal bezoekers kunnen we spreken van een werkelijk succes

Een hottub in het midden van het Vanomobil camper village! 

Na de nocturne kon de rest van het kerstweekend beginnen. Voor het weekend werd een pop-up camping klaargestoomd voor maar liefst 30 campers. Er werd heerlijk genoten op de camping met een winetasting en een lekker winters hapje. Ook te vermelden: de uitblinker van formaat was een unieke hottub, in het midden van de Camper Village! Het werd een memorabele avond met een (aantal ;) ) lekkere glaasjes wijn, omringd door eensgezinde mensen, je geliefde camper en heel wat gelach: de ideale mix voor een memorabele herinnering! 

Een "Full Continental Breakfast" en de Vano Quiz

De volgende ochtend kon men aanschuiven voor een lekker "full continental breakfast": eitjes, spek, koffie... De ideale manier om aan te sterken voor de leuke "Vano Quiz"!  Met 10 teams in de running voor de hoofdprijs, een waardebon van €250 in onze shop, en de prijs voor de best geklede “foute kersttrui” stond er immers veel op het spel. De hoofdprijs ging naar het team “the happy Adria campers” , terwijl de familie  Bogaerts-Massez de prijs voor de beste outfit (inclusief 3 verklede 4-voeters) mocht naar huis nemen. Dikke proficiat!

Na deze quiz wordt er nog een gezellige babbel gehouden en daarna gaat iedereen met een grote glimlach en een voldaan gevoel naar huis. 

Wij hebben er alvast enorm van geno-ho-ho-ho-ten! We zijn enorm blij om ook al jullie blije gezichten en fijne reacties te mogen ontvangen, op naar een volgende editie ❤️