Bedrijf

Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders kozen en blijven kiezen voor Vanomobil? Je vindt altijd wel een Vanomobil klant in je buurt, vraag hem gerust naar zijn ervaring met ons. Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote Vanomobil familie. En voor onze familie gaan wij door het vuur.

Bij ons ben je geen nummer. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, want wij zijn per slot van rekening verantwoordelijk voor jouw vakantie. En die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. Vanomobil bezorgt je niet zomaar een motorhome, nee, wij bezorgen je jouw droomreis! Geef ons een kans, we zullen je niet teleurstellen.

Lees verder onder de afbeelding

Vanomobil - Over ons

Familiaal bedrijf

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van motorhomes. Onze organisatie kent een vlakke en professionele structuur, iedereen speelt een belangrijke rol in het bereiken van ons enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klanten. De eigenaars zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en heel gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met de motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap.


Ben je gepassioneerd door reizen met een motorhome? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan gerust eens onze vacatures, misschien vind je wel je droomjob. 

Vanomobil - Over ons

Gepersonaliseerd aanbod

Aangezien iedereen anders is, spenderen wij de nodige aandacht aan jouw persoonlijke wensen en voorzien we een gepersonaliseerd aanbod. We hebben voor jou reeds een preselectie gemaakt van de beste en grootste Europese merken, merken met reputatie van degelijkheid, design, innovatie en aandacht voor dienst na verkoop. Vanomobil werkt als trouwe partner al 10 jaar tot soms zelfs 30 jaar samen met deze merken. En daar haal jij alle voordeel uit!

Met ieder van deze merken hebben we een rechtstreekse, officiële en langdurige relatie. We zijn trouwe partners van onze merken en willen op lange termijn blijven samenwerken. Zo koop of huur je rechtstreeks bij de invoerder en kunnen we er de “verdeler” of concessiehouder er van tussenuit halen. Dit betekent voor jou een grote prijswinst bij de aankoop of huur van je camper, maar ook bij aankoop van accessoires, onderdelen etc...

Vanomobil - Over ons

Meer dan 50 medewerkers op drie verkooppunten in Vlaanderen

Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten. Met verkooppunten en werkplaatsen in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij. Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats, uitgebreid huurpark en gezellige Vano Shop. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan. Dit leidt tot heel korte beslissingslijnen en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee jij in contact komt. Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, garandeert onze structuur je toch altijd een persoonlijke, efficiënte en klantgerichte service.

Vraag je je af waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome kozen en blijven kiezen voor Vanomobil? Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je lid van onze grote Vanomobil familie! En voor onze familie gaan wij door het vuur! Er is altijd wel een Vanomobil familielid in de buurt, vraag hen gerust naar hun ervaring met ons.


Bij ons ben je geen nummer. We zorgen voor een persoonlijke aanpak, want wij zijn per slot van rekening verantwoordelijk voor jouw vakantie. En die verantwoordelijkheid nemen wij heel serieus. Vanomobil bezorgt je niet zomaar voor een motorhome, nee, wij bezorgen je je droomvakantie. Geef ons een kans, we zullen je niet teleurstellen.

Vanomobil - Over ons