Terug naar overzicht
Vanomobil - Sunliving

Innovatief uitgedacht voor een nieuwe generatie gebruikers; motorhomes waar ruimte optimaal wordt benut en comfort en functionaliteit gegarandeerd zijn. Sun Living campers en buscampers zijn voor jou ontworpen. Een serie nieuwe campers die weekendtrips en eigen bezit leuker en makkelijker maken.

Specialiteit

Sunliving campers en buscampers bieden innovatieve oplossingen als het gaat om indeling en gebruik van ruimte. Ze hebben bestaande ruimtes opnieuw bekeken en bedacht. Ze zijn flexibeler en meer open. Ontdek nieuwe ruimtes met Sun Living. 
Vanomobil - Sunliving

Merk

Sun Living campers en buscampers worden ontworpen en geproduceerd door Adria Mobil, een van de leidende recreatievoertuig producenten sinds 1965. Meer dan 50 jaar ervaring toegepast op ieder Sun Living model. De meer dan 500.000 geproduceerde eenheden zijn getuige van deze mijlpaal. Adria Mobil hanteert de World Class Manufacturing (WCM) productietechnieken zoals die ook in de auto-industrie worden toegepast. Een proces volledig gericht op kwaliteit met de implementatie van diverse principes als "lean manufacturing" inclusief TQM, JIT en 5S. Adria Mobil’s fabriek is ISO gecertificeerd voor kwaliteit en milieubeleid, beslaat 150.000 m2 en is gevestigd in Novo mesto Slovenië, in het hart van Europa.
 
Vanomobil - Sunliving

Filosofie

Uiteindelijk gaat het er niet om waar je mee rijdt, maar waar je naartoe gaat! Het nieuwe Sun Living is zoveel meer dan alleen een nieuwe manier van reizen, het is een nieuwe manier van kijken naar de wereld. Ga op ontdekkingsreis en deel met vrienden en familie.
Vanomobil - Sunliving

Geschiedenis

Adria bouwde haar eerste caravan in 1965. In 1980 was het Europees marktleider. 1985 was een belangrijk jaar want Adria nam haar intrek in haar nieuwe fabriek in Novo Mesto! Het was ook het jaar dat Adria haar eerste prototype ontwikkelde op Fiat Ducato chassis. Dit zou de basis worden van een gamma dat gebouwd zou worden in België! Door de grote groei van het merk besliste Adria een nieuwe fabriek te bouwen in de buurt van Novo Mesto. In 2005 werd de nieuwe fabriek in gebruik genomen waardoor de jaarlijkse productie kon worden opgevoerd tot 17000 stuks.
Vanomobil - Sunliving