Camping Vanomobil: een succesverhaal

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

30 jaar Vanomobil is een mijlpaal die we uitgebreid wilden vieren met onze klanten en collega’s. Hoe we zouden vieren, hadden we als doorwinterde kampeerfanaten al snel beslist. We trokken er allemaal samen in stijl en met motorhomes op uit 18 en 19 mei 2019. Onze bestemming? Camping Vanomobil! Ons eigen, origineel kampeerterrein te Aalbeke.
Lees hier het verslag van de festiviteiten.
 

Groene oase van vrijheid en ambiance 

De belangrijkste doelstelling van Camping Vanomobil was om onze hechte community motorhomeliefhebbers van heinde en verre samenbrengen. Een geslaagde opzet: kennissen en oude vrienden zagen elkaar terug, nieuwe vriendschappen werden gesmeed en reisverhalen werden uitgewisseld.

Na een hartelijke verwelkoming van onze 500 gasten, konden zij zich installeren op onze groot kampeerterrein. Daarna gingen de meeste de camping verkennen. Het prachtige, grote en rustiggelegen domein bestond uit een gigantische zwemvijver met strand, verschillende al dan niet overdekte terrassen en bars, podia… Er was ook een prachtige photobooth die geweldige kiekjes opleverde.

camping Vanomobil

Namiddag vol spannende activiteiten

Natuurlijk voorzagen we een uitgebreid programma. Sportfanaat of bourgondiër, er was voor elk was wat wils.
 
De avonturiers trokken op verkenning op het prachtige Avanco domein en konden kiezen uit allerlei outdoor activiteiten. Families konden hun jarenlange vetes eindelijk beslechten tijdens een heuse family paintball. Klimmers konden zich uitleven op de klimmuur of op het enorme hoogteparcours. Daarnaast was er ook nog boogschieten, vuur leren maken, bijlwerpen, quadritjes, pedalovaarten… Iedereen had tegen de avond zijn portie adrenaline wel weer gehad.

Camping vanomobil
 
Voor de creatieve zielen waren er de hele namiddag workshops. Van schilderen tot boetseren en potten bakken. Er bleek zich heel wat talent onder onze kampeerders te bevinden zowel jong als oud. Zij maakten hun eigen leuke aandenkens om mee naar huis te nemen.

camping vanomobil
 
De Bourgondiërs genoten van een groots showcooking spektakel. Smoke & Fire verzorgde niet alleen onze barbecue die avond, maar voorzag onze gasten van een uitgebreide workshop. Zij mochten immers meevolgen tijdens de voorbereidingen en zo de geheimen van een perfecte barbecue ontdekken. En natuurlijk kregen ze op het einde van de dag de kans om te proeven.

camping vanomobil
 
Tot slot voorzagen we ook een uitgebreide keuze voor de sportievelingen. Zo konden ze een fietstocht maken in en rond het mooie Aalbeke in het gezelschap van de enige echte Sven Nys! De wandelaars konden dan weer kiezen voor tochten van 5 tot 10 km. Ook onze mountainbikers konden zich uitleven op het mountainbikeparcours. 

camping vanomobil

Partymodus on!

Na een drukke namiddag verzamelden jong en oud zich met een aperitief in de hand voor een reeks gezellige mini-optredens van Wim Opbrouck. De sfeer zat er goed in en de reuze BBQ stilde de knorrende magen! Na een live optreden van Edje Ska & The Pilchards met aansluitend een afterparty met DJ Sofie, trokken de gasten zich in de vroege uurtjes terug in hun motorhome. ’s Anderdaags stond hen immers nog een uitgebreid ontbijt te wachten.

camping vanomobil
 

Vrijgevige gasten

Naast het samenzijn, het feesten, het genieten, zetten de aanwezige kampeerders zich ook in voor het goede doel. Dankzij de vele giften verzamelden we het mooie bedrag van 9000 euro voor verschillende goede doelen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen: Make A Wish, Vlaamse Parkinson Liga, vzw Kinderkankerfonds. Ontdek hier welke wens we konden helpen vervullen!


 

Bedankt aan de hele Vanomobil Familie!

Ons Vanomobil hart zwelt van trots als we terugdenken aan dit fantastische weekend en aan de voorbije 30 jaar! Stuk voor stuk hebben jullie bijgedragen aan dit geweldige Vanomobil verhaal. Deze zeer geslaagde Camping Vanomobil is onze blijk van appreciatie en dankbaarheid voor jullie vertrouwen. Met evenveel vertrouwen kijken we vooruit naar een mooie toekomst.  

camping vanomobil

Zelf de sfeer opsnuiven? 
 

Bekijk hier alle foto's


En er is ook een aftermovie!Wat heeft dit jubileumjaar nog te bieden?
 

Camping Vanomobil was nog maar het begin van dit jubileumjaar. We blijven nog even in  echte feeststemming! Zo kan je het komende jaar genieten van exclusieve verjaardagspromo’s! Deze kan je in onze virtuele showroom bewonderen. En als extraatje krijg je bij de levering van je nieuwe motorhome nog een extra set glazen (zolang de voorraad strekt), speciaal ontworpen ter gelegenheid van ons 30 jaar.

 
Ontdek hier onze promo's

 

Een eerste motorhome aankopen, een motorhome huren voor je vakantie, tijd voor een update of kampeeradvies nodig? We verwelkomen je graag in een van onze 3 toplocaties.
 

 

Tot binnenkort!

 

Ignace, Véronique en het Vanomobil team