De camper, de ideale partner tijdens je fietsuitstap!

  • On The Road
Terug naar overzicht

Of je nu in de bossen gaat mountainbiken, sightseeing op je elektrische fiets of wedstrijden rijdt met de koersfiets, een camper brengt je in elk geval naar de mooiste plekjes en zorgt voor alle comfort onderweg! 

Vanomobil camper voor fietsvakantie

 Een camper biedt de mogelijkheid tot meerdaagse fietstochten en hele fietsvakanties. Bovendien haalt hij je uit je comfortzone en brengt je verder weg naar nieuwe plekken! 

 Jouw fietsen neem je op een handige en veilige manier mee in of achterop de motorhome. En er is altijd nog voldoende bergruimte voor extra accessoires en gerief. 

 Je hebt alle comfort steeds bij de hand: je picknick blijft koel in de frigo of kan je ter plekke koken op het gasvuur, je slaapt in je eigen bed tijdens meerdaagse uitstap, je geniet van een welverdiende warme douche na de inspanning. 

 De motorhome biedt mogelijkheden voor het hele gezin: iedereen kan mee en er is ruimte en tijd om andere activiteiten te combineren.  

 De camper voorziet mogelijkheden om je elektrische fiets op te laden of je MTB te kuisen voor de volgende rit! 


​Ontdek in één van onze showrooms in Deerlijk, Hoogstraten of Tremelo alle mogelijkheden die een mobilhome biedt aan fervente fietsers!

Lees dit artikel voor meer tips over hoe je jouw fiets makkelijk mee neemt in of op de camper? 

Vanomobil camper voor fietsvakantie