14 redenen om VANOMOBIL te kiezen

Maak kennis van VANOMOBIL, met onze aanpak, onze producten. Bezoek onze 4000m² grote, overdekte showroom. Samen maken wij uw dromen waar...
 

1. De grootste keuze

700 verschillende modellen van 5 topmerken. U vindt zeker wat u zoekt: een budgetvriendelijke alkoof, comfortabele caravan, luxueuze Integraal of compacte "Van".
 

2. Altijd dichtbij

2 Verkooppunten: DEERLIJK & HOOGSTRATEN met telkens een ruime showroom en perfect uitgeruste werkplaats en carrosserie.
 

3. De scherpste financiering

 

4. De beste verzekeringen

Indien gewenst, zoeken we voor u de scherpste financieringen uit, we stellen u verschillende verzekeringen voor,...
 

5. Groene onderneming

Wij zijn bekommerd om het milieu, op alle niveau, van het papiergebruik tot onze aankooppolitiek, verpakkingspolitiek, afvalbeheersing, energie (installatie zonnepanelen)...
 

6. Alle herstellingen

 

7. Onderhoud

SNELLE SERVICE: een optimale dienst na verkoop is de ruggegraat van elk succesvol bedrijf. Met méér dan 20 jaar ervaring en met méér dan 20.000 onderdelen in stock, kunnen wij defecten snel en binnen de afgesproken termijn verhelpen. Tevreden klanten? Die willen wij verdienen.
 

8. Aanpassingen op maat

Onze schrijnwerkers passen uw motorhome 100% aan uw wensen aan.
 

9. Stallingsruimte

 

10. Servicepunt

 

11. Accessoireshop

 

12. Verhuur motorhomes

Ons huurpark met méér dan 50 motorhomes is één van de meest verzorgde en jongste van het land. In 21 verschillende indelingen, verdeeld over 7 categorieën, is zeker die motorhome te huur die uw interesse ver dient. Surf naar onze website voor een compleet overzicht met indelingen en prijzen: www.vanomobil.be of bel 056 430 181 voor info.
 

13. Occasies

Vertrouwen

Al onze motorhomes hebben een gekende geschiedenis. Alle gepresenteerde motorhomes zijn motorhomes die we hebben overgenomen wanneer de oudeigenaar bij ons een nieuwe motorhome aankoopt, of motorhomes afkomstig uit ons eigen huurpark. We weten wat we verkopen!
 

Zekerheid

Motorhomes worden volledig gecontroleerd, alvorens ze worden overgenomen. Bij inname van de betroffen motorhome worden alle motorhomes op méér dan 100 verschillende punten gecontroleerd en indien nodig hersteld. Wij zorgen voor een blanco gekeurde motorhome met officiële Carpass, inbegrepen in de prijs. Bij ons hoeft u geen geluk te hebben !
 

Garantie

U geniet op al onze tweedehands motorhomes één jaar volledige garantie. Met “volledig” bedoelen we dan ook werkelijk alles, dus zowel motor, versnellingsbak, stuurinrichting,… maar ook verwarming, koelkast, warmwaterinstallatie, enz… Geniet van een garantie zonder discussies !

Surf snel naar onze website en bekijk ons volledig aanbod met mooie binnen en buitenfoto’s en alle nodige informatie.
 

14. Een glimlach

We houden van ons beroep en dat zie je er dan ook aan. Bij ons word je geholpen met de glimlach, net dat ietsje meer dat je er bij ons gratis bijkrijgt!