Terug naar overzicht
Vanomobil - Niesmannbischoff

Dé droom voor vele camperliefhebbers, maar ook voor veel camperdealers. De Arto biedt je heel exclusieve, zeer technische en oerdegelijke campers. De luxe van Niesmann+Bischoff in een camper met redelijke afmetingen grenst aan het onmogelijke. De Duitse Niesmann+Bischoff designers bewijzen hun genialiteit!

Specialiteit

Niesmann+Bischoff maakt slechts één soort motorhome, de Premium camper. Daar zijn ze nog steeds de referentie. Meer dan 20 jaar droomden we van dit iconisch merk, en in 2011 was het eindelijk zover. De Niesmann+Bischoff producten ronden ons gamma naar boven af. De Arto biedt je heel exclusieve, zeer technische en oerdegelijke campers. De Flair is het meest exclusieve Niesmann+Bischoff gamma. Dan is er nog de revolutionaire Smove! De luxe van Niesmann+Bischoff in een camper met redelijke afmetingen grenst aan het onmogelijke. De Duitse Niesmann+Bischoff designers bewijzen hun genialiteit.
 
Vanomobil - Niesmannbischoff

Merk

Niesmann+Bischoff heeft een reputatie zonder gelijke. Voor veel motorhome-liefhebbers is een Niesmann+Bischoff een iconische camper, symbool voor al het mooiste en beste dat in de motorhomewereld bereikbaar is. Uit hun fabriek lopen jaarlijks slechts een 500-tal motorhomes, maar één voor één zijn het pareltjes van techniek, afwerking en technologie. Naar design toe is een Niesmann+Bischoff resoluut modern en vormt zo een groot contrast met de vele traditionele interieurs binnen het Premium segment. Een Niesmann+Bischoff kan makkelijk 30 jaar meegaan. 
Vanomobil - Niesmannbischoff

Filosofie

Bij Niesmann+Bischoff is  enkel het beste goed genoeg. Deze zucht naar perfectie vertaalt zich in het gebruik van de beste materialen, nieuwste technologieën en betrouwbaarste onderdelen. Maar het gaat nog veel verder. Ze bouwen een motorhome met het beste weggedrag, het mooiste design, de meeste interieurvarianten en de nieuwste optiemogelijkheden.
Vanomobil - Niesmannbischoff

Geschiedenis

Officieel bestaat het merk bijna 30 jaar, maar eigenlijk begon alles een goeie 60 jaar terug toen Elfriede en Hugo Niesmann een caravan-concessie startten. Midden de jaren 70 begonnen ze  zelf met de productie van luxemotorhomes. Op de IAA in Frankfurt presenteerden ze hun eerste Clou-Liner. Dit was de eerste Europese motorhome met Amerikaanse afmetingen. Het segment van de Premium campers was geboren. Met de lancering van de Flair reeks werd het merk pas echt bekend. De betrachting om een breder publiek aan te spreken eind de jaren 90, vertaalde zich in een volledig nieuw gamma: de Arto, die de kwaliteit van Niesmann+Bischoff moest brengen naar het segment van €100.000.
 
Vanomobil - Niesmannbischoff