Stalling

Op zoek naar een gepaste parkeerruimte voor je camper? Dan ben je bij Vanomobil aan het goeie adres! Op het einde van de oprit aan onze showroom in Deerlijk vind je een ruime hal met meer dan 200 STALLINGSPLAATSEN

✔️ Luchtige, nette hallen met ruime individuele plaatsen
✔️ 7 dagen op 7 toegang met badge
✔️ Camerabewaking
✔️ Servicepunt aan de stallingplaats
✔️ Oplaadpunt voor je woonbatterijen aan de stallingplaats


Laat jouw dierbare 4-wieler gerust achter in onze Vanomobil stalling. Je slaapt op je twee oren dankzij onze individuele toegangscontrole aan de hand van een persoonlijke badge. Bovendien zijn de hallen beveiligd met een uitgebreid en volledig alarm- en camerasysteem.

Extra gemakkelijk: moet je camper op controle in onze werkplaats? Laat dan de sleutels bij ons achter en we halen zelf de camper uit de stalling en plaatsen hem terug na controle.

LET WEL: de stallingsplaatsen zijn exclusief voor onze Vanomobil klanten.

​VANOMOBIL's VIP service: houd je van service, dan kunnen we het summum brengen. Bel ons 24h op voorhand, wij zorgen dat uw motorhome klaarstaat, gepoetst binnen en buiten, gevuld met water, diesel, gas en toiletproduct. Je hoeft hem enkel nog te komen oppikken en op reis te vertrekken. Na jouw vakantie kan je, indien gewenst, de motorhome gewoon bij ons afzetten, op elk moment van de week. Wij ledigen de motorhome, laden opnieuw de batterijen op en plaatsen hem terug op uw stallingsplaats.

 

Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen!

 

 

Lees verder onder de afbeelding

Vanomobil - Stalling