Vanomobil Logo

Copa C530 Ford Custom 130 AUT

Bürstner COPA 530 automaat: dagdagelijkse auto in de week, comfortabele camper in het weekend en op vakantie!

Bürstner, Copa C530 Ford Custom 130 AUT

Met deze COPA C530 automaat beschik je over een echte camper in limousine-vacht!

 

Belangrijk: Deze heel recente COPA heeft de eerste eigenaar nog extra laten uitrusten met een luifelrail & Isabelle luifel en extra een krachtige Lithium batterij. Hij heeft deze COPA ook volledig laten coaten om de lak te beschermen en ervoor te zorgen dat hij er altijd top uitziet en eenvoudig te reinigen valt! Vergeet ook niet zijn heel complete Xtreme uitrusting: oa adaptieve cruise control, lane assist, Activ Park assist, verwarmde voorruit, licht- en regensensor, multimedia 8" met navi, enz... nog heel wat extra's waar je nu gratis van kunt genieten.Auto voor iedere dag, lekker handig door de twee schuifdeuren en met alle hedendaagse technologie rijdt deze Ford Custom indrukwekkend comfortabel, als een echte limousine maar dan met een hogere en veiligere zitpositie!

Maar deze Copa is tevens een volwaardige camper met 2 dubbele bedden, een keukenblok, koelkast op hoogte voor betere toegang, ingebouwd zittoilet met uitneembare cassette, inplugbare douchebak met douchegordijn, voldoende kastruimte voor een lange vakantie en vooral uitgerust met een woonbatterij en batterijlader, vers- en vuilwatertank, warmwaterboiler en dieselverwarming! De perfecte symbiose van compactheid en comfort! 

De (standaard) dubbele schuifdeuren zijn niet alleen handig voor het in- en uitstappen van de kids bij de schoolpoort, op vakantie kan je binnen maar met frisse luchttoevoer genieten van een koffiepauze met zicht op je vakantiebestemming.

Waar je misschien niet direct aan denkt bij de keuze van je toekomstige camperbus, is de isolatie! Heel veel camperbusjes zijn immers bitter weinig uitgeisoleerd! Bürstner gebruikt bij de bouw van hun COPA reeks de ervaring die ze hebben opgedaan bij de bouw van campervans op Fiat Ducato. Zo wordt een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra uitgeisoleerd! Het pop-up dak is dubbelschalig en geisoleerd. Ook een isolatiescherm voor de stuurcabine wordt standaard meegeleverd. En de voorruit is verwarmd zodat je snel kunt vertrekken bij een vochtige ochtend! 

Het model dat we u hier presenteren geniet van het metaalgrijze Lunar buitenkleur gecombineerd met 16" alu velgen en extra lange dubbele opstappen! In de stuurcabine assisteert het Multimedia systeem met 8" scherm jou met zijn ingebouwde navigatie, achteruitrijcamera, Apple Carplay of nog Android Auto, allemaal ook te bedienen via de knoppen op het leder stuur! De achteruitrijspiegels zijn elektrisch, verwarmd en inklapbaar via een druk op de knop. Zelfs het 'Active Parking Assist' is aanwezig, mocht je eens geen zin hebben om te parkeren, je COPA doet het voor jou!

Maar wat finaal het meest zal blijven hangen is de ruime, doordachte en handige indeling, uitgerust met alles wat je nodig hebt om de mooiste souvernirs te verzamelen.

Bürstner Logo

Model Copa C530 Ford Custom 130 AUT

Motor Eco Blue 130

Merk chassis Ford

Afmetingen L 534cm x B 203cm x H 209cm

Bürstner, Copa C530 Ford Custom 130 AUT Indeling
Bürstner, Copa C530 Ford Custom 130 AUT Zitplaatsen
4
Bürstner, Copa C530 Ford Custom 130 AUT Slaapplaatsen
4
Promoprijs
 € 74.995
Financiering
610,98 € / maand *
Voorschot 3.750 €
Te financieren bedrag 71.245 €
Jaarlijkse rente 6,29% / 144 maanden
Laatste verhoogde aflossing € 18.749

KW / PK 96 / 130

Maximaal toegelaten massa 3400 kg

Eerste ingebruikname  11/05/2023

Kilometerstand 3602 km

Referentie MH10117

Garantie: 2 Jaar

Car Pass

Opties

Cabine/Chassis
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptieve cruise control
 • Alu Velgen
 • Dubbel Din multimedia systeem met touchscreen
 • Dubbele airbag
 • Elektrische ramen
 • Gelakte bumper vooraan
 • Mistlichten vooraan
 • Navigatiesysteem
 • Regen- & Lichtsensor
Woongedeelte
 • Anti-Marter Systeem
 • ingebouwd vast zittoilet
 • Lithium woonbatterij ipv standaard batterij
 • Luifel
*Financiering
*LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!
Lening op afbetaling met laatste verhoogde aflossing voor een motorhome met contante prijs BTW inclusief van €74.995. Voorschot €3.750. Kredietbedrag van €71.245. JKP: 6,29%. Vaste jaarlijkse debetrente: 6,29% zonder kost. Duur: 143 aflossingen van €610,98 en een laatste maandaflossing van  €18.749. Totaal te betalen bedrag (onafhankelijk van elk voorschot) €87.981,42.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, Warandeberg 8/C, B-1000 Brussel, kredietgever BTW BE0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Vanomobil BV, agent in nevenfunctie, Ter Donkt 38, 8540, Deerlijk, btw-nummer BE 0413.755.280 RPR Kortrijk.
Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

De informatie op dit document is niet bindend. We hebben de grootst mogelijke inspanningen geleverd om de informatie op deze fiche zo accuraat mogelijk op te stellen, een foutje kan echter altijd gebeuren. Ons verkoopteam helpt je graag verder met de gewenste informatie.