Camperhotel

Op zoek naar een gepaste parkeerruimte voor je camper? Dan ben je bij Vanomobil aan het goeie adres! Op het einde van de oprit aan onze showroom in Deerlijk vind je een ruime hal met meer dan 200 STALLINGSPLAATSEN, het Vanomobil Camperhotel!

Propere, overdekte staanplaats
Zo staat je (nieuwe) camper beschut tegen weer en wind en blijft hij proper!

Safety first
De volledige stalling wordt 24/7 gefilmd dankzij 24 camera’s die op diverse plaatsen in de stalling geplaatst zijn. Bovendien wordt het camperhotel professioneel beschermd via een alarmsysteem met meldkamer, die zich iedere avond automatisch wapent! 

Ultieme vrijheid
Heb je last-minute beslist om toch een weekendje mee te pikken omdat het zonnetje schijnt? Geen probleem! Je hebt 7/7 van 7u tot 22u toegang via een individuele badge, dus altijd welkom om je camper te komen halen of terug te brengen.

Servicepunt naast het camperhotel
Na een weekendje weg kan je gebruik maken van ons servicepunt om je grijs water en toilet te ledigen alvorens je camper op stalling te zetten. Aan de laadpaal kan je de batterijen opladen. Voor je volgende avontuur vul je jouw vers water tank aan hetzelfde servicepunt.

Key drop-off
Supergemakkelijk op onderhoud: laat je sleutels bij ons achter en we halen zelf de camper uit de stalling en plaatsen hem terug na het onderhoud.

Laat jouw dierbare 4-wieler gerust achter in ons Vanomobil Camperhotel. LET WEL: de stallingsplaatsen zijn enkel voor onze Vanomobil klanten.
 

Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen!

 

 

WELLNESS PAKKET


Is je camper een belangrijk deel van je leven? Is hij je beste vriend waarmee je prachtige tijden beleeft? Dan wil je deze vriend toch verwennen met een fijn extraatje? Daar dient ons wellness pakket voor! Je camper even helemaal in de watten leggen, zo staat deze beste vriend op-en-top klaar voor vertrek bij de volgende magische reis. Je kan kiezen uit volgende onderdelen van het Wellness Pakket:

COUPE CHAMPAGNE – Zorgeloos vertrekken doordat wij alvast water, diesel, gas en toiletproduct aanvullen, bandendruk controleren, batterijen opladen en de frigo aanleggen!

❤ MEDITATIE MOMENT – Zorgeloos je vakantie afronden, de camper binnen en buiten kuisen, de batterijen opladen en de camper op stalling zetten.

❤ SPA TIME  - Jouw camper binnen en buiten gepoetst!

❤ BODY MASSAGE - Het volledig simoniseren en grondig kuisen van de buitenkant van de camper zo staat hij als nieuw.
 
❤ CADEAUBON – Klinken bovenstaande opties je als een perfect cadeau voor je mama, papa, broer, tante, vriend,… Dan kan je hen verrassen met een geweldige cadeaubon voor één van of het volledige Wellness Pakket!
 
*Gelieve het Wellness Pakket minstens 24u op voorhand te bestellen, zodat onze werknemers voldoende tijd hebben om het nodige te doen.