Vanomobil Service

Vanomobil verzorgt al meer dan 30 jaar een uitstekende service voor iedereen!

We stellen al meer dan 30 jaar alles in het werk om je een perfecte service te bieden. We voelen ons immers verantwoordelijk voor je volledige vakantie en deze verantwoordelijkheid nemen we serieus. Stalling, coating van je camper, installaties van extra accessoires of een kleine herstelling? Je kan altijd bij ons terecht! En dankzij onze drie vestingen, is er altijd een werkplaats bij jou in de buurt. 

Werkplaats

Een motorhome is een servicegevoelig product. Iedere motorhome is immers een uniek stuk, voor 95% met de hand gebouwd, als het ware een nieuwbouw op wielen, onderhevig aan extreme temperatuurwissels en de hoogste schokken. Om van je motorhome de perfecte reiscamper op jouw maat te maken, vraagt dit wel wat aanpassingen en tuning door onze specialisten. Samen maken we van jouw camper binnen de kortste keren een perfect aan jou aangepaste reisgenoot die je nadien nog jaren zorgeloos reisplezier zal schenken.
 

Coating

Ontzie je je ook altijd die grote wasbeurt na een motorhome uitstap? Dan kunnen wij jouw leven weer een beetje gemakkelijker maken. Verwen je Vanomobil met een coating en je camper is beschermd tegen vuiligheid, krasjes, insecten, boomsappen, UV-straling en verkleuring. Bovendien krijgt je camper een mooie glans en reflectie. Alleen het beste is goed genoeg voor onze favoriete reisgezel, niet waar?
 

Stalling

Vind je niet meteen de gepaste parkeerruimte voor je camper? Geen probleem, wij kunnen voor tijdelijke of definitieve stalligsruimte voor jouw nieuwe aankoop zorgen in Deerlijk. Dankzij ons systeem met gepersonaliseerde toegangscode kan je wanneer je maar wilt bij je camper, 7 dagen op 7. Alvorens je motorhome veilig weg te stallen, kan je een tussenstop maken op ons servicepunt, gelegen op 200m van de stallingplaats. Is er een probleem met je camper, laat de sleutels dan bij ons achter en we halen zelf de camper uit de stalling en plaatsen hem terug na reparatie. Alles staat dus in functie van jouw gemak.

Iedereen welkom

Onze Serviceafdeling is een autonoom deel van Vanomobil. We staan niet alleen ten dienste van onze eigen klanten in koop en huur, maar ook voor nieuwelingen. Je kunt gerust bij ons terecht met je tweedehands gekochte camper of motorhome van een merk dat we niet verdelen. We proberen iedereen zo goed mogelijk verder te helpen voor zover dat mogelijk is met onze kennis, ervaring en onderdelen. We gaan graag een uitdaging aan en samen komen we die enkele zorgen zeker te boven! Zo maken we van je camper binnen de kortste keren een perfect aan jou aangepaste reisgenoot die je nadien nog jaren zorgeloos reisplezier zal schenken.