Op bestelling

Terug naar overzicht

Beschrijving:

De meest functionele Westfalia!
 
De Westfalia Kepler Six, is gebaseerd op de Volkswagen T6. U heeft de keuze uit 3 motorisaties (102 / 150 of 198 pk) in automaat of manueel & optioneel in 4Motion versie. Daarnaast is de Kepler Six is optioneel ook verkrijgbaar met 6 Zitplaatsen! Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van slechts 1,99m, is deze Kepler Six ook ideaal bruikbaar als dagelijks vervoermiddel!

In een handomdraai, maak je van deze Westfalia een handige camper. Qua uitrusting heeft u ook alles aan boord om comfortabel te reizen. U beschikt o.a. over 4 volwaardige slaapplaatsen, 2-pits gasvuur met wasbakje, frigo, LED-verlichting en optioneel is ook een dieselverwarming met boiler verkrijgbaar.
 
En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingkwaliteit gehad? De Kepler SIX is de perfecte synergie tussen de auto en de camper, zowel in indeling als afwerkingkwaliteit. Doordat Westfalia al sinds jaar en dag toeleverancier is van de grootste autoconstructeurs, voldoen alle Westfalia campers zonder blozen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.

Modellen:

Westfalia - Kepler Six - Model

Westfalia Kepler SIX

5,30m x 1,90m x 1,99m

Vragen?

Contacteer onze verkopers

Vanomobil - Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons