• Nieuws

 • Samen reizen we 2019 binnen

  Samen reizen we 2019 binnen

  2018 zit er bijna op. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de vele gezellige momenten.

  Lees verder
 • Geniet online van ons E-magazine

  Geniet online van ons E-magazine

  Geniet online en gratis van ons Vanomobil E-Magazine! Wat kan je deze keer zoal verwachten?

  Lees verder
 • Mobicar 2018: een succesverhaal

  Mobicar 2018: een succesverhaal

  Afgelopen editie van Mobicar was een echt schot in de roos. Ontdek hier welke motorhomes in de prijzen vielen.

  Lees verder
 • Veilig op weg? Check je bandenspanning!

  Veilig op weg? Check je bandenspanning!

  De reisroute is uitgestippeld, de nodige proviand ingeslagen en de zonnebrandolie ligt klaar. Nu enkel nog je banden en bandenspanning controleren en je vertrekt veilig richting de zon. Over de correcte bandenkeuze en bijhorende spanning doen heel wat verhalen de ronde. Maar hoe zorg je nu echt voor stevige banden onder je motorhome?

  Lees verder
 • Adria Twin 2019: uitzicht boven de cabine

  Adria Twin 2019: uitzicht boven de cabine

  Adria investeerde fors in de ontwikkeling van haar buscampers gebaseerd op de Fiat Ducato. Dé nieuwigheid bij uitstek? In de Plus en Supreme uitvoering valt de bergruimte boven de cabine weg. Wat in de plaats komt, lees je hier.

  Lees verder
 • 2019: Westfalia goes retro

  2019: Westfalia goes retro

  Westfalia gaat de nostalgische tour op met de Kepler Six. De Volkswagen T6 is omgevormd tot een rood/witte retro, trendy motorhome die volledig klaar is om richting Woodstock te trekken. De prachtige kleuren gaan verder in het interieur waar een keuken, koelbox, kledingkast, bed, enz. je de nodige kampeerluxe bezorgen.

  Lees verder
 • Cruise door het Franse natuurschoon

  Cruise door het Franse natuurschoon

  Wie een originele etappe wil plannen doorheen het land van de betere wijn, kaas en uitgestrekte landschappen, kan rekenen op France Passion. De gids brengt je langs 9.200 gratis camperstandplaatsen bij Franse wijnboeren en landbouwers.

  Lees verder
 • Handig en rotsvast: de Peggy Peg

  Handig en rotsvast: de Peggy Peg

  Eenmaal aangekomen op je favoriete kampeerspot, wil je uiteraard je voortent of luifel stevig verankeren. Maar bij een te zachte ondergrond vliegen je haringen bij de minste wind uit de grond. En een te harde bodem resulteert vaak in kromme haringen. De oplossing? De handige Peggy Peg.

  Lees verder
 • Aanrader dichtbij: Valkenburg

  Aanrader dichtbij: Valkenburg

  Op zo’n 40 kilometer van Hasselt ligt Valkenburg. De stad aan de Geul biedt voor elke kampeerder wat wils: van de steenkoolmijn en gemeentegrot tot de Kasteelruïne. Op zoek naar een weekendje weg dichtbij vol boeiende activiteiten? Laad dan snel je motorhome in en trek richting Valkenburg.

  Lees verder
 • Laatste winnaar BBQ actie!

  Laatste winnaar BBQ actie!

  Patrick Mertens: gefeliciteerd! Deze zomer doe je de temperatuur nog meer stijgen met je gloednieuwe Barbecook België​ Carlo tafelbarbecue.

  Lees verder
 • Welcome Days van 20 - 28 april

  Welcome Days van 20 - 28 april

  Van 20 t.e.m. 28 april is jong en oud welkom in onze 3 showrooms. Ben je een ervaren motorhome avonturier of klaar om je eerste stappen te zetten in de wondere camping wereld?

  Lees verder
 • We zijn verhuisd!

  We zijn verhuisd!

  Bezoek vanaf nu onze nieuwe showroom: Ter Donkt 38, 8540 Deerlijk.

  Lees verder
 • De filosofie achter onze nieuwe showroom

  De filosofie achter onze nieuwe showroom

  Binnenkort verhuizen we naar onze nieuwe showroom te Deerlijk. Het magazine “Op de werf” van de Bouwunie publiceerde een uitvoerig artikel over onze nieuwbouw.

  Lees verder
 • Een topintegraal van Duitse makelij voor minder dan 65000€? Nee, je droomt niet!

  Een topintegraal van Duitse makelij voor minder dan 65000€? Nee, je droomt niet!

  Deze gloednieuwe (beperkte oplage) Bürstner integraal met XXL centraal bed achter, leder interieur en alle nodige opties komt nu tijdelijk aan 64.990€ alles inbegrepen!!! Deze pracht-integraal biedt met zijn binnenhoogte van 2.12m hoogte een zee aan ruimte! Toch is zijn buitenhoogte slechts 2.95m, dus kom je voordelig door alle Franse peages.

  Lees verder
 • Vanomobil 'beste Service' in Europa volgens Westfalia

  Vanomobil 'beste Service' in Europa volgens Westfalia

  Bij de presentatie van het 2018 gamma van Westfalia verraste deze Duitse constructeur het Vanomobil team met een wel heel uitzonderlijke trofee. Geheel onverwacht werden we naar voor geroepen en gelauwerd voor de uitzonderlijke service die we onze klanten bieden. Op basis van een enquête bij meer dan 500 Westfalia eigenaars over gans Europa werd gepolst naar de tevredenheid over de servicegraad van hun motorhome-verkoper.

  Lees verder
 • ITINEO SB700, de familiale luxe indeling bij uitstek nu tijdelijk met gratis Sateliet Pack twv 3000€

  ITINEO SB700, de familiale luxe indeling bij uitstek nu tijdelijk met gratis Sateliet Pack twv 3000€

  Sinds jaar en dag wordt de Itineo SB700 geprezen voor zijn ruime en aangename indeling voor grote families. Dankzij de grote zithoek en de ruime opstelling kan je inderdaad heel gemakkelijk met 6 personen in deze camper vertoeven, ook in de winter! Het grote panoramische venster en het gebruik van de twee gemakkelijk draaibare pilootstoelen in de ruime zithoek voor, zorgen op slechts 7 meter lengte voor enorme leefruimte.

  Lees verder
 • Bürstner Ixeo It680 nu tijdelijk nog voordeliger!!

  Bürstner Ixeo It680 nu tijdelijk nog voordeliger!!

  Deze prachtige motorhome werd vorig jaar verkozen tot motorhome van het jaar zowel in Nederland als in Duitsland! Je moet hem niet lang beleven om te begrijpen waarom! Dankzij zijn in de langsrichting gepositioneerde dubbel bed behoud je ruime bovenkasten en een veel aangenamere toegang tot het bed voor beide partners. Maar uiteraard biedt dit ruimtewonder veel meer dan enkel een doordacht elektrisch pavilloenbed.

  Lees verder
 • Onze nieuwste website voor en over de fan's van campervans is geboren!!!

  Onze nieuwste website voor en over de fan's van campervans is geboren!!!

  De liefhebbers van de kleinste en sympathiekste aller motorhomes, de campervan, hebben vanaf nu hun eigen stek op het net. Campervans.be wil de referentie worden voor alle liefhebbers van deze handige en dagdagelijks te gebruiken motorhomes. Vanomobil heeft ongetwijfeld het mooiste aanbod camperbusjes in België! Met de pioneermerken Adria, Knaus en Westfalia ben je zeker van een geraffineerde, doordacht en ingenieus gebouwde campervan. Maar ook onze grootconstructeurs zoals Chausson en Bürstner zijn er over de jaren in geslaagd een zeer aantrekkelijk aanbod te ontwikkelen.

  Lees verder
 • Ongetwijfeld het beste aanbod van het jaar: Chausson Limited Edition

  Ongetwijfeld het beste aanbod van het jaar: Chausson Limited Edition

  Het beste aanbod van het jaar... een krasse uitspraak maar als je alles eens op een rijtje zet zal je ons gelijk geven. Wat een mooi interieur, wat een complete uitrusting, wat een afwerking. De Best of Welcome komt standaard met 7 jaar waterdichtheidsgarantie, dat kan tellen. Maar wat je uiteindelijk zal bijblijven is zijn onmetelijk schoonheid binnen en zijn ongelooflijke prijs!

  Lees verder
 • De Niesmann+Bischoff Smove is er!!!

  De Niesmann+Bischoff Smove is er!!!

  De sensatie van 2017 is eindelijk aangekomen in onze showrooms! De verbluffende Smove van de Duitse PremiumLIner bouwer Niesmann+Bischoff kan je nu bezichtigen (en bestellen) in onze showrooms te Wevelgem en Hoogstraten! De Smove is een mootrhome als geen ander ! Even luxueus als een Liner maar zo compact als een grote campervan.

  Lees verder
 • Sven Nys vertrouwt op Vanomobil

  Sven Nys vertrouwt op Vanomobil

  Wanneer Sven Nys op zoek ging naar een nieuwe camper om zijn zoon Thibau te volgen tijdens het komende wielerseizoen, was zijn keuze voor Vanomobil snel genomen. Maar dan begon het pas, want de juiste camper uitkiezen uit ons enorm aanbod van kwalitatieve campers was geen sinecure. Zijn keuze is uiteindelijk gevallen op de Bürstner Viseo I720 '30 Edition'. Een compacte dynamische lichtgewicht integraal met een heel exclusieve afwerking en uitrusting om het 30 jarige bestaan van Bürstner te vieren. Proficiat met je keuze, Sven, en vooral veel succes aan Thibeau.

  Lees verder
 • Nationale OpenDeur van 21 t.e.m. 29 april te Wevelgem - Hoogstraten en Tremelo

  Nationale OpenDeur van 21 t.e.m. 29 april te Wevelgem - Hoogstraten en Tremelo

  Het is terug zover! Onze nationale OpenDeurDagen starten zaterdag 21 april en duren tot zaterdag 29 april 2017, telkens van 10 tot 18 uur. We zijn ook open op zondag 23 april. Deze OpenDeurDagen gaan simultaan door in onze showrooms te Wevelgem, Hoogstraten en Tremelo. U vindt in totaal meer dan 150 verschillende nieuwe motorhomes en een 50-tal 2de hands telkens met één jaar garantie.

  Lees verder
 • Looptocht Compostella

  Looptocht Compostella

  Professor Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan de KU Leuven en ondervoorzitter van het Leuvens kankerinstituut (LKI). Hij is ook papa van een zoon met kanker, Pieter. Uit dankbaarheid omdat Pieter er vandaag nog is en uit respect voor de moed die kankerpatiënten elke dag moeten opbrengen, onderneemt Johan een heel bijzondere tocht.

  Lees verder
 • Waar moet je op letten als je vers water tankt?

  Waar moet je op letten als je vers water tankt?

  Iedere maand proberen we je een nuttige tip te brengen betreffende het gebruik van je camper op vakantie. Deze maand bieden we je een interessant artikel betreffende het tanken en consumeren van dit vers water. Waar moet je op letten, welke voorzorgsmaatregelen kan je treffen? Welke hulpmiddelen bestaan er?

  Lees verder
 • Vanomobil Hoogstraten helemaal klaar voor de toekomst!!

  Vanomobil Hoogstraten helemaal klaar voor de toekomst!!

  Onze showroom te Hoogstraten is helemaal klaar voor de toekomst! Kom wegdromen bij meer dan 50 nieuwe motorhomes in onze luchtige en aangename nieuwe showroom van 2000m²!

  Lees verder
 • Vanomobil Shop nu ook te Tremelo!!

  Vanomobil Shop nu ook te Tremelo!!

  Vanomobil Tremelo heeft er een nieuwe kampeershop bij met tal van kampeerartikelen die jullie vakantie met de motorhome nog aangenamer kunnen maken. Op zaterdag 18 maart opende deze kampeershop van 160 m² zijn deuren op de bovenverdieping van onze showroom. Kom langs tijdens onze OpenDeur van 21/04 tot 29/04 en geniet van 5% korting op je aankopen!

  Lees verder
 • Tweede winnaar Barbecook wedstrijd

  Tweede winnaar Barbecook wedstrijd

  Proficiat An Wyckmans met je Barbecook Carlo tafelbarbecue!

  Lees verder
 • Milieuzones en milieustickers

  Milieuzones en milieustickers

  Door de recent ingevoerde milieuzone in Antwerpen centrum krijgen we sinds kort heel veel vragen rond de verschillende milieuzones in Europa. Als het een geruststelling kan zijn, zo'n vaart loopt het niet en als je een camper hebt van na 2006, hoef je eigenlijk helemaal niets te doen, ware het soms gewoon een sticker aan te vragen om herkenbaar te zijn. Het gaat ook telkens om maatregelen die van toepassing zijn binnen de grote agglomeraties en steden. Maar zoals gemeld hebben we voor u een volledig overzicht gemaakt die je kan terugvinden op onze "link"pagina.

  Lees verder
 • De nieuwe Lente Shopfolder is aangekomen!!!

  De nieuwe Lente Shopfolder is aangekomen!!!

  Het heeft wederom bloed, zweet en tranen gekost, want we willen jullie iedere maal opnieuw verrassen met een leuk, vernieuwend en interessant aanbod! Onze nieuwe shopfolder is nog maar net uit en nu al een nooit gezien succes! Nog nooit hadden we binnen de eerste weken na de publicatie van onze folder zoveel bezoeken en verkopen in onze shop!

  Lees verder
 • 30 jaar samenwerking vieren we met de Boxstar Celebration!

  30 jaar samenwerking vieren we met de Boxstar Celebration!

  Toen Roger Vanhoo, stichter van Vanomobil, in 1986 zijn handtekening onder het distributie contract met KNAUS zette, had niemand gedacht dat deze samenwerking 30 jaar later nog zo "alive and kicking" zou zijn. Beter dan ooit werken de twee motorhome pioniers KNAUS en VANOMOBIL hand in hand om de Belgische camperliefhebbers te bedienen met degelijke campers en een degelijke afterservice. Om deze succesvolle en productieve samenwerking in de verf te zetten brengen we een heel speciale versie van de Boxstar, exclusief voor Vanomobil.

  Lees verder
 • Lyseo Harmony Line :de nieuwe Bürstner camper in een heel exclusive design

  Lyseo Harmony Line :de nieuwe Bürstner camper in een heel exclusive design

  Dit voorjaar lanceert Bürstner twee beperkte reeksen; De Lyseo T700 Harmony Line (half integraal met standaard extra 2p pavilloenbed) en de gloednieuwe integraal Lyseo I734 Harmony LIne. De eerste van de twee is niet minder dan de meest succesvolle indeling van de gloednieuwe Lyseo reeks, de '700', die op minder dan 7m niet alleen een centraal bed aanbiedt die in hoogte regelbaar is, maar ook een extra dubbel elektrisch pavilloenbed boven de zithoek aanbiedt.

  Lees verder
 • Destockage-actie 12/02-12/03

  Destockage-actie 12/02-12/03

  2016 is voorbij dus de stockmodellen moeten plaats ruimen voor de modellen 2017. Van 12/02 tot en met 12/03/17 geniet je van een fantastische extra PROMOTIE boven de geafficheerde promotieprijs op al onze Stockcampers '16! Ga snel naar onze promo-pagina's en kies de camper van je dromen! Naast een super prijs kan je er nog voor de paasvakantie mee op de reis mee vertrekken! Waar wacht je nog op?

  Lees verder
 • Camperbusdagen van 10 tot en met 12 maart 2017!

  Camperbusdagen van 10 tot en met 12 maart 2017!

  Tijdens deze 3-daagse kan je in de rust en de kalmte van onze nationale showroom te Wevelgem meer dan 25 verschillende campervan's bewonderen. Naast een hele reeks modellen van de merken Adria-Burstner-Chausson-Dreamer-Knaus en Westfalia op de gereputeerde Fiat Ducato biedt Adria nu ook enkele modellen op de Citroën Jumper. Verder bieden we ook het grootste aanbod aan campervan's met pop-up daken: Adria Active (Renault Trafic) - Dreamer Capland (Ford Custom) - Westfalia Kelper (VW T6) - Westfalia Jules Verne (Mercedes Viano). De verkoopsadviseurs van onze drie verkoopspunten zijn gedurende dit weekend aanwezig te Wevelgem, zodat je ook geholpen kunt worden door iemand uit je streek!

  Lees verder
 • WESTFALIA biedt je nu twee versies van de "oercampervan" op VW T6 of Mercedes Viano

  WESTFALIA biedt je nu twee versies van de "oercampervan" op VW T6 of Mercedes Viano

  Als je denkt aan de oercampervan, is Westfalia nooit ver weg! Deze iconische Duitse constructeur blies een tijdje terug zijn 60 kaarsjes uit en wordt alom gekend als de eerste Europese Camperconstructeur en de uitvinder van de compacte Campervan met pop-up dak! Het is trouwens ook de grootste producent van campervan's in Europa en bouwt naast haar eigen modellen ook duizenden campers per jaar voor grote constructeurs als Mercedes, Ford, Opel en Peugeot!

  Lees verder
 • CHAUSSON Twist Limited Edition

  CHAUSSON Twist Limited Edition

  De Vlaamse camper-liefhebber is verzot op de prachtige half-integraal campers van deze Franse marktleider! Chausson ontwerpt en fabriceert deze campers in één van de grootste camperfabrieken van Europa in Tournon, een 100tal km onder Lyon. Maar wat de meeste camperaars niet weten, is dat Chausson sinds een 10-tal jaren beschikt over een fabriek specifiek bestemd voor de bouw van campervan's.

  Lees verder
 • ADRIA Twin Platinum -> Adria design en kwaliteit aan instapprijs!

  ADRIA Twin Platinum -> Adria design en kwaliteit aan instapprijs!

  Adria verrast dit voorjaar vriend en vijand door een versie van zijn Twin 600SPT, de succesindeling onder de campervan's, aan te bieden onder 44.000€! De Adria Platinum 600 SPT kost om heel precies te zijn 43.805€ alles inbegrepen. Je vermoed al dat dit hier een uitgeklede versie betreft, maar niets is minder waar!

  Lees verder
 • Welk tarief op de Franse autosnelwegen?

  Welk tarief op de Franse autosnelwegen?

  Vertrek je straks richting zuiden en wil je eerst wat km afhaspelen alvorens te beginnen toeren, dan kunnen de Franse autoroutes je heel snel naar de zon brengen! Opgepast echter, een motorhome wordt niet beschouwd als een wagen...

  Lees verder
 • 11de ploegvoorstelling VANOMOBIL MTB Cycling Team

  11de ploegvoorstelling VANOMOBIL MTB Cycling Team

  Op woensdag 15 februari hebben we de eer en het genoegen gehad onze mountainbike ploeg te mogen ontvangen in onze Nationale showroom te Wevelgem voor de 11de ploegvoorstelling van het Vanomobil MTB Cycling Team. Voor onze 32 renners D-dag, want eindelijk kon de vernieuwde outfit die de meerderheid van de stemmen kreeg, getoond worden. Stralend en super fier kwamen de renners 1 voor 1 naar voren. Dit jaar hebben we een "echte" trainer, Kamiel Van Dessel, die zijn diploma trainer B behaalde. Dankzij Kamiel hebben de kids hun opleiding bij de ploeg behaald, zo hebben we een aantal trainingen en stages in de Haan en Spa afgewerkt en telkens hebben de kids veel bijgeleerd maar vooral veel plezier beleefd. De nieuwelingen, junioren en beloften zijn op stage geweest naar Malmedy en hebben daar het beste van zichzelf laten zien. Een hechte en leuke groep dat er elk weekend een gezellige boel van maakt. Ook onze kampioenen gaan alles van hun zelf geven: Michiel Bonneux gaat zijn Vlaams kampioenschap verdedigen, Zoë bij de junioren gaat terug voor Nederlands kampioen en Benelux kampioen , en Yentl voor zijn West – Vlaams kampioenschap. We leggen dit jaar ook 3 kinderwedstrijden terug in Olen , Hechtel - Eksel en Wielsbeke. Samen, met onze ploegleiders Raf en Lydia, maken we er een tof seizoen van, met veel spannende wedstrijden.

  Lees verder
 • Vanomobil Teamdag te Gent

  Vanomobil Teamdag te Gent

  Enkele weken terug beleefden alle Vanomobil medewerkers een topdagje te Gent! Meer dan 40 medewekers uit alle afdelingen van onze drie verschillende vestigingen genoten gedurende een volledige dag van de schoonheid en de geneugten van het mooie Gent !

  Lees verder
 • Niesmann+Bischoff Flair terug in de prijzen!

  Niesmann+Bischoff Flair terug in de prijzen!

  Nieuw jaar, nieuwe prijs voor de Niesmann+Bischoff Flair! De internationale jury van de Plus X Award 2017 heeft de actuele Flair maar liefst vier Awards gegeven: deze van "Kwaliteit", "Design", "Gebruiksgemak" en "Functionaliteit". Met meer dan 600 deelnemende producten van internationale merken is de Plus X Award dé referentie op het gebied van innovatie en technologie.

  Lees verder
 • VANOMOBIL tot driemaal toe in de prijzen!!

  VANOMOBIL tot driemaal toe in de prijzen!!

  VANOMOBIL is recentelijk tot driemaal toe in de prijzen gevallen! CHAUSSON lauwerde ons met de prijs 'beste dealer van België', bij ADRIA werden we beloond als 'Beste dealer van de Benelux' en ITINEO riep ons zelfs uit als 'beste dealer van Europa'. We zijn daar uitzonderlijk trots op want naast onze klanten zijn het vooral ook de merken die we vertegenwoordigen die maar al te goed weten hoe hard iedereen van het VANOMOBIL team iedere dag opnieuw haar uiterste best doet om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en ons beroep op een zo professionele mogelijke manier uit te voeren! Dikke proficiat dus aan ieder individueel Vanomobil teamlid, deze trofeeën horen één voor één bij jullie thuis op de schouw 

  Lees verder
 • CHAUSSON KORUS lentereeks

  CHAUSSON KORUS lentereeks

  Naar jaarlijkse traditie lanceert CHAUSSON in de lente een beperkte reeks. De CHAUSSON ontwerpers weten beter als geen ander wat er bij onze klanten leeft en hebben dit jaar een nieuwe indeling op de markt gebracht die eenvoudigweg geniaal te noemen is. De Korus 530 is net geen 6 meter lang, maar biedt toch een ruime zithoek voor 6 personen, confortabele slaapplaats voor 4, een zeer ruime badkamer, een dressing en een buitenkoffer... ja, je leest het goed. De KORUS 530 heeft naast zijn geniale indeling ook een heel scherpe prijs/uitrusting verhouding vermits je voor 46.990€ een volledig uitgeruste 155pk sterke en kwalitatieve motorhome hebt met 7 jaar garantie en alle nodige uitrustingen, inclusief Airco, grote koelkast en achteruitrijcamera. Wij zijn alvast gevallen voor zijn charme, nu nog jij ... voor alle info, druk hier

  Lees verder
 • Bürstner FUTURA: de motorhome van de toekomst.

  Bürstner FUTURA: de motorhome van de toekomst.

  De motorhome van de toekomst is nu reeds te koop bij Vanomobil, en dan nog in een zeer exclusieve afwerking en uitrusting. De beperkte reeks FUTURA werd speciaal voor Vanomobil door Bürstner ontwikkeld en is de synthese van wat volgens ons de motorhome van de toekomst is. Een doordachte en ingenieuze indeling, een revolutionaire structurele bouwmethode, een oogstrelende en onnavolgbare design... aangevuld door alle denkbare hedendaagse comfort accessoires, gratis inbegrepen in de verkoopprijs. Als je op zoek bent naar een luxueze camper, dan moet je deze Bürstner Ixeo FUTURA gezien hebben. Maar opgepast, we hebben slechts een beperkt aantal FUTURA's voor dit seizoen, aarzel dus absoluut niet te lang mocht je interesse hebben in deze beperkte reeks. Voor alle verdere informatie, druk hier

  Lees verder
 • Exlusieve Bürstner Limited Edition met 7100€ voordeel!

  Exlusieve Bürstner Limited Edition met 7100€ voordeel!

  U zoekt een echte Bürstner en wil ook een goeie deal maken! U wenst een behendige en makkelijk te besturen camper, maar hij moet ook alle mogelijke luxe en comfort hebben? U bent veeleisend naar kwaliteit en design? Dan is deze exclusieve Ixeo Time en Nexxo Time Limited Edition wat u zoekt. Op minder dan 7 m bieden beide campers u de meest succesvolle indeling van dit seizoen, een echte "ouder-suite" achter gescheiden van de leefruimte met een vaste schuifdeur, een volledig van elkaar gescheiden douche en toilet, een handige keuken met grote koelkast en een uiterst comfortabele zithoek. De Ixeo Time biedt je daarenboven nog een extra 2p bed met royale afmetingen (200x140/130cm) die je elektrisch kan bedienen. Een uniek en tijdelijk aanbod, die nu exclusief bij Vanomobil te verkrijgen is vanaf 54.430€ all in (130pk).

  Lees verder
 • Knaus BoxLife Celebration

  Knaus BoxLife Celebration

  Sinds 1986 importeert Vanomobil de KNAUS producten in België! 30 jaar reeds timmeren we samen met onze Duitse partner aan een ongelooflijk succesverhaal. Uiteraard moet dergelijke verjaardag met de nodige luister gevierd worden. Daarom presenteren we tijdelijk twee heel speciale versies van de meest populaire KNAUS campers. Eén van deze speciale versies is de KNAUS BoxLife "Celebration". Deze gloednieuwe camperbus beschikt uiteraard van de zo geroemde KNAUS afwerking en degelijkheid. Voor onze 30ste verjaardag hebben we samen met KNAUS de Boxlife 600 uitgerust met een wel heel speciale uitrusting! Dank zij de volledig in de wand ingebouwde ramen, de 16" alu velgen en de wit-zwarte buitenaccenten komt de BoxLife "Celebration" bijzonder sportief naar buiten. Binnenin vind je de zo gekende KNAUS gezelligheid aangevuld met tal van opties zoals oa een leder stuur en pook, Multimedia systeem met Bluetooth, navigatiesysteem en ingebouwde achteruitrijcamera, pilootzetels, remifront en nog zoveel meer. Hebben we je interesse gewekt, druk dan snel hier voor alle nodige informatie.

  Lees verder
 • Vacatures bij Vanomobil !!!

  Vacatures bij Vanomobil !!!

  Ben je gepassioneerd door motorhomes en wens je van je passie je beroep te maken. Dan is een job bij Vanomobil misschien wel wat je zoekt? We hebben een vlakke structuur en ons team deelt de passie voor motorhomes. Onze medewerkers staan centraal. Met hun gedrevenheid en als team werken ze elke dag aan absolute klantentevredenheid. Vanomobil kijkt regelmatig uit naar dynamische medewerkers om onze groei te ondersteunen. Voor onze vestiging in Wevelgem hebben we momenteel een aantal interessante vacatures. Hebben we je interesse gewekt, druk dan op deze link voor meer info.

  Lees verder
 • Beste aanbod van het jaar: Best of Welcome

  Beste aanbod van het jaar: Best of Welcome

  Het beste aanbod van het jaar... een krasse uitspraak maar als je alles eens op een rijtje zet zal je ons gelijk geven. Wat een mooi interieur, wat een complete uitrusting, wat een afwerking. De Best of Welcome komt standaard met 7 jaar waterdichtheidsgarantie, dat kan tellen. Maar wat je uiteindelijk zal bijblijven is zijn onmetelijk schoonheid binnen en zijn ongelooflijke prijs! Je kunt kiezen uit drie topindelingen, twee indelingen bieden je een royaal centraal bed die traploos regelbaar is in de hoogte zodat eronder een mooie garage vrijkomt voor je (elektrische) fietsen. De Best of Welcome 718EB biedt een centraal bed met gescheiden toilet en douche (voor meer info, druk hier). De Best Of Welcome 728EB heeft een centrale badkamer die toegankelijk is van beide zijden danzij een dubbele schuifdeur (voor meer info, druk hier) Wens je "Twin" bedden, dan zal de Best Of Welcome 727GA je zeker bevallen. Vooral ook zijn drie (!) toegangsdeuren naar de reuze fietsengarage achter is uniek!

  Lees verder
 • ADRIA Matrix Silver Collection

  ADRIA Matrix Silver Collection

  Mooi, Mooier .... Mooist! Als de motorhome-markt een schoonheidswedstrijd was, dan staat deze heel uitzonderlijke ADRIA Matrix Silver Collection zeker op het hoogste trapje! Maar uiteraard is schoonheid niet het belangrijkste bij een motorhome. Gelukkig ben je voor kwaliteit en degelijkheid ook hier op het juiste adres. De zeer populaire Matrix wordt ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van ADRIA in een heel uitzonderlijk grijs metaalkleurig buitenkleedje gestopt en geniet daarnaast van een extra aantrekkelijke standaarduitrusting. Deze Adria is een echte 4p kamper, en biedt zelfs standaard 5 zitplaatsen. Je kunt de Matrix Silver Sellection in 4 verschillende indelingen bestellen, waarbij de 670SL (twinbedden boven garage) en 670SBC (centraal bed en badkamer) zeker de populairste zijn. Voor meer info betreffende de 670SL druk hier, voor de 670 SBC druk hier

  Lees verder
 • KNAUS Sky Ti Silver Selection

  KNAUS Sky Ti Silver Selection

  De KNAUS kwaliteit toegankelijk maken voor nog meer kampeerders, dat is wat ze bij KNAUS wensen te bekomen met deze uitzonderlijke reeks. Het Silver Collection uitrustingspack kan je op elke Sky Ti bestellen en biedt je een prijsvoordeel tot 17.000€! Je leest het goed, een ongelooflijk aanbod die je absoluut niet naast je kunt neerleggen als je op zoek bent naar een kwaliteits half integraal. Dit Silver Selection Pack bevat werkelijk alle denkbare uitrustingen van Airco, zonneluifel, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, automatische sat antenne, Led TV,... tot grote dubbeldeurs koelkast 190L, extra kofferdeur, 16" alu velgen, bedverbreding, Remifront,...Voor meer info, druk hier

  Lees verder
 • ADRIA Twin Silver Collection

  ADRIA Twin Silver Collection

  Een van de mooiste Camperbusjes op de Europese markt kan je nu tijdelijk bestellen in een wel heel uitzonderlijke versie. Voor zijn 50ste verjaardag biedt ADRIA jou een gratis upgrade van zijn zo succesvolle ADRIA TWIN 600SPT! Deze Silver Collection wordt gekenmerkt door een klassevolle grijs/zwarte buitenlook en het onnavolgbare Titan binnendecor! Daarnaast krijg je er een hele resem extra's bij voor een zeer aantrekkelijke prijs! Opgepast, de TWIN Silver Collection is slechts beperkt te verkrijgen, voor meer info, druk hier

  Lees verder
 • KNAUS SkyWave Celebration

  KNAUS SkyWave Celebration

  Sinds 1986 verdeelt VANOMOBIL de KNAUS campers in België en dit mag gevierd worden! Die 30-jarige samenwerking vertaalt zich in twee heel uitzonderlijke modellen. De KNAUS SkyWave 700MEG is een van deze super aanbiedingen. Een unieke afwerking, een uitzonderlijke verjaardagspack en een fantastische prijs! Uiteraard is deze SkyWave zoals alle KNAUS modellen volledig vorstvrij, beschikt hij over een 1ste kwaliteits meubilair en is hij oerdegelijk en gebouwd voor intens gebruik... maar in zijn verjaardagseditie is hij vooral ook betaalbaar! Voor alle info, druk hier

  Lees verder
 • Onze nationale trots Clément Desalle kiest voor Vanomobil

  Onze nationale trots Clément Desalle kiest voor Vanomobil

  Ben je thuis in de motocross, dan zal de naam Clément Desalle bij jou wel een belletje doen rinkelen. Onze nationale trots in de wereldbeker motocross kiest resoluut voor kwaliteit en service en vindt in het duo Niesmann+Bischoff & Vanomobil de perfecte partner. Voor zijn wedstrijden op het Europese continent was hij op zoek naar de perfecte motorhome om zich te concentreren voor de wedstrijd en te ontspannen na de wedstrijd. Hij is de koning te rijk met zijn nieuwe volledig gepersonaliseerde Arto 76E die vanaf nu zijn vaste stek zal zijn op de wereldbeker-wedstrijden in Europa. Beste Clément, het ganse Vanomobil team wenst je alle succes toe! Dankzij jou sympathieke verschijning en je down-to-earth mentaliteit heb je er alvast een resem fans bij! Meer foto's vind je op onze facebook pagina https://www.facebook.com/Vanomobil

  Lees verder
 • KNAUS Vansation Beperkte Reeks

  KNAUS Vansation Beperkte Reeks

  Zit je te wachten op de aanbieding van je leven? Dan is het nu het moment. Om het 10 jarig bestaan van de compacte Van Ti te vieren, verrast KNAUS je met 3 heel uniek geprijsde en uitgeruste Van Ti modellen. Vanomobil kiest voor het meest succesvolle model en biedt je tijdelijk de Vansation Ti 600 MEG aan met alle denkbare uitrustingen voor 59.200€ alles in. Uiteraard voldoet ook de Vansation aan de strenge kwaliteitsnormen van KNAUS. Je koopt dus een echte KNAUS, maar dan aan een nooit geziene prijs. Klik snel op volgende link voor alle info. Opgepast, we hebben slechts 10 modellen ter beschikking, aarzel dus niet langer.

  Lees verder
 • 7 nieuwe camperbusjes komen het DREAMER gamma aanvullen voor het seizoen 2016

  7 nieuwe camperbusjes komen het DREAMER gamma aanvullen voor het seizoen 2016

  Na een zeer succesvol eerste modeljaar heeft het moederhuis RAPIDO beslist om het DREAMER gamma verder uit te breiden met de topmodellen uit het Camperêve gamma. Camperêve is reeds meer dan 20 jaar actief op de luxe camperbusmarkt in Frankrijk en breekt nu buiten zijn eigen landsgrenzen, al is het onder de naam Dreamer Select. Select staat bijgevolg voor een mooiere afwerking, betere standaarduitrusting en materialen. Naast drie reeds gekende indelingen D42-D43 en D55 (druk hier) die nu ook aangeboden worden in de  mooiere Select afwerking, bieden we jou in dit nieuwe jaar ook een heel unieke en bijzonder geslaagde camperbus met familie-indeling: DREAMER Family Select (druk hier). Ook de twee succesvolste modellen met pop-up dak uit het Camperêve gamma worden dit jaar in Europa verdeelt via de DREAMER dealers: de Dreamer Select Capland (op Ford Custom) of Dreamer Select Mirande S (Op Renault Traffic) (Druk hier)

  Lees verder
 • Gloednieuwe FLAIR model 2016 nu te bewonderen bij VANOMOBIL

  Gloednieuwe FLAIR model 2016 nu te bewonderen bij VANOMOBIL

  Deze unieke Premiumcamper is sinds kort te bewonderen in onze nationale showroom te Wevelgem. Een pareltje van techniek en design, gebouwd op de gereputeerde Maier chassis en uitgerust met oa een geautomatiseerde ZF versnellingsbak met 8 verhoudingen biedt je het summum van wat vandaag mogelijk is op gebied van Premium Campers. Luxe, design, ruimte, autonomie, ... enkel superlatieven passen bij dit uniek kunstwerk. De Niesmann+Bischoff Flair 2016 zet nieuwe standaarden op alle niveau's en wordt ongetwijfeld de referentie in de Premium klasse voor de komende jaren. Wil je meer weten over deze unieke Premiumcamper, druk dan hier voor meer info.

  Lees verder
 • ADRIA TWIN 640SLX Buscamper van het jaar in NL

  ADRIA TWIN 640SLX Buscamper van het jaar in NL

  Adria Twin SLX is in Nederland verkozen tot de Buscamper van het Jaar 2015! Proficiat aan Adria want naast de uitvinder van de Buscamper slagen ze er jaar na jaar in om ingenieus ingedeelde, kwalitatieve buscampers aan te bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wat vooral opvalt bij de Adria Twin is het oog voor detail. Aan alles is gedacht, tot het verrassende toe. Oordeel zelf, zowel buitendesign als binnendesign zijn uiterst verzorgd en wat altijd bovenkomt als we onze Adria klanten interviewen naar de tevredenheid over hun camper, is de voortreffelijke afwerkingskwaliteit en materiaalkeuze van alle Adria buscampers.  Samengevat: mooi, degelijk, tijdloos en betaalbaar, geen wonder dat de Adria Twin 640 SLX met deze o zo begeerde prijs naar huis mag. Je vind de Adria Twin 640 SLX terug in onze showrooms te Wevelgem, Hoogstraten en Tremelo. Voor meer info, druk hier.

  Lees verder
 • BURSTNER NEXXO & IXEO TIME LIMITED EDITION

  BURSTNER NEXXO & IXEO TIME LIMITED EDITION

  Bürstner doet het weer... Topkwaliteit met een topuitrusting en een topdesign aan een TOPPRIJS! Deze Limited Edition bestaat uit twee modellen, met of zonder elektrische hefbed vooraan maar altijd met luxueus en comfortabel centraal bed achter! De halfintegraal met pavilloenbed boven de zitbank heet de Ixeo Time It700 Limited Edition en kenmerkt zich vooral ook door een ruime indeling met 2p elektrisch hefbed voor, op een lengte van minder dan 7 meter. Voor 54.990€ is hij van jou, inclusief multimediacenter, achteruitrijcamera, airco, Automatische sat antenne 80cm, Led tv, TV Vlaanderen decoder, tweepunts veiligheidsdeur enz... Druk hier voor meer info. Je leest het goed, een Bürstner motorhome is nog nooit zo betaalbaar geweest. En heb je geen nood aan het extra hefbed, dan gaat er nog 1000€ af! De Nexxo T740 kost in zijn Limited Edition kleedje 53.990€, alle vermelde opties inbegrepen! Je gelooft je ogen niet, druk dank snel op volgende link.

  Lees verder
 • Topmodel Bürstner Ixeo It745 aan Topprijs!

  Topmodel Bürstner Ixeo It745 aan Topprijs!

  De beste verkochte motorhome van de afgelopen beurs, de Bürstner Ixeo Time It 745 staat nu aan een wel heel speciale prijs. Door een grote bestelling te plaatsen bij de fabriek kunnen we u absoluut de beste prijs garanderen op deze topmotorhome. De Ixeo Time 745 biedt je centraal bed achter, centrale badkamer met 3 schuifdeuren, groot paviljoenbed voor die elektrisch neerdaalt tot op zithoogte, multimediasysteem met handenvrije carkit, achteruitrijcamera, airco, dubbele airbag, cruise control, XXL veiligheidsdeur met dubbele vergrendeling, zonnepaneel 100W , volautomatische Sat antenne met TV Vlaanderen Decoder, LED Tv met DVD speler en nog zoveel meer voor 56.900€ of een korting van 9400€! Druk snel op deze link voor alle info betreffende dit topaanbod.

  Lees verder
 • KNAUS BOXSTAR CELEBRATION 2015

  KNAUS BOXSTAR CELEBRATION 2015

  Vanomobil ontwikkelde samen met Knaus een beperkte reeks op basis van de KNAUS Boxstar Street. Opzet is om de legedarische Knaus kwaliteit te combineren met een uitzonderlijke uitrusting en een onweerstaanbare prijs. Door ons groot aankoopvolume gecombineerd met een standardisatie in de uitrusting zijn we erin geslaagd een zeer uniek aanbod te bieden aan de liefhebber van de kwalitatieve camperbus liefhebber.

   

  Lees verder
 • CHAUSSON Cosy Limited Edition

  CHAUSSON Cosy Limited Edition

  Een Chausson topindeling op de nieuwe Ford Transit 155pk aan 46.900€ all-in met alle nodige uitrusting inclusief Airco, ESP & ASR, Led TV en Sat antenne? Bekijk snel de Chausson Cosy Limited Edition, een beperkte reeks ontwikkeld om de 15 jaar lange samenwerking tussen Chausson, Ford en Vanomobil in de verf te zetten. Voor alle info surf snel naar volgende link.

  Lees verder
 • ADRIA Twin 600SPT 'Spring Edition'

  ADRIA Twin 600SPT 'Spring Edition'

  De ADRIA twin camperbus is in zijn normale jasje al één van de mooiste en meest succesvolle camperbussen op de Belgische markt. Met de "Spring Edition" doet ADRIA er nog een flinke schep slagroom bovenop. De Spring Edition brengt je alvast het nieuwe stijlvolle 'Titan' interieur voorzien voor de 2015 modellen! Daarnaast krijgt hij een lange rij nuttige extra's gratis erbij, waaronder de grote dubbeldeurs koelkast (uniek in dergelijk type camper), Airco, ESP en Traction "+", dieseltank 120L, achterijtrijsignaal, Radio-Cd met handenvrije Bluetooth, en zoveel meer. Ben je op zoek naar die ene uitzonderlijke aanbieding, druk dan hier.

  Lees verder
 • Adria SunLiving "Telenet-Fidea" Edition

  Adria SunLiving "Telenet-Fidea" Edition

  Om de hernieuwde samenwerking tussen het Telenet-Fidea Cycling Team en Vanomobil in de bloemetjes te zetten hebben we uit het zeer ruime Vanomobil gamma één motorhome uitgekozen die perfect voldoet aan de wensen van de cyclocrosser in het bijzonder en de wielerfan in het algemeen. Deze oerdegelijke ruime Adria alkoof biedt eerst en vooral plaats aan 6 personen, ook al rijdend. Wat hem zo perfect maakt voor het gebruik in de cyclocross is zijn ruime douche en badkamer, reusachtige fietsenkoffer met dubbele toegangsdeur en zijn super degelijke constructie en 100% polyester buitenbouw bestand tegen de ergste weersomstandigheden. Maar uiteraard mag de nodige uitrusting niet mankeren. Zo wordt deze "Telenet-Fidea"' versie uitgerust met een krachtiger verwarming (Truma 6000W), een extra kofferdeur aan de fietsengarage, een motorAirco, comfortabele cabinezetels met zetelhoezen en dubbele armsteunen, dubbele airbag, cruise control, een LED Tv met TV Vlaanderen decoder en half-automatische 85cm sateliet antenne, een speciale inkomdeur met dubbele slot en extra sloten op de kofferdeuren achter! We hebben 10 'Telenet-Fidea' modellen die we onmiddellijk uit stock kunnen leveren. 

  Lees verder
 • Adria SunLiving Flexo 'Vano'Edtion

  Adria SunLiving Flexo 'Vano'Edtion

  Compact, volledig uitgerust, oerdegelijk en nog mooi ook. Maar het beste moet nog komen: de prijs. Voor 40.900 euro is hij van jou: metaalkleur, led verlichting, gelakte bumpers, zetelhoezen, panoramische dakluiken, radio-Cd, achteruitrijcamera en nog tal van nuttige uitrustingen inbegrepen. Wist je dat Adria de uitvinder is van de buscamper? Met hun SunLiving merk wensen ze je de Adria kwaliteit te brengen aan een goudeerlijke prijs. Ze zijn er ons inziens zeker in geslaagd...

  Lees verder
 • Met de Knaus Boxstar "Celebration" vieren we de 25 jaar samenwerking tussen Knaus & Vanomobil

  Met de Knaus Boxstar "Celebration" vieren we de 25 jaar samenwerking tussen Knaus & Vanomobil

  Knaus, de uitvinder van de camperbus, biedt met de Boxstar een van de meest aantrekkelijke Van's aan op de Europese markt. De Boxstar kopers hebben vooral veel lof voor het moderne en degelijke meubilair, de goeie isolatie en verwarming, de zeer verzorgde en ingenieuze indelingen en uiteraard ook de zeer concurrentiele prijs. Vanomobil en Knaus vieren dit jaar hun 25 jaar samenwerking en hebben besloten om dit te vieren met een heel bijzondere Boxstar, de Boxstar Street "Celebration". Deze buscamper op 5,99m biedt uiteraard alle kwaliteiten van de normale Boxstar, maar als geschenk krijg je er een hele resem opties bovenop: Metaalkleur Fer Grau, gelakte bumpers, Airco, dubbele Airbag, Cruise Control, ESP incl Hill Holder, centrale vergrendeling met afstandbediening, Pilootzetels Knaus in cabine, Stuur en versnellingspook in leder, Remifont Cabine, Luifel Boxstar, Fiat Dagrijlichten, Electrische opstap, Seitz S7P achtervensters, Radio-CD met Bluetooth, Achteruitrijcamera met 4.1" Kleurenmonitor,  Starterskit, Wettelijke kit, homologatie en keuring, muggendeur schuifdeur... Deze beperkte reeks kan je bezichtigen in onze verkooppunten te Wevelgem, Hoogstraten en Tremelo en dankzij een prijsvoordeel van 5.692euro komt deze bloedmooie Boxstar slechts op 46.900euro BTW 21% in.

  Lees verder
 • Actrice Vanya Wellens (Femke uit Thuis) kiest voor Vanomobil

  Actrice Vanya Wellens (Femke uit Thuis) kiest voor Vanomobil

  Na een drukke werkweek op de set van Thuis, zal Vanya vanaf nu kunnen genieten van een uitstapje met haar twee dochtertjes en partner Jo in hun nieuwe camper. De actrice die Femke speelt in de Vlaamse reeks 'Thuis' heeft resoluut voor Vanomobil gekozen bij de keuze voor haar eerste camper. Via vrienden en kennissen hoorde ze dat je bij Vanomobil niet alleen een reuzegrote keuze hebt, maar dat je vooral ook kunt rekenen op een degelijke en professionele service. Samen met één van onze verkoopsadviseur gingen ze op zoek naar de voor hun gezinsituatie perfecte camper, rekening houdend met een hele reeks specifieke wensen. Twee kleine kindjes vragen resoluut voor stapelbedjes, maar Jo wenste hem ook niet te lang, vermits ze graag de bergen in trekken. Voor Vanya was de keuken dan weer een belangrijk aandachtspunt en moest hij vooral ook binnen mooi en gezellig zijn...en uiteraard moet ook het budget gerespecteerd worden. Na enkele omzwervingen zijn we uiteindelijk uitgekomen op de Chausson Flash 03 op chassis Ford Transit 140pk. Leuke multifunctionele stapelbedjes achter, een correcte keuken en reuze zithoek, een alkoofbed van 1.55m breed en toch slechts 6,79m lang... a perfect match!! Dank je wel Jo en Vanja voor het vertrouwen! We wensen jullie prachtige familiale momenten met jullie droomcamper. Wil je meer info over motorhome waarvoor Vanja en Jo hebben gekozen, druk dan hier: meer info Chausson Flash 03

  Lees verder
 • LAST MINUTE!!! Geniet 20% korting op 1 week droomvakantie tijdens de krokusvakantie

  LAST MINUTE!!! Geniet 20% korting op 1 week droomvakantie tijdens de krokusvakantie

  Wil je tijdens de Krokusvakantie er eens vlug tussenuit en wil je genieten van een unieke promotie? Dan hebben wij het aanbod voor jouw. We hebben nog enkele motorhomes vrij tijdens de krokusvakantie (van vrijdag 28/02 tot 7 maart of van maandag 3 maart tot 10 maart 2014). Bel snel 056/430.181 of mail naar renting@vanomobil.be en in een flits is alles geregeld. Wij zorgen voor alles, jij moet enkel een bestemming kiezen en zelfs hierbij helpen we je graag.

  Lees verder
 • De nieuwe Arto nu te bewonderen bij Vanomobil

  De nieuwe Arto nu te bewonderen bij Vanomobil

  De Nieuwe Arto-reeks van Niesmann + Bischoff is vanaf nu te bezichtigen bij Vanomobil Wevelgem en Hoogstraten. Kom snel langs en bewonder met je eigen ogen één van de mooiste en meest vooruitstrevende motorhomes die momenteel op het Europese vasteland worden gemaakt. Voor alle info betreffende deze Niesmann+Bischoff Arto motorhomes surf naar onze verkooppagina Niesmann+Bischoff.

  Lees verder
 • Tot 6000€ gratis accessoires!!

  Tot 6000€ gratis accessoires!!

  !!!!! Van 15 januari 2014 tot 15 april 2014 kan je genieten van gratis accessoires ter waarde van maximum 6000€ BTW 21% inbegrepen. Bij aankoop van een nieuw te bestellen Bürstner motorhome. De hoogte van het bedrag aan gratis accessoires wordt berekend op basis van de catalogusprijs van je Bürstner motorhome. * Minimaal bedrag 2500€. Maximaal bedrag 6000€.
  Zie voorwaarden in één van de drie Vanomobil verkooppunten. Voor meer info, stuur een mail naar sales@vanomobil.be of bel 056/430.180
  * Dit aanbod is geldig op alle accessoires uit de Bürstner accessoirelijst met uitzondering van de uitrustingspack.

  Lees verder
 • Nieuwe onweerstaanbare voorjaarreeks Chausson Titanium

  CHAUSSON Titanium reeks is werkelijk onweerstaanbaar! Een uniek matgrijs buitenkleedje, een bloedmooi interieur, de juiste indelingen en  alle nodige accessoires ( automatische sat, zonnepaneel, achteruitrijcamera, enz...) inbegrepen voor een nooit geziene prijs!
  Wenst u werkelijk alles, een zee van ruimte, een fietsengarage, een centraal bed, een keuken in "L", een maxi zithoek en een extra pavilloenbed in het dak, dan zal de Titanium 79EB u zeker bekoren!!! Bekijk snel alle foto's en details via deze link.
  De Titanium 10 is het ruimtewonder bij uitstek! Een minimale buitenlengte (<6m) voor een maximale binnenruimte, een gastvrije indeling met maxi zithoek, ruime keuken en prachtige badkamer.. voor alle info over de Titanium 10 druk hier.

  Lees verder
 • Vanomobil op Salon Dusseldorf

  Van 25 augustus tot en met 2 september 2012 vindt het grootste motorhome en caravansalon van Europa plaats in Dusseldorf. Op 10 reusachtige hallen vind je alles terug wat vandaag de dag op de Europese markt wordt verkocht. Ben je op zoek naar een motorhome of heb je gewoon een gezonde interesse naar alle nieuwigheden, dan loont een bezoek aan deze beurs werkelijk de moeite. Het kan trouwens ook een goeie voorbereiding zijn mocht je van plan zijn een nieuwe aankoop te doen tijdens onze Belgische Mobicar beurs einde september te Brussel.
  Om onze Belgische klanten te helpen in deze "motorhome-jungle" zijn gedurende de ganse periode 2 vertegenwoordigers van Vanomobil aanwezig op de beurs. Je vindt ons terug op de Niesmann+Bischoff en Knaus stand. Echter kunnen we je ook helpen bij één van onze andere merken: Westfalia, Chausson, Bürstner en Itineo. ben je graag geholpen door een Vanomobil medewerker, stuur dan een mailtje naar csd@vanomobil.be en vermeld uw naam+gsm nummer+ gewenste dag/uur en merk voor afspraak. Wij contacteren jouw dan zo snel als mogelijk om af te spreken. Ook met gratis toegangskaarten kunnen we je helpen: bel naar 056430180 (vraag naar Nathalie) of via mail: nd@vanomobil.be en 's anderendaags liggen ze in je brievenbus. Voor alle info over het CSD in Düsseldorf druk snel naar volgende link.

  Lees verder
 • aanwezig op MOBICAR 2011 van 29/10->6/11

  aanwezig op MOBICAR 2011 van 29/10->6/11

  Dit jaar opnieuw is VANOMOBIL aanwezig op MOBICAR. Van 29/10 tot en met 6/11 (herfstvakantie) zullen we je verrassen met onze ongelooflijke keuze, de beste prijzen, gratis uitrustingspacks en een professioneel advies. Naast dit aanlokkelijk aanbod garanderen we je natuurlijk ook een 1ste klasse service en dienst na verkoop. Aarzel niet langer en breng een bezoek aan één van onze 5 verschillende stands. Onze adviseurs-verkopers staan volledig ter uwer beschikking.

  Mobicar, iedere dag van 11-> 18 uur (van 29/10->06/11 , Brussels Expo )

  Heb je nog geen inkomkaart? We bieden jouw 50% korting op je inkomkaart. Contacteer ons per telefoon op 056/430 180 of per mail op info@vanomobil.be et vind je inkomkaarten ’s anderendaags terug in je brievenbus.

  Belangrijk!! Tijdens de ganse beursperiode blijven onze showrooms in Wevelgem en Hoogstraten open (opgelet, niet op zondag 30/10 & 06/11)

  Lees verder
 • Rodebollen festival in onze SHOP

  De soldenperiode valt samen met een stromloop in onze shop! Immers, onze klanten willen zich nog plezier doen met de laatste nieuwe zomerse service, of de laatste nieuwe comfort-zetels van één van onze kwaliteitsmerken. Ons rodebollen festival is een plezier voor het oog... en de portefeuille. Loop rond in onze aangename shop en sla toe vanzodra een rode bol je aankijkt!! Inderdaad, deze bol kan je immers tot van 30 tot 50% korting bezorgen.  In onze SHOP in Wevelgem vind je werkelijk alles, van LED lampjes over navigatiesystemen tot ingenieuze camping-tafeltjes, 12v koffiezet apparaten of tandenborstelhouders voor in de badkamer. En allemaal aan SOLDENprijzen... Open van maandag tot en met vrijdag telkens van 9->12 en van 13.30 tot 18.30h.

  Lees verder
 • Erkend Hersteller AG Insurance

  Als eerste motorhomeverdeler in België is Vanomobil erin geslaagd een erkenning te bekomen van één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in het land: AG Insurance. Het is misschien geen wereldschokkend nieuws, maar voor ons en vooral onze klanten betekent dit veel. Voor Vanomobil en heel specifiek onze werkplaats betekent dit een pluim op onze hoed en een herkenning van ons jarenlange professionele werk.  Voor onze klanten betekent dit vooral een garantie op goed, professioneel, correct en prijsgunstig werk.

  Lees verder
 • CHAUSSON Flash TOP... als je alles wilt!!

  Dit jaar opnieuw brengt CHAUSSON voor het tweede deel van het seizoen een beperkte reeks uit onder de naam FLASH Top.
  Traditiegetrouw wordt deze speciale serie gekenmerkt door een ultravolledige standaarduitrusting. 
  Dit jaar gaan de CHAUSSON ontwerpers echter twee stappen verder. Eerst en vooral steken ze deze beperkte reeks in een speciaal "Design" binnenkleedje met oa een zeer mooie "Microfiber" binnenstof geconbineerd met een zeer moderne vloer- en tafelbekleding. 
  Het belangrijkste echter is dat de CHAUSSON Flash Top geen bestaande indeling is, maar 4 volledig nieuwe indelingen, met als gemene deler een pavilloenbed boven de zithoek vooraan. 2 indelingen meten 6.69m, keuze uit aparte bedden of centraal bed achter, de andere 2 zijn 7.25m lang, opnieuw aparte bedden of centraal bed naar keuze en zullen de meest veeleisende reiziger bekoren.
  Onze favoriet is met afstand de CHAUSSON Flash Top 30. Op een toch nog redelijke 7.25m lengte biedt dit totaal nieuwe model u werkelijk alles wat een moderne motorhome vandaag kan bieden. De indeling is uniek, vermits een ruime 1.40m breed pavilloenbed gecombineerd wordt met een centraal kingsize bed achter. Uniek daarbij is dat het centraal bed achteraan dankzij het Easybed systeem traploos regelbaar met 35cm zodat je uw koffer in een handomdraai omtovert tot een ruime fietsengarage, zonder het gebruik van je bed te verliezen of de toegang tot dit bed ernstig te belasten. Daarnaast heeft hij 5 gehomologeerde zitplaatsen en zelfs tot 6 slaapplaatsen.... Wie doet beter?
  Alle Top modellen zijn oa standaard uitgerust met een Airco, een metaalzilver buitencabine, cruise control, dubbele airbag, mistlichten, radio CD, krachtige 140pk motor, breedspoorchassis, draaibare comfortzetels met aangepaste zetelhoezen, groot opengaande Skyroof boven stuurcabine, panoramisch dakluik, 140l dubbeldeurs frigo op de modellen à 7.25m, vooruitrusting + steun LCD, ...
  Voor meer foto's en een volledige lijst met extra uitrusting klik hier.

  Lees verder
 • Bürstner maakt je HAPPY met twee beperkte series!

  Nu reeds meer dan 25 jaar kan je bij Bürstner terecht voor de aankoop van uw droommotorhome. Op die 25 jaar is dit Duitse merk erin geslaagd om de eerste plaats weg te kapen op de Franse markt en is ze goed op weg hetzelfde te doen op de Belgische markt. Ter gelegenheid van deze verjaardag lanceert Bürstner motorhomes twee beperkte series, HAPPY genaamd. Deze modellen herken je aan hun oogstrelend antraciet grijs buitenkleedje en de trendy Nova Amber binnenbekleding. Daarenboven worden deze twee modellen extra uitgerust met tal van nuttige accessoires (skyroof, airco, grote koelkast, cruise control,...) tegen een bijzonder scherpe prijs. 
  Het eerste model is de zeer populaire HAPPY NEXXO T740, een mooie half integraal met alles wat je hartje kan wensen: centraal bed, ruime badkamer met gescheiden douche en toilet, grote ruime rondzit vooraan en keuken in "L". Voor alle info over de Happy Nexxo T740 klik hier.
  Voor de tweede beperkte serie kozen de Bürstner ontwerpers voor de grootste nieuwigheid van dit seizoen, de HAPPY IXEO TIME It734 met centraal bed achteraan en pavilloenbed boven de zithoek. Voor alle info over de Happy Ixeo Time It720 klik hier.

  Lees verder
 • KNAUS viert zijn 50ste verjaardag met een speciale reeks

  Een 50ste verjaardag kan je niet ongemerkt laten voorbij gaan. Dat hebben ze goed begrepen bij KNAUS met een zeer uitzonderlijke maar beperkte serie met de iets te lange naam "Celebration50Years". Twee indelingen gebaseerd op de zeer mooie KNAUS Sun Ti reeks met tal van binnen en buitenaankledingen, een meer dan complete uitrusting en vooral een onweerstaanbare prijs. Als je een Sun Ti uitrust met elke individuele optie die nu standaard aanwezig is op de Celebration 50Years, dan zou deze motorhome je iets meer dan 74.000€ kosten. In Celebration50Years kleedje zal deze prachtige motorhome 51.900€ kosten All-in... Ja, je leest het goed, een korting van meer dan 22.000€. Natuurlijk, en dat had je wel verwacht, mooie liedjes duren niet lang, Vanomobil beschikt over slechts 2 "650MF" modellen, ééntje per verkooppunt, leverbaar in juni. OP = OP dus kom snel je "celebration50Years" reserveren in je verkooppunt te Wevelgem of Hoogstraten. Voor meer info en foto's, druk hier.

  Lees verder
 • Op technische stage bij Niesmann&Bischoff

  Op technische stage bij Niesmann&Bischoff

  Op 17 & 18 januari 2011 waren we te gast bij Niesmann&Bischoff te Polsch (D) voor een gepersonaliseerde opleiding rond motorhome electronica en 12v. Een volle twee dagen werden we op sleeptouw genomen in de wondere wereld van Niesmann&Bischoff. Dankzij deze doorgedreven opleiding kennen ook de oudere FLAIR en ARTO's geen geheimen meer voor de mensen uit onze ateliers. Natuurlijk werd ook ruimschoots de tijd genomen om de productiehal en het productieproces te bekijken. Indrukwekkend om te zien hoe vergevorderd deze Duitse motorhome technisch is geëvolueerd. De zorg waarmee elk individuele motorhome in elkaar wordt gestoken, is werkelijk indrukwekkend. De witte handschoenen waarmee de monteurs werken in alle stadia van de montage hadden we nog nergens gezien. Proficiat aan het voltallige Niesmann&Bischoff team.

  Lees verder
 • VANOMOBIL in DubbelLeven

  VANOMOBIL in DubbelLeven

  In de succesreeks DUBBELLEVEN speelt in 2 afleveringen een VANOMOBIL motorhome een consequente figurantenrol. Inderdaad, als droom-vakantievoertuig van de vader van Karen (Barbara Sarafian), komt deze motorhome gedurende verschillende scènes in zicht. In aflevering 10 worden zelfs enkele dialogen binnenin de motorhome gefilmd.
  Begin vorig jaar werden we gecontacteerd door het productiehuis EYEWORKS, die op zoek was naar een luxueuze en moderne motorhome. Wanneer we hoorden dat de motorhome werkelijk een functie had in het verhaal, en er in de dialogen over de motorhome zou worden gepraat, waren we onmiddellijk bereid aan deze mooie reeks mee te werken. De gebruikte motorhome is een Full Option Bürstner Elegance I729 Multijet 160 van 2010. Dit type motorhome werd door EYEWORKS uitgekozen omwille van zijn unieke en verbluffend mooie en moderne interieur en exterieur (=woorden Eyeworks). U ziet de VANOMOBIL motorhome in aflevering 8 en 10. Dankzij deze samenwerking konden in september vorig jaar ook een 10-tal VANOMOBIL klanten een blik werpen achter de schermen van deze EEN serie tijdens een draaidag in Mechelen.

  Lees verder
Real Time Web Analytics