Op bestelling

Terug naar overzicht

Beschrijving:

Het plezier van het reizen met een integraal motorhome, is niet nieuw. Dit plezier toegankelijk maken voor ieders budget is dat wel! 

Itineo, een zustermaatschappij van Rapido, vindt de “integraal” opnieuw uit door zich te concentreren op het essentiële en het behoud van de kwaliteit. Wanneer je houdt van reizen moet je ook een stuk budget overhouden… om te genieten van het reizen. In het nieuwe Itineo gamma vind je indelingen aangepast aan ieder type van reiziger. Van de onverbeterlijke “zwerver“ tot de gezellige “cocooner”. Je hebt het begrepen, Itineo heeft een integraal bedacht voor iedereen, maar vooral voor jou.
 

Itineo MB740

REIZEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE !

Er hangt grootheid in de lucht. Nog vrijgeviger met zijn groottes, het nieuwe 740 gamma geeft u, op reis, toch nog een gevoel van bij u thuis te zijn. De MB740 onderscheidt zich met zijn geoptimaliseerde binnenruimte waardoor er veel beweginsruimte is aan boord. De MB 740 heeft een grote kamer gescheiden van het salon, grote opbergruimtes en een dubbele toegang naar de badkamer.

Modellen:

Itineo - Itineo MB740 - Model

Itineo MB 740

7.43m x 2.35m x 2.89m

Vragen?

Contacteer onze verkopers

Vanomobil - Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons