Op bestelling

Terug naar overzicht

Beschrijving:

 

Chausson verrast vriend en vijand met deze nieuwe beperkte Reeks Titanium 640-708-720-767GA-768XLB

 

Exclusieve serie met standaard automatische versnellingsbak !!


U gaat hem goedkeuren! Zelfs wanneer u nog nooit met een automatische versnellingsbak hebt gereden, zult u binnen enkele minuten het gemak van de soepele schakeling op prijs stellen. De versnellingsbak met 6 versnellingen. Bij het starten, op de weg alsook op de autosnelweg, is de versnelling altijd de juiste. Het optimaliseert zowel het koppel als het verbruik. Versnellingsbak met leervermogen. Uw rijstijl en uw gebruik wordt elektronisch in rekening genomen om de strategie bij het schakelen aan te passen. Koppelomvormer. Deze is beter geschikt voor zware ladingen (en dus voor campers) in vergelijking met een gerobotiseerde versnellingsbak. Uw camper gedraagt zich op dezelfde manier als een personenauto, met veel besturingsgemak in de stad en op bergwegen.

De vooruitstrevende technologie van deze reeks valt onmiddellijk op door zijn donkergrijze polyester buitenkleedje. De polyester buitenwanden zijn in de massa gelakt wat betekent dat zelfs bij een kras of kleine schade, de kleur behouden blijft! Chausson zet hier ook de stap naar een volledig polyster buitenbouw, dus niet alleen zijwanden, maar ook de bodem wordt uit polyester vervaardigd en het dak bestaat uit een speciale anti-hagel polyester. Deze bouwwijze garandeert u jarenlang plezier zonder geen enkele zorg van waterinfiltratie of verkleuring.

Maar uiteraard speelt niet enkel de buitenkant en de technologie een rol bij de keuze van je nieuwe camper. Daarom heeft Chausson alle registers opengetrokken bij het ontwerp van het interieur. Prachtige stijlvolle tweetonig meubilair, een elegante interieurstof in bootleder, frisse accenten en twee indelingen uniek op de markt.

Modellen:

Chausson - Titanium - Model

Titanium 640 Ford CHAUSSON

6,99 m x 2,35 m x 2,92 m

Chausson - Titanium - Model

Titanium 708 Ford CHAUSSON

7,09 m x 2,35 m x 2,92 m

Chausson - Titanium - Model

Titanium 720 Ford CHAUSSON

7,19 m x 2,35 m x 2,92 m

Chausson - Titanium - Model

Titanium 767GA Ford CHAUSSON

7,19 m x 2,35 m x 2,92 m

Chausson - Titanium - Model

Titanium 768XLB Ford CHAUSSON

7,49 m x 2,35 m x 2,92 m

Vragen?

Contacteer onze verkopers

Vanomobil - Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons