Vanomobil Tremelo

Met 30 jaar ervaring won Vanomobil het vertrouwen van de 9 grootste Europese merken: AdriaBürstner, ChaussonDreamerItineoKnaus, Westfalia en Niesmann+Bischoff. In haar drie verkooppunten samen, realiseert Vanomobil ongeveer 25% van alle nieuwverkopen in België. Dankzij een ambitieus investeringsprogramma kunnen de verkooppunten van Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo de uitdagingen van de toekomst aan.

 

Het regionale filiaal in Tremelo is het jongste van de drie.
Opgericht in 2012 en ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig filiaal. We verdelen er alle merken behalve Niesmann+Bischoff. 
 
Naast onze mooie showroom van 700 m² met een 15-tal nieuwe topmodellen, zijn er nog een 20-tal nieuwe motorhomes steeds in de buitenvoorraad te bezichtigen.
Je kan er ook terecht voor een geselecteerde tweedehands. 
In onze nieuwe shop van  180 m² kan je ons volledig assortiment van accessoires en producten vinden of kunnen jouw online bestelde goederen afgehaald worden.
 
Binnen de komende jaren willen we in Tremelo vooral ook onze gereputeerde Vanomobil Dienst na verkoop uitbouwen voor onze Vanomobil klanten in Zuidwest België. Zo werken we samen met Hoogstraten en Deerlijk, aan de uitbouw van de Vanomobil motorhomefamilie. 

 

Gesloten op zondag. 

Vanomobil - Tremelo

Vanomobil Tremelo


Grootlosestraat 65
3128 Tremelo-Baal

T: +32 [0]16/310 340
E: tremelo@vanomobil.be

Maandag - Vrijdag: 9u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 17u00
Zondag: gesloten