Vanuit Brussel

Op E314, afslag 21 Haacht, Rotselaar, Holsbeek, richting Haacht, Rotselaar (links afslaan). Aan de rotonde, neem je de tweede afslag. Weg volgen tot in Werchter aan de lichten waar je rechts afslaat. Aan de rotonde neem je de tweede afslag richting Tremelo. Aan de rotonde van Tremelo neemt u de tweede afslag om door het centrum van in Tremelo altijd rechtdoor te volgen via de Grote Bollostraat. Na 2,7 km slaat u rechtsaf op de Grootlosestraat. Sla aan de wegwijzer “Vanomobil showroom” rechts af. Na 1,5 km ziet u aan uw linkerkant Vanomobil Tremelo.
 

Vanuit Antwerpen

(Via E19). Neem Afrit Zemst waar je links afslaat en de N267 volgt tot het kruispunt met de Leuvensesteenweg (N26). Sla rechts af en volg deze weg tot het 2de rotonde (de eerste is een kleine, de tweede een grotere). Neem de 3de afslag richting Haacht. Volg de N21 tot de lichten in Werchter. Rechtdoor tot aan de rotonde. Hier neem je de tweede afslag richting Tremelo. Aan de rotonde van Tremelo neem je de tweede afslag om door het centrum van Tremelo altijd rechtdoor te volgen via de Grote Bollostraat. Na 2,7 km sla je rechtsaf op de Grootlosestraat. Slag aan de wegwijzer “Vanomobil showroom” rechts af. Na 1,5 km zie je aan  jouw linkerkant Vanomobil Tremelo.

 

Vanuit Hasselt Genk

Afrit Aarschot. Sla aan de afrit rechts af en volg de R25 tot aan de rotonde (Duracell batterijen). Neem de tweede afslag richting Betekom en rijd tot aan de rotonde in Betekom,1ste afslag. Neem de eerste straat links (Tremelosesteenweg). Na ongeveer 2 km (voor de fietsenwinkel) afslaan naar rechts. Aan het T-kruispunt rechts af door centrum Baal; volg de Nobelstraat gedurende 2,3 km en sla daarna links in op de Grootlosestraat (Wegwijzer “Vanomobil Showroom”). Je vindt Vanomobil Tremelo na 1 km op je rechterkant.