10 redenen om Vanomobil te kiezen

Maak kennis met Vanomobil, met onze aanpak en met onze producten. Samen maken wij jouw dromen waar...

1. De grootste keuze motorhomes in België

Bij ons vind je zeker wat je zoekt: van flexibele campervan, over budgetvriendelijke alkoof tot luxueuze integraal. 700 verschillende modellen van 8 Europese topmerken: Adria, Bürstner, Chausson, Dreamer, Itineo, Knaus, Niesmann-Bischoff en Westfalia
 

2. Vanomobil is altijd en overal dichtbij

Dankzij onze 3 verkooppunten ben je altijd dichtbij: Deerlijk, Tremelo & Hoogstraten met telkens een ruime showroom, gezellige Vano Shop en perfect uitgeruste werkplaats.
 

3. Verhuur motorhomes

Ons huurpark met méér dan 50 recente en full option motorhomes is één van de meest verzorgde en jongste van het land. Boek nu je huuravontuur vanaf €65/dag.
 

4. Grootste werkplaats van België

Bij Vanomobil is een snelle en professionele service gegarandeerd door onze 30 techniekers. Een optimale dienst na verkoop is de ruggegraat van elk succesvol bedrijf. Met méér dan 30 jaar ervaring en met méér dan 20.000 onderdelen in stock, kunnen wij defecten snel en binnen de afgesproken termijn verhelpen. Tevreden klanten? Die willen wij verdienen.
 

5. Vano Shop

In elke vestiging kan je snuisteren in onze gezellig Vano Shops met de allernieuwste trends in accessoires en onderdelen. Of bekijk eens onze webshop. Vragen? We staan je graag bij met professioneel advies. 
 

6. De scherpste financiering en de beste verzekering

Vanomobil is een officieel erkende bemiddelaar in consumentenkredieten. In samenwerking met onze vaste partner Alphacredit zorgen we voor de voor jou voordeligste lening.We helpen je ook graag bij het zoeken naar de voor jou meest geschikte verzekering. Zo verzorgen wij alle administratie zodat jij kan focussen op je droomreis.
 

7. Aanpassingen op maat

Een fietsrek achterop of een satelliet op het dak? Een extra kast of een bench voor de hond? Onze techniekers en schrijnwerkers passen elke motorhome 100% aan je wensen en noden aan.
 

8. Stallingsruimte en servicepunt

In Deerlijk kan je profiteren van onze motorhomestalling met servicepunt, naast onze showroom. Dankzij ons systeem met persoonlijke toegangscode kan je altijd bij je camper, 24/24u en 7/7d. 
 

9. Occasies

Kopen in vertrouwen: al onze motorhomes hebben een gekende geschiedenis. Alle gepresenteerde motorhomes zijn motorhomes die we hebben overgenomen wanneer de oudeigenaar bij ons een nieuwe motorhome aankoopt, of motorhomes afkomstig uit ons eigen huurpark. We weten wat we verkopen!

Kopen met zekerheid: motorhomes worden volledig gecontroleerd, alvorens ze worden overgenomen. Bij inname van de betroffen motorhome worden alle motorhomes op méér dan 100 verschillende punten gecontroleerd en indien nodig hersteld. Wij zorgen voor een blanco gekeurde motorhome met officiële Carpass, inbegrepen in de prijs. Bij ons hoeft u geen geluk te hebben!

Kopen met garantie: je geniet op al onze tweedehands motorhomes één jaar garantie: zowel op motoronderdelen als onderdelen uit het woongedeelte, met uitzondering van slijtageonderdelen.

Ontdek nu onze occassies!
 

10. One happy Vanomobil Family

Bij ons ben je geen nummer. Iedereen is welkom en we garanderen een persoonlijke aanpak. We zijn per slot van rekening verantwoordelijk voor jouw vakantie en doen er dan ook alles aan om die je te ontzorgen. En dat met een glimlach. Welkom bij de Vanomobil familie.