Op bestelling

Terug naar overzicht

Beschrijving:

De meest functionele Westfalia!

De Westfalia Kepler Six is gebaseerd op de Volkswagen T6. Je hebt de keuze uit 3 motorisaties (102/150 of 198pk) in automaat of manueel en optioneel ook in 4Motion versie. Daarnaast is de Kepler Six optioneel verkrijgbaar met 6 zitplaatsen. Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van slechts 1,99m is deze Kepler Six ideaal als vervoermiddel voor dagdagelijks woon-werkverkeer. 

In een handomdraai maak je van deze Westfalia een handige camper. Qua uitrusting is alles aan boord om comfortabel te reizen. Je beschikt oa. over vier volwaardige slaapplaatsen, 2-pits gasvuur met wasbakje, frigo, LED-verlichting en optioneel is ook een dieselverwarming met boiler verkrijgbaar. 

En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit gehad. De Kepler Six is de perfecte synergie tussen de auto en de camper, zowel in indeling als afwerkingskwaliteit. Westfalia is al sinds jaar en dag leverancier is van de grootste autoconstructeurs en alle Westfalia campers voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.

Modellen:

Westfalia - Kepler Six - Model

Westfalia Kepler SIX

5,30m x 1,90m x 1,99m

Vragen?

Contacteer onze verkopers

Vanomobil - Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons