Jacques & Dominique - Ruisbroek - 10.11.2023

Sinds 16/10 heb ik het plezier om mijn Knaus Boxstar te kunnen gebruiken. Wat een avontuur, wat een plezier. En dat is dankzij het goed advies van de ganse ploeg van Vanomobil. Echt een 5-sterren dienst. 

Dirk & Marita - Kruibeke - 26.10.2023

“Wij vonden het zeker een leerrijke sessie in een aangenaam kader. De mogelijkheid om specifieke vragen te stellen en te bespreken is een sterk punt. Met de tijd zullen er ongetwijfeld nog vragen komen. De kennismaking met een team vol passie voor de job verstrekt ons vertrouwen.”

Christophe V. - Heule - 23.10.2023

Vooreerst bedankt voor het warme onthaal en de blijvende vriendelijke ontvangst. Het doet ons plezier ons welkom te voelen en respectvol behandeld te worden. Ook aan de kindjes werd er door verschillende mensen uit jullie topteam gedacht en liefdevol aandacht gegeven waardoor ze een magische dag beleefden. Ook de eerste kennismaking met de zeer boeiende workshop verraste mij over jullie professionele aanpak, we kunnen inderdaad al iets geruster en met meer vertrouwen vertrekken. Mochten er nog edities of herhalingen komen, hou me gerust op de hoogte want we hebben nog veel bij te leren. Vandaar deze oprechte dank u wel, topteam!

Jean-Pierre M. - Ekeren - 28.08.2023

“Als we vanochtend op reis vertrokken, merkten we na de tankbeurt dat onze achteruitcamera en de km-display niet meer werkten!  Daar we passeerden langs Deerlijk, zijn we net voor hun lunchtijd even binnengesprongen. Ze zijn zo vriendelijk geweest om naar onze problemen te kijken en hebben het kunnen oplossen. Blijkbaar was er iets niet in orde met de bedrading van de Pioneer! Bij deze wil ik uw collega’s eens bedanken voor de snelle en goede service!  Zonder problemen de reis kunnen hervatten. Top!”

Annelies W. - Aartselaar - 18.07.2023

Het was een waar plezier om mee te reizen! Prima service, geweldige indeling, mooi onderhouden, praktisch, vrouw én alleenstaande ouder vriendelijk! 

Lauruns S. - Desselgem - 31.07.2023

De ervaring met de camper was top! Ook het personeel is super vriendelijk en alles verloopt vlot en goed georganiseerd! Een top samenwerking met behulpzaam en super vriendelijk personeel. Dankjewel voor het vertrouwen in de jeugd. :)

Guido D.C - Kortenberg - 09.07.2023

Het team Vanomobil kreeg het weeral voor mekaar. Een topweekend met en door de ploeg van Vanomobil Tremelo. Een groep enthousiaste deelnemers met leuke verrassingen, toffe babbels, een verzorgde bbq, met vanmorgen onder een stralende zon een barista die ons ontbijt kwam verzorgen. Nadien het stalen ros van stal  gehaald en onder luid “gevanomobild” op naar Tremelo-city, waar Ellen met haar mooiste laarzen een line-dance ten beste gaf. Bedankt Lennert en gans je team, wij hebben met volle teugen genoten.Een blije ambassadeur.

Marlène & Christian - Gullegem - 26.06.2023

Een dikke pluim op de hoed. We zijn zeer goed geholpen met ons frigo probleem. We werden zelf op zondag gebeld om de stand van zaken te kennen. Merci.

Fons Dazàl - Alken - 10.06.23

Bedankt om de kleine "mankementjes" van onze jumper Twin nog in orde te maken afgelopen donderdag.

Erik en Marita - Kruibeke - 05.06.23

Hierbij willen wij jullie nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de service en de warme ontvangst bij de afhaling van onze motorhome op 1 juni. Het is een fijne ervaring om kennis te maken met een tof team. Dankzij een heldere uitleg, zowel bij aankoop als bij levering, kijken wij met een gerust hart uit naar ons nieuw avontuur.

Robert en Kristien - Oudenaarde - 29.03.2023

Goed nieuws. Alles is opgelost ! Behalve de mengkraan aan de lavabo, waarvan het probleem met een chip in de mengkraan, tijdelijk is verholpen door een gouden tip van de collega technieker. Ik maak later voor het laatste probleem een afspraak. Veel groeten vanuit Folkestone.Van harte bedankt voor uw kundige technische ondersteuning.

Hilde en Peter - Koksijde - 01.02.2023

Via deze weg wil ik de man die onze camper herstelde en vandaag de nodige uitleg en tips gaf aan mijn man Peter uit Koksijde, hartelijk bedanken voor zijn uitleg en vriendelijke omgang!

Carine en Erik - Begijnendijk - 22.01.2023

We kunnen aan ons avontuur beginnen. Wij hebben goede uitleg gekregen en kunnen hier zeker een eind mee op weg. We willen jou en de medewerkers nog graag bedanken voor de zeer professionele verkoop, de begeleiding van het verdere dossier en de aflevering van onze mobilhome.

Dirk en Marita - Leuven - 09.12.22

Toen in Banyuls een boom  tegen onze camper botste en we de achterdeur niet meer open kregen hadden we geluk gehad dat een locale carrossier de deur weer vrij kon maken. Dit wordt een zware klus voor Vanomobil Deerlijk dachten wij. Gelukkig konden wij rekenen op uw professionele medewerker Michiel Deltour Hij heeft de herstelling heel goed aangepakt  en het was niet simpel om de Van terug waterdicht te krijgen. Duim omhoog voor Michiel.

Gaël D. - Heuvelland - 06.11.22

We hebben een prachtige huwelijksreis gehad met de mobilhome. Bedankt voor de fles cava. Het was super in oostenrijk!

Marc & Brigit Wittock - Beaufays - 03.11.22

Onze reis naar Spanje is prima verlopen met de nieuwe Van. Het instructie boekje heeft ons ook zeer goed geholpen. Het was zalig rijden en smaakt naar meer. Wij zijn zeer te vreden met onze aankoop. Wij drinken hier dan ook jullie gekregen flesje!

Eugène & Annie DE BREUCKER - Ellezelles - 03.11.22

We hebben afgelopen weekend onze allereerste minitrip in Frankrijk gedaan met onze nieuwe Adria Coral. Geweldige ervaring, het is zeer comfortabel om te rijden en het is echt de beste hier op de camping! Nogmaals bedankt voor al uw advies, uw professionaliteit en uw steun bij onze mooie aankoop.

Nico V.R. - De Pinte - 07.10.22

We kregen een zeer goede uitleg. Zeer professioneel, behulpzaam en een zeer correcte regeling. TOP! Ik zou jullie aanraden bij andere.

Carine & Francis - Harelbeke - 25.07.2022

Ondertussen is onze nieuwe mobielhome volledig geinstalleerd en hebben we de eerste rit achter de rug. De auto rijdt prima, wat een luxe, en ook de mobielhome valt supergoed mee! Heel aangenaam om daar in te vertoeven. Bij deze nogmaals dank om ons deze mobielhome aan te bevelen! Zoals beloofd sturen we een fotootje door van onze eerste dag in Zeeland. We hebben genoten van de lekkere champagne! Dank u wel! Zeelandse groetjes, Carine en Francis

Tom - Oudenburg - 13.07.2022

Bij deze een dikke merci voor opnieuw een vlotte service en vriendelijkheid bij het oplossen van ons klein probleempje aan u en het team van vanomobil. Ik denk eerlijk gezegd dat er weinig firma’s zijn waar klantvriendelijkheid zo hoog in het vaandel wordt gedragen 👍👍

Danny - Neerijse - 13.07.2022

Via dit bericht wens ik ten volle mijn tevredenheid te uiten over jullie super klantvriendelijke uitbating van het Chausson verkooppunt. Vanaf de aanschaf van onze nieuwe camper (de derde) wist ik dat ik goed zat bij Vanomobil. Ik kon steeds met al mijn vragen bij jullie terecht en kreeg steeds per kerende een gepaste reply. Dank bij voorbaat om de nazicht van mijn vraag en om uw respons. Mijn vraag is niet super dringend hoor , wetende dat het nu bij jullie super druk zal zijn.

Griet & Rudy - Oostkamp - 08.07.2022

Dag Cecile & Toon, ik mocht gisteren onze waarborg terug ontvangen van jullie. Langs deze willen wij jullie toch nog eens uitdrukkelijk bedanken voor deze teruggave alsook de uitstekende service dat we bij jullie mochten ervaren!!! Mochten we nogmaals een camper huren (of wie weet mss kopen ?) dan wordt het pertinent bij Vanomobil ! Nog vele groetjes, van tevreden klanten Griet & Rudy Taveirne 

Fam. Doebbels - Zuienkerke - 07.07.2022

Beste Veronique, bedankt om ons te informeren,bedankt om dit weer eens correct op te volgen!! Nogmaals een bewijs van de superieure service van Vanomobil. Dit is de reden waarom  wij een Camper bij jullie kochten,en dit in de toekomst opnieuw zullen doen met het grootste vertrouwen.

Eddy & Christiane - Wijgmaal - 16.06.2022

Dag Lennert, Ellen en Leen, Jullie vroegen om eens een fotoke door te sturen. Bij deze. Na een paar weekendtripjes in BE en NL zitten we nu in Kroatië met direct zicht op de Adriatische zee (deze week Novigrad en vlg week Krk). Onze MH bevalt ons super, wij zijn heel blije klanten en dat wilden we jullie toch even laten weten. Eind vlg week zijn we terug thuis maar nog in Juli rijden we voor een week naar de Franse Provence en in Augustus staat Italië nog op de planning. Nog een fijne zomer toegewenst aan het ganse Vanomobil team. Gr Eddy & Christiane

PL & CG – 25.05.2022

Toen wij na twee falende dealers eenmaal ‘verhuisd’ waren naar Vanomobil Deerlijk hebben wij mogen ondervinden dat professionele service, sluitende afspraken, klantgerichtheid,… tezamen kunnen gaan. Aan de balie of telefoon, met techniekers of administratieve mensen, winkelmedewerker of management,… kortom bij iedereen mochten wij steeds naast correcte deskundigheid een fijne klantvriendelijkheid ervaren. Alleen al daarom zou een mens klant willen blijven bij Vanomobil. Wij verkochten echter onze mobilhome, maar zullen levenslang voor mond-aan-mondreclame blijven zorgen. Hartelijk dank en vriendelijke groeten, PL & CG – 25/05/2022

Carine & Eddy - Hamme - 16.06.2022

Wel, wij willen u gewoon een dikke dank u zeggen voor de perfecte dienst en de snelle hulp die wij bij u hebben gekregen, u hebt een tevreden klant! Ja, als het goed is mag het zeker ook gezegd worden! Fijne dag aan de hele ploeg en vriendelijke groeten!

Frank & Katrien - Ingelmunster - 12.04.2022

Bij deze willen we U nogmaals bedanken voor de perfecte aflevering van onze camper. Ook aan Christophe bedankt voor de uitgebreide uitleg. Het personeel achter de schermen in de werkplaats niet te vergeten voor de montage van accessoires en het poetsen. Na meer dan 10 jaar klant zijn we nog heel tevreden over de professionele service, ook minstens even belangrijk na de aankoop.

Steve Coryn - Waregem - 21.04.2022

Nu ik u aan de lijn/mail heb wens ik u en uw team nog eens van harte te bedanken. Ik heb ondertussen een week gebruik gemaakt van een mobilhome bij jullie en alles is zeer goed verlopen. De aanpak van al uw medewerkers is ronduit schitterend. Tijdens mijn rit had ik enkele vragen daar ik geen kenner ben en binnen de kortste keren werd ik geholpen via whats app of per telefoon. De uitleg en vriendelijkheid van iedereen was ook een echte troef. Kortom u heeft een topteam! Breng je deze boodschap over aan uw mensen. En zeker ook aan Cecile die alles uiteindelijk zeer goed en correct heeft afgehandeld.

Monique & Michel - Warneton - 28.02.2022

Hoewel wij weer "honkvast" zijn geworden, zijn wij alle goede ervaringen die wij hebben opgedaan niet vergeten, evenmin als uw hartelijke ontvangst, gekoppeld aan een know-how die wij niet kunnen nalaten te prijzen om ons heen en bij toevallige ontmoetingen met kandidaten of ervaren eigenaars van campers.

Luc Libre - Pipaix - 02.02.2022

Met deze e-mail wil ik graag al uw technische dienst team en in het bijzonder de heer Giovanni, de heer Aaron en de heer Chris bedanken. Ik had inderdaad een probleem met mijn elektronische kaart Nordelettronica NE 185/ RA R2 waarmee mijn Itineo van 2010 is uitgerust. Na enig onderzoek blijkt dat deze kaart niet langer verkrijgbaar is. Dus moest ik aanpassen, naar iets compatibel met enkele aanpassingen. Deze operatie verliep perfect. Toen ik de technische dienst opnieuw belde voor wat ik dacht dat een probleem was, aarzelde de heer Chris niet om wat onderzoek te doen en mij verschillende keren terug te bellen. Dank u voor uw professionaliteit. Mvg, Free Luc  

Wim & Anja - Waregem - 14.01.2022

Alles is terug in orde, waarvoor dank. Jullie onderscheiden zich van anderen met zo'n service.

Peggy & Alain

Wij zijn zonet schitterend geholpen via de telefoon om onze zenders opnieuw in te laden! Een dubbeldikke duim voor de persoon aan de lijn om alles heel rustig met beheersing en kennis van het vak uit te leggen! Bedankt!

Dirk Marginet - Leuven

Ik had het water niet correct afgelaten in de douche en ja hoor, na een nachtje vrieskou kreeg ik al argwaan en zat de kraan al vast. "Mevrouw, ik heb een kemel geschoten" legde ik uit "en mijn camper is in Tremelo gekocht". "Maakt niets uit, meneer, ik roep er even een technieker bij, misschien kunnen zij u direct verder helpen." Waaaaaow, ik moest toch even bekomen... toen de technieker mij direct gerust stelde, was ik blij als een kind met sinterklaar. Wat een service! Twee uur later was het al gefikst. Proficiat! Hoed af voor uw bedrijf!

Patrick Putman - Brussel

Ik wil met klem benadrukken hoezeer wij jou dankbaar zijn om ons in de gelegendheid te hebben gesteld om december in Spanje door te brengen. Jouw hulp en toewijding zijn hierbij cruciaal geweest in het welslagen en het genieten daarvan. Tot binnenkort!

Fam. Jonckheere / Masscheleyn - Bredene

Eerste trip met de motorhome sinds we hem overnamen van m'n overleden schoonvader. Was wat zoeken eerst, maar een zalige ervaring 😌 Zelfs onze pup vond de matjes zalig liggen 🤣 Hopelijk nog vele tripjes in de toekomst met onze Vanomobil 😜🙏🏻 Tot op de volgende afspraak 👍🏻

Ann en Sylvie - Zwevegem

Wij zijn Ann en Sylvie en reizen al een tijdje met de mobilhome, telkens met een grote tevredenheid klant bij jullie. We willen gewoon eens dankjewel zeggen voor de inzet van de collega’s. Zowel aan de telefoon als in het atelier zijn ze steeds vriendelijk. Het is nooit aangenaam om verschillende keren te moeten binnen komen voor hetzelfde probleem maar derde keer goede keer zou ik zeggen! Wat aangenaam is en blijft, is dat je persoonlijk alles overloopt met de technieker, zowel om de problemen te bespreken als de gedane werken. Een dikke Merci aan Kris.

Fam. Rousseau/Vekemans - Uitbergen

Hierbij een foto van het ontkurken van de fles champagne die we cadeau hebben gekregen van Vanomobil. Bedankt voor de goede en vriendelijke service. Groeten van uit Cochem aan de Moezel.

Swa Cremers

Ondertussen is het geld terug op onze rekening gestort. Nogmaals bedankt voor de snelle en correcte afhandeling. Het is fijn zaken doen met zo een firma.  En zoals gezegd, wanneer we in de toekomst weer iets nodig hebben voor onze mobilhome zullen we zeker aan jullie denken.

John - Terneuzen

Woensdag onze camper opgehaald na vervanging panoramaraam en waterdichtheidscontrole. Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de excellente service.

Fam. Geens - Boutersem

Hallo! Dit is onze eerste grote vakantie met onze chausson 720. Geweldige aankoop, super tevreden! 👌👌 Door de camper al mooie plaatsen ontdekt! Wat een luxe! 🤩  

M. Dr. Didier Moens - My

Dit e-mailtje om je een samenvatting te geven van onze eerste reis. Over het algemeen had ik een zeer goed gevoel en geen grote problemen. Er ontstond grote commotie onder de bergredding professionals toen ik hen bezocht en ze vonden het 4x4 concept geweldig. Het leven aan boord met twee volwassenen was zeer aangenaam. De trekkracht en 4X4 is echt goed, ik heb het differentieel nog niet hoeven testen. Het enige wat nog ontbreekt is een "korte" versnellingsbak om er een echt crossmonster van te maken ;-)      

Fanny & Pierre Robijns - Jette

Als eigenaar van een camper is het volgens mij van essentieel belang te weten dat je kan rekenen op service na verkoop. Bij Vanomobil in Deerlijk is dit het geval. Vanaf het moment dat u door de deur stapt, luistert een hecht team naar u en helpt u op een deskundige en vriendelijke manier.

Arjan en Anne - Zundert

Team Vanomobil Hoogstraten, wij hebben een hele toffe campervakantie gehad. Voor het eerst op pad met een bijna nieuwe huurcamper. Gestart in Waregem op de Camper Village, wat al een beleving op zich was. Zeer goed geregeld allemaal! Daarna Nederland terug in, naar Dwingeloo, door naar Termunten, vervolgens de oversteek naar Texel en uiteindelijk nog 2 dagen in mooi Zeeland. Bedankt voor de goede service en tot de volgende!

Avontuurlijk Koppel uit Hoogstraten

Wij willen u bedanken voor de fijne kennismaking gisteren! Ondanks we zonder afspraak binnen kwamen, hebt u de tijd genomen voor ons en hebt u ons heel wat informatie bezorgt. Ps: we wilden eerst naar een concurrent gaan maar zijn op aanraden van enkele mensen die tevreden waren over jullie toch eerst naar jullie gekomen. En we ervaarden het al meteen gisteren. Als het positief is, mag het ook gezegd worden.

Peter De Brauwer - vanuit Spanje

Bedankt voor de assist gisteren, toen we in panne stonden op de autostrade en de Fiat assistance niet konden bereiken. Ik heb de aanpak van jullie collega's enorm geapprecieerd en dat mag iedereen weten.

Wim Van Puyvelde - vanuit Portugal

Probleem opgelost! Grijs kastje achter de passagierszetel, 5A zekering stuk. Wel even moeten zoeken, maar toch gevonden. Dank voor de hulp en richtlijnen van op afstand!

Johan & Christel - Ieper

Een goede maand geleden onze nieuwe camper Fiat Ducato Adria bij jullie komen afhalen en eindelijk de tijd gevonden om jullie eens een mailtje te sturen. Wij houden eraan om ieder te bedanken voor de goede ontvangst, uitstekende begeleiding bij het maken van onze aankoopkeuze en professionele, technische uitleg. Ook nu nog kunnen we steeds bij jullie terecht met al onze vragen en opmerkingen. In 1 woord: TOP-SERVICE!

Johan - Marke

Wou nog even bedanken voor het goede onthaal, het gebruik van een bureautje en de degelijke aanpak van de technische dienst. Ik ben blij dat ik voor al mijn vragen kan rekenen o phet team en uiteraard zeker op de technische dienst. Ik vind het sterk dat men de werkfiche netjes overloopt en dan achteraf alle puntjes mooi bespreekt. Jullie leveren degelijk en professioneel werk!

Jean-Pierre - Leffinge

Daarnet nog even een technieker aan de lijn gehad met enkele vragen over de Bmv batterij monitor en de i-net box van de Truma. Dikke pluim voor je medewerkers, op elke vraag zoeken ze mee naar het antwoord en als ze beloven van iets na te vragen en terug te zullen bellen, doen ze het ook effectief. 

Klanten op avontuur in Heuvelland

Nogmaals bedankt voor de hulp met onze verwarming deze morgen, gelukkig weer een warme camper vanavond :) We zijn snel geholpen en dat was heel fijn.

Mr et Mme HEILPORN-CARLIER

Dag meneer, wij luisteren regelmatig naar het radioprogramma "On n'est pas des pigeons" en we hebben u in de uitzending gehoord. We hoorden ook dat het hele team bedroefd was dat een van uw klanten, ondanks alle energie die uw team in het oplossen van zijn problemen stak, via de radio opbelde om te proberen een oplossing te vinden. Wees niet verdrietig. Niet jij, niet jouw team! Je verdient het niet. Wij begrijpen echter de reactie van deze klant die, toen hij uw verwarring over zijn situatie zag, alles probeerde te doen wat mogelijk was. Dit doet geenszins afbreuk aan uw professionalisme om uw klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. Wij zijn al 28 jaar klant bij Vanomobil en u was er waarschijnlijk nog niet bij. In die tijd kochten we een Knaus caravan. Tijdens de (zeer lange) zoektocht naar de ideale camper voor ons gezin, hebben wij ons opnieuw tot uw bedrijf gewend omdat mijn man zeer gehecht is aan het merk Knaus, maar ook omwille van de beschikbaarheid van uw personeel en vooral omwille van uw luisterend oor. Uw hele team maakt er een erezaak van om de problemen op te lossen die zich voordoen en die inherent zijn aan de aankoop van een nieuw voertuig, maar vooral volledig onafhankelijk van u, maar die u er een erezaak van maakt om zo goed mogelijk op te lossen voor uw klanten. Geloof me, er zijn maar weinig bedrijfsleiders die de pen nemen om rechtstreeks met hun klanten te discussiëren zoals u dat doet en wij danken u daarvoor. Jij en je team doen geweldig werk!

Nico Claeys - Zelzate

Bedankt voor de goede zorgen bij onze aankoop van de Adria, nu nog afwachten tot de levering. Ook dank voor de uitleg aan de jongen uit de garage ivm de airco. Thanks, top team!

Claudia & Joris

Wij zijn goed thuis geraakt, alles is in orde en alles werkt prima! Nogmaals onze allergrootste dank voor de snelle levering, de supervriendelijke service, het fijne contact en de prachtige van! Wij zijn heeeeeeeel tevreden en gaan maandag al op korte uitstap! Heel veel groetjes xxx

Herman

Hallo, hierbij wil ik de technische ploeg bedanken voor hun professionele aanpak ivm mijn lekkende kraan, hordeur en gebruik bedieningspaneel Truma verwarming. Opgesomde mankementen werden probleemloos opgelost onder garantie, op afspraak en in korte tijdspanne. Dank aan het team. Dikke duim.

Tom & Dorien - Bavegem

Hoi, net langs geweest voor het lek in de keuken en alles prima verlopen! Bedankt voor jullie snelle en goed service!! Mag ook eens gezegd worden hé, mvg, Tom & Dorien.

Dominique - Affligem

Vierde keer huren, vierde keer tevreden! Proficiat aan al het personeel van Vanomobil voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. We komen terug in de lente!

Michel & Marleen - Brakel

Graag stuur ik jullie deze mail om jullie nogmaals te bedanken voor jullie service en de herstelling van de verwarmingsbuis. Alles is degelijk hersteld zoals wij dit besproken hadden. Bij de afhaling deze namiddag kreeg de technische verantwoordelijke reeds mijn dank, maar met deze wil ik jullie en al het personeel nogmaals bedanken voor de goede service die jullie bedrijf, aan ons campergebruikers, bieden. Nogmaals bedankt, hou jullie veilig en zeker gezond.

Alain & Rudy - Holsbeek

Voor de aankoop van onze derde motorhome hadden wij vrij vlug onze zinnen gezet op een Knaus, die bij Vanomobil Tremelo in de showroom stond. Wij hadden toch een aantal vragen waarop Ellen in Tremelo ons een heel deskundige info bezorgde, nooit opdringerig werd en steeds even vriendelijk bleef. Met het feit dat zij ons ook verder hielp tijdens haar vakantie zaten wij wel verveeld en hebben haar zelf moeten vragen om na haar verlof een eventuele aankoop verder te bespreken. Toen kwamen er meerdere erg technische vragen aan bod en hiervoor schakelde zij onmiddellijk de hulp van de techniekers in. Ook zij hielpen ons met duidelijke en deskundige info verder. Uiteindelijk hebben wij gezien de vriendelijkheid en deskundigheid van het ganse Tremelo-team niet meer getwijfeld om de aankoop vast te leggen. Proficiat, doe zo verder!

Dieter

Toen ik deze morgen wilde vertrekken met onze Adria Twin 640, deed de verwarming het niet. Telefonisch konden jullie niet helpen, maar ik mocht alsnog langskomen. Na een uur lang zoeken vonden jullie het probleem en ben ik, met een paar uur vertraging, toch op reis kunnen gaan. Hierbij wil ik jullie werknemers bedanken voor hun enthousiasme en service. Thanks Vanomobil!!! 

Dirk & Magda - Wevelgem

Toen we rond 9u30 aankwamen stond iemand ons al op te wachten. Na enig onderzoek werd de TV vernieuwd en... was er terug beeld. Met wat olie bleek het slot weer gemakkelijk te openen. Een pluim voor jullie techniekers!

Happy camperfamilie aan Lago Magiore

Beste, momenteel verblijven wij in Italië met onze motorhome. Bij aankomst zaterdag hadden wij geen werkende verwarming. Na eerst alle handleidingen te hebben doornomen, zekeringen checken, Internet geraadpleegd om oorzaak en oplossing te vinden heb ik uiteindelijk Diederik gebeld. Zelf was hij in weekend maar heeft per direct oplossing proberen te zoeken via Toon. Wij hadden dan verschillende malen onderling contact met Toon en uiteindelijk is hij met de juiste oplossing gekomen....gevolg: warm water :-) Wij vonden dat zo een toewijding van personeel naar klant toe. Vooral omdat zowel Diederik als Toon ons geholpen hebben in hun vrije tijd! Wij hebben dat enorm gewaardeerd en wilden jullie als directie daar graag even van op de hoogte brengen. Bedankt aan Toon en Diederik, bedankt aan team Vanomobil.

Cindy & Andy - Waanrode

Wat een geweldig gevoel toen we naar huis reden. Wat een verschil met onze andere mobilhome. Wij zijn heel content dikke pluim voor jou en ook voor Luc voor de goede uitleg. Alles is al terug ingeladen en hij staat vertrekkens klaar. Nog eens bedankt voor de goede service.   Groetjes Cindy en Andy 

Leon De Turck - Zottegem

Danks voor de service! Alles is prima in orde! De technieker is echt een prof! 

Francis Van den Borre - Aalst

Ik was op 24 juni op afspraak voor vochtigheidscontrole en volledige check up van mijn camper. Mag ik uw team uitdrukkelijk feliciteren met het geleverde werk. Vooreerst was er de coronaproof ontvangst en ook de controle gebeurde op het afgesproken tijdstip. Alles wat gevraagd werd is gerepareerd en of vervangen. Zelfs meer, sommige zaken die ik vergeten was te melden, waren tot mijn verrassing ook hersteld. Nogmaals proficiat voor zo een service. Meerdere mensen spraken mij de afgelopen weken aan om info over Vanomobil om te huren of voor de aankoop van een camper. Met plezier en fierheid heb ik uw bedrijf dan ook aangeraden. Zeer tot genoegen en tot volgend jaar.

Henk & Anne - Avelgem

"Eindelijk kunnen we na lang wachten genieten van onze nieuwe motorhome! En van de fijne attentie die we erbij kregen :) Nogmaals dank voor de correcte levering, jullie super service en de correcte afspraken! Maak je onze groeten over aan het ganse Vanomobil team?"

Familie Octave - Halle

Alvast bedankt voor de service van het personeel bij jullie gisteren... wij hadden een afspraak ivm de info voor de nieuwe camper... ook was er een technisch probleem met de koelkast dat ter plaatse kon hersteld worden. Super!!! Nogmaals bedankt van ons beiden! 

Johan & Vanessa

Wij zijn sedert zaterdag in het bezit van onze Adria Twin Suprème en trotse eigenaars!  De zoektocht startte vorig jaar nadat we een aantal keer een mobilhome gehuurd hadden. De manier van reizen beviel ons enorm. We hebben waarschijnlijk bijna iedere zaak bezocht die campervans verkocht en niet 1 maal maar toch een paar keer. Telkens vonden we toch iets wat ons niet aansprak....Niet enkel de modellen maar ook de verkopers (te opdringerig) of de showroom (slordig en wanorde en de Vans niet mooi gepresenteerd). Allemaal zaken waar een koper toch aandacht aan schenkt, wij toch!  Tot we bij jullie op bezoek kwamen in Deerlijk: meteen vonden we de showroom zo open zo mooi, modern, netjes,... Kortom het voelde professioneel. We konden op ons gemak rond kijken zonder dat er direct een verkoper bij ons stond en ons niet meer met rust liet. De Vans waren mooi gepresenteerd: niets vuil, niets afgebroken. Hadden we vragen, dan werden we vriendelijk te woord gestaan, waarvoor dank Ronny en Demsey! Na een weekje alles te laten bezinken besloten we dat het zeker de Adria ging worden! Alles zat gewoon juist... Opnieuw voelden we ons op ons gemak en kregen we een glaasje cava aangeboden.Gewoon al feest bij het plaatsen van de handtekening! En steunwoordjes, want een traantje vloeide bij mij van ontroering.  Zaterdag was dan de grote dag. Opnieuw een super ontvangst en we werden niet aan ons lot overgelaten. Een hartelijk onthaal van Demsey en Ronny en een goede uitgebreide uitleg nadien van hoe alles werkte.  Echt dikke dikke pluim voor iedereen en ook aan het hele team van Vanomobil... Het is een kunst om de mensen op hun gemak te stellen en een goed evenwicht te vinden tussen advies en raad geven of te opdringerig zijn.  Een dikke dikke pluim voor iedereen en doe zo verder!!!

Kathleen & Mimi - Sint-Kruis

Dag lieve mensen, heel vriendelijk bedankt voor de goede service en de vriendelijkheid van jullie medewerkers. Wij zijn trouwens niets anders gewoon. Wij wensen jullie veel moed in deze toch rare en moeilijke tijden . Wij hopen op een snel vertrek in onze gezellige bubbel. Kathleen en Mimi

Carine en Johan - Lendelede

Beste allemaal vanomobilssss. Voor allen een dikke pluim voor het puike professionele werk. En de goeie werking binnen het team.  Zowel bij de werk mannen, als het bureel team.  Ook oprechte dank aan de zaakvoerders om het toch voor elkaar te krijgen.  Dit voor een kosteloze herstelling.  Super bedankt.  Dat is ook de reden dat ik een goeie vriend naar jullie gestuurd heb.  Bedankt  Super tevreden, om te koesteren met zo een team te kunnen werken!! 

Dirk Hulpia - Evergem

Dag Claude, juist terug van ons Schotland avontuur. We hebben op geweldige “verdoken” plaatsen gestaan, hetgeen zonder uw inbreng (autonoom electriciteits verhaal) nooit mogelijk zou zijn geweest. Super installatie, super content, super bedankt. 

Ann en Erwin uit Buggenhout

Een paar weken geleden zijn we onze nieuwe camper bij jullie komen afhalen. Het betreft een Burstner Futura, waar we bij jullie een aantal opties hebben laten inbouwen. Ik zou het op prijs stellen moest je de mensen in de atelier die voor de inbouw van de opties verantwoordelijk zijn een welgemeende dankuwel te bezorgen van mijnentwege. Ik ben zelf garagehouder en heb dit afwerkingsniveau nog maar zelden gezien in de camperwereld. Zou het zelf niet beter en properder kunnen geplaatst hebben op mijn eigen camper, chapeau! Ook de levering van de wagen was correct en duidelijk voor ons. Bij de aankoop is er ook niet gepusht geweest door de verkoper, die ons ook de andere merken voorgesteld heeft. We zijn echt aangenaam verrast door jullie proffesionalisme. Nog veel succes.

Eric en Marie-Pierre Decuypere-Pauwels uit Wervik

Hier Eric Decuypere, de gepensioneerde autobuschauffeur en tevens de “pechvogel van de week”.(frigodeur en klapband). Bij deze wil ik zowel Claude als Chris (Kris) de mecanicien (maar ben niet 100% zeker van zijn naam)  van harte bedanken voor wat ze deze week voor mij gedaan hebben. Ik had de indruk dat ik een voetje voor kreeg en dat doet een mens plezier en deugd bij al zijn tegenslagen. En daarom wil ik hen beiden in de bloemetjes zetten en vriendelijk bedanken voor het puike gepresteerde werk. Mijn wagen is voorlopig hersteld maar het mag gezien worden. Mijn weekje verlof kan dus toch doorgaan. De onmiskenbare kennis en gedrevenheid van beiden is een grote meerwaarde voor zo’n bedrijf als Vanomobil. En daarom… HONDERD MAAL DANK VOOR HET GELEVERDE WERK. PROFICIAT ! ! ! 

Pascal, Patty en Fleur - Ingelmunster

Dag Johan, Hierbij een paar foto's van vorige week vanuit Nederland van super tevreden klanten. Momenteel zijn we met onze mobilhome in Han-sur-Lesse en is het weer echt genieten. We hebben onze mobilhome nu 2 maand en ons eerste minpunt moeten we nog vinden. Elk weekend trekken we er op uit en we zouden onze Chausson voor geen geld ter wereld meer kunnen missen. Voor Fleur is het elk weekend feest als we vertrekken. De vrijheid die je ervaart met een mobilhome is onbeschrijflijk en de luxe in onze Chausson is mooi meegenomen. Deze aankoop moesten we al veel vroeger gedaan hebben.

Tania en Denis - Diksmuide

Beste Cecile, langs deze weg wou ik je bedanken voor de super service tijdens het huren van een Campervan. Niet alleen in gemakkelijke periode maar ook in drukke en moeilijke perioden stond je klaar. Onze oprechte dank daar voor. Daarom hebben wij ook besloten om bij jullie een Campervan te kopen. Daarbij willen wij ook Demsey bedanken voor zijn tijd, vriendelijkheid en de super uitleg van onze nieuwe aankoop. Ook onze oprechte dank aan het ganse VANOMOBIL TEAM !!!

Fam De Wael - Vilvoorde

Beste Jan, Bij deze wens ik jou en het Vanomobil team nogmaals te bedanken voor het snelle aanpassen van de gasfleskast van onze motorhome.Een dikke pluim voor deze sterke vorm van serviceverlening en zeker in het bijzonder voor Claude van de werkplaats !!! De wijze raad die we kregen over verschillende onderwerpen heeft ons zeker ook een hoop onnodige kosten bespaard. Wijze raad van een vakman loont !! Groetjes van ons beiden en tot een volgende keer.....

Vincent Halsberghe - Gullegem

Langs deze weg wou ik je en uw team nog eens bedanken voor de mooie en perfecte installatie van de trekhaak op mijn Chausson Welcome 88. U had mij beloofd dat de trekhaak niet bombastisch ging zijn en dat is het ook niet geworden. De trekhaak is perfect ingewerkt en is bijna niet zichtbaar ! Net hetgeen ik verwacht had !.  De trailer voor de scooter is besteld en wacht vol spanning op onze eerste trip met de trailer en de scooter. Ik stuur je alvast een foto op wanneer wij er eens op uittrekken met de scooter. Nogmaals bedankt voor de snelle afwerking  van deze installatie.   Vriendelijke groeten van een tevreden Vanomobil klant !

Jan verbiest - Grobbendonk

Gisterennamiddag stelde ik vast dat de pomp voor de watervoorziening in mijn camper defect was. Toen ik naar jullie belde en vertelde dat ik morgen woensdag op vakantie zou vertrekken, kreeg ik ondanks de drukte van de komende paasvakantie toch nog een afspraak nog voor 9.00 uur 's morgens. Toen ik vanmorgen, te vroeg, toekwam, werd ik vriendelijk opgevangen door een van de techniekers die daar aan het werk was. Daarna werd, zoals steeds bij jullie, mijn probleem vlug en goed opgelost. Alle mensen waar ik mee in contact kwam waren heel gedienstig en vriendelijk. Waarvoor mijn oprechte dank. Ik stuur dit mailtje gewoon omdat ik vind dat positieve dingen ook moeten gezegd worden. Nogmaals dank voor de service

Marijke en Eric, Landegem

Dag Johan, Dank u voor de foto's in primeur en voor de goede uitleg die wij hebben gekregen. Bedankt ook aan het Vanomobil team voor de goede service.

Hans en Maya - Tienen

Op zaterdag 8/11 stonden wij met onze Adria 600 Twin (nieuw aangekocht in mei bij Vanomobil Tremelo) voor een verlengd weekend in Blankenberge, toen wij vaststelden dat er een probleem was met de gastoevoer naar de verschillende apparaten. Ten einde raad nam ik contact op met uw zaak in Wevelgem. Toen het ons na enige uitleg met de verkoopsverantwoordelijke Diederik nog niet lukte om de gastoevoer te herstellen, stelde hij voor dat wij, niettegenstaande het zaterdag was, zouden langskomen in Wevelgem. Bij onze aankomst aldaar werd vastgesteld dat de drukregelaar defect was. Uw vriendelijke medewerker heeft dan zonder verpinken een nieuwe drukregelaar gemonteerd en alzo ons probleem opgelost. Bij deze willen wij deze persoon nogmaals bedanken. Dankzij zijn tussenkomst werd ons verlengd weekend gered. Wat ons betreft verdient dhr Diederik De Waele de titel van “medewerker van het jaar”.

Johan & Pazcale De Munck - Balegem

Beste Cecile en collega’s, Graag willen we jullie nog eens bedanken voor de correcte en vriendelijke afhandeling van de huur! Het was aangenaam zaken te doen met jullie. Wij hebben een zeer aangename vakantie achter de rug, zeker voor herhaling vatbaar! Wij wensen jullie een goed weekend en zeker tot later!

Chris Vercruysse en Moniek Linster - Bellegem

Beste allemaal Op 10 april hebben we onze nieuwe Knaus Boxstar Street in de beste omstandigheden en zonder enige hapering mogen afhalen. Dank voor de keurige planning van Claude, de fijne afwerking van Glen (en medewerkers), de ontvangst aan de receptie (Nathascha), de correcte afhandeling door Diederik en de kundige uitleg van Nick. En dat allemaal op een drukke dag! Alles goed voorbereid en volgens afspraak met Ignace. Met dank en vriendelijke groeten

Etienne Carrette - Deinze

Een warme dank aan de dame van de boekhouding voor de koffietjes tijdens de wachttijd gisterennamiddag. Een waarderende groet aan Claude voor de schitterende manier waarop hij de dingen ziet, adviezen geeft, zorg draagt voor de cliënt.

familie De Baere Van Alboom - Merelbeke

Beste Diederik en het ganse team van Vanomobil, Vooreerst mijn beste wensen voor 2014! Ik wil iedereen van Vanomobil toch nog eens bedanken voor de prima service die wij gekregen hebben bij de aankoop van onze mobilhome. Een dikke pluim voor het ganse team van Vanomobil: de verkopers, de mensen van de garage (de mobi was pico bello in orde en ook de uitleg was zeer professioneel), de mensen van de shop en van de administratie. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Doe zo verder in 2014. Wij hebben er reeds een paar tripjes opzitten en zijn zeer tevreden.

Tanja en Christian - Oudenaarde

Beste Ignace, Veronique, Graag willen wij Vanomobil feleciteren voor een fantastische service na verkoop ! Via deze weg willen we dan ook graag o.m. de mensen in het atelier en meer in het bijzonder Claude en zijn team virtueel in de bloemetjes zetten. We zijn nu toch al een tijdje klant, hebben reeds een paar mobilhomes gehad en zijn telkens onder de indruk van de professionaliteit en de technische kennis ter zake. Bovendien zijn de mensen altijd heel vriendelijk en behulpzaam, alhoewel we ons goed kunnen voorstellen dat het meestal heel druk is. Problemen worden opgelost en bijkomende toebehoren worden altijd met oog voor detail en functionaliteit perfect geïnstalleerd. Als je op een parking staat is het meteen duidelijk welke camper door Vanomobil verzorgd wordt en welke niet – en dan hoeft er echt geen klevertje op de camper te hangen ! De plaatsing van een antenne, een zonneluifel, ... wordt door jullie altijd met een oog voor de lijn van de camper mooi geïntegreerd in het geheel. Dus nogmaals, jullie mogen terecht fier zijn op jullie medewerkers. Vriendelijke groeten

Serge Demeyere - Vichte

Bedankt aan jullie volledige team voor de goeie zorgen en service van onze huur van 2013. Op die manier vertrek je zonder zorgen op verlof en dat is toch de bedoeling. Je voelt je een beetje koning als je bij Vanomobil binnenkomt!!!

Eric Coene - Roeselare

Beste mensen, Tot mijn tevredenheid heb ik kunnen vaststellen dat aan al mijn grieven betreffende de storende elementen en mankementen aan mijn motorhome ITINEO , een oplossing werd gegeven. We moeten niet altijd het team van de werkplaats met klachten overladen, er mag ook ook wel eens een hart onder de riem gestoken worden en een lovend woord hun richting uitkomen. Het is niet altijd gemakkelijk om onmiddellijk de perfecte oplossing te vinden voor een probleem dat zich voordoet aan een ding dat serieus onderhevig is aan natuurkrachten(uitzetting, inkrimping, wind, regen,trillingen allerhande en het werken van het materiaal zelf, waaruit het gebouwd is). Daarom, bij deze, mijn oprechte dank, puik werk. Alle vermelde probleempunten werden onder handen genomen, zelfs niet vermelde onvolmaaktheden werden aangepakt. Het is dan ook met het meeste vertrouwen, dat ik mijn “huis op wielen”bij jullie, en door jullie onder handen laat nemen. Nogmaals, bedankt

Mimi en Kathleen - Brugge

Beste Claude, Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen die u aan onze Knaus besteedt . Nu reeds meer dan 10 jaar mogen wij genieten van uw klantvriendelijke houding en we wensen u daarvoor nu eens extra te bedanken . Als we een probleem(pje) hebben, zitten we er niet mee in, want we weten dat Claude het zal oplossen , met veel goede wil, verstand, inzicht en competentie. Afgezien van de kleine "ongelukjes" die we met de Knaus hadden tot nog toe, zijn we overgelukkig dat we toen naar de open deur dagen kwamen twee jaar geleden en dat Christophe onze neus gericht heeft naar die motorhome . En het werd liefde op het eerste zicht (voor de motorhome!) . Dank voor alles wat u tot nog toe voor ons deed, een betere service en contact kunnen we niet dromen . Beter bestaat niet.

Eddy Albrecht - Kortemark

Beste medewerkers bij Vanomobil , We huurden eind april een motorhome bij Vanomobil en ik wou via deze weg toch nog even een bedanking naar jullie doorsturen. Ten eerste kan ik zeggen dat Vanomobil een op en top professioneel bedrijf is met bijzonder efficiënte medewerkers Iedereen is bijzonder vriendelijk : van de receptie tot de verantwoordelijke renting , de persoon die de uitleg gaf enz : werkelijk top. De gemaakte afspraken waren duidelijk en werden nagekomen . De raadgevingen over zowel de keuze als het gebruik waren perfect. Ook een aantal extra items waren beschikbaar : gids met kampeermogelijkheden in Europa , lijst met mee te nemen objecten , handige tips voor de kampeerleek , aan alles wordt gedacht ! Ook krijg je vooraf een DVD mee met glasheldere uitleg over de werking van verwarming , gabranders , koelkast , chemisch toilet en dergelijke meer. Heel handig is ook dat je er je je eigen auto veilig kan achterlaten om weer op te pikken bij retour . Vanomobil kan zeker genieten van onze positieve mond aan mond reclame . Ik zie niet onmiddellijk wat daar nog kan verbeterd worden . Hartelijk dank aan het Vano Team

Bruno en Véronique - Taitignies

Goeie ontvangst, professionalisme, sympathie, keuze, techniciteit, reactiviteit, oplossinggericht, droom, eerlijkheid,... en ik vergeet er nog. Dank aan jouw, Ignace, en je medewerkers! (reactie op onze Facebookpagina)

Davy & Katia - Sint Gillis Waas

Beste Ignace!! Ik zou jullie willen bedanken voor de super service dat ik weeral gekregen heb van jullie! En ook in het voornaam het werk dat Nick en Claude gedaan hebben om alles vlot te laten verlopen wat een supermensen hebben jullie daar Echt waar !! (reactie op Facebook)

Benny Cauwe - Denderleeuw

Geachte, Via deze weg wil ik mijn uiterste DANK tonen voor jullie UITMUNDENDE SERVICE, aan uw werkplaats mensen en zeker aan Claude en Kris. Ik kan alleen maar deze service toejuichen, wat jullie mensen in de werkplaats doen, de zorg, de bijstand,de stiptheid deze zijn uitmuntend, nogmaals een grote dank. Ik kan alleen maar lovende woorden geven naar jullie toe en ook naar mensen die mij vragen hoe jullie service is. Vriendelijke groeten

Walter Bostoen - Kuurne

Geachte heer/mevrouw, In juni een nieuwe motorhome gekocht bij jullie. Door (spijtige)omstandigheden pas eind november een weekje erop uitgetrokken  met de motorhome. De lange tijd tussen afleveren en gebruiken bracht een aantal “vergetelheden” met zich mee. Desalniettemin een mooie luxueuze uitstap gemaakt, zonder noemenswaardige problemen. Nadien kwam ik terug bij jullie met de vergetelheden. Deze werden allemaal opnieuw uitgelegd. Ook de paar onvolmaaktheden werden verbeterd en aangepast. Ik wil dan ook hierbij mijn bijzondere waardering uitdrukken voor de service naverkoop, meer speciaal het technische team onder de zeer deskundige leiding van “claude” wiens familienaam mij niet bekend is. Naast de uitstekende technische kennis wil ik ook nog de vriendelijke behandeling benadrukken. Vriendelijk groeten

Jacques & Lieve Vanbeselaere uit Roeselare

Claude en alle andere technische medewerkers, Bedankt voor de goede zorgen voor onze camper. We zijn heel tevreden over jullie kennis en vaardigheden. Alle grote en kleine problemen werden met veel zorg en vakkennis behandeld. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over zowel het onderhoud, het herstel en de uitleg ivm onze camper. We zullen Vanomobil zeker aanraden aan vrienden/kennissen die eventueel van plan zijn een camper aan te schaffen. met vriendelijke groet

fam Robijns - Jette

Beste Mevr Vanhoo Een dikke merci voor uw goeie zorgen. Ik ben mijn motorhome komen terughalen en alles was perfect in orde.  Mijn zoon is uiterst tevreden dat hij terug naar de TV kan kijken. Dank ook aan Nico en zijn team die zeer goed gewerkt hebben. Met vriendelijke groeten,

Jonny Deneudt - Zoersel

ter attentie van Claude en zijn team, Hierbij nog een welgemeende dank voor de kordate aanpak van het probleem dat we hadden met onze batterij lader van de mobilhome Knaus sun TI . Chapeau voor jullie vakkennis . Met vriendelijke groet

Eric Delfosse - Blaton

Geachte heer Coudron Het zou een totaal tekort zijn aan "savoir-vivre" mochten wij niet even de tijd genomen hebben om u te schrijven. Het is inderdaad vandaag de dag schering en inslag dat de mensen zich enkel manifesteren om te klagen! Wij daarentegen willen u van ganser harte bedanken voor de ontvangst, begrip, geduld, professionalisme en vriendelijkheid... welke u en uw medewerkers hebben getoond tegenover ons. We willen niet zeggen dat er helemaal geen zorgen zijn geweest, maar ieder probleem werd snel en correct opgelost. Wij zijn dus uiterst tevreden van onze aankoop en iedereen mag dit weten.

Pierre & Fanny Robyns - Jette

Een dikke bravo aan Claude, atelierchef, en zijn ganse ploeg. Dankzij hen zijn we vandaag toch op reis kunnen vertrekken zoals voorzien. Mijn familie en ikzelf dachten dat alles in het water zou vallen, wanneer we onze motorhome volledig afgebroken terugvonden, naar aanleiding van inbraak en diefstal van alles die zich maar in de motorhome bevond. Niettegenstaande we geen klanten zijn et de werkplaats overvol is met werk, hebben we onze motorhome enkele dagen later terug gekregen volledig hersteld en in orde. vanaf nu zullen we het onderhoud van onze motorhome toevertrouwen aan Vanomobil, en de eerste investering die we zullen doen is in een alarm tegen inbraak, die na onze ervaring heel nuttig blijkt te zijn. Uw zeer tevreden klanten

Ludo Mues - Boutersem

Beste Diederik, Dank u voor de correcte afhandeling van ons dossier. Langs deze weg wil ik de technische dienst en uzelf proficiat wensen voor de professionele technische uitleg en support bij de aankoop van onze mobilhome. Ik kan maar weinige mensen in mijn vriendenkring overtuigen dat het een occasie is , iedereen denkt dat hij nieuw is. Nogmaals dank en proficiat aan het Vanomobil-team , Mvg,

Toot en Bert Nauta - Oudenaarde

Beste Claude, Vorige week stonden wij bepakt en bezakt gereed om te vertrekken en afscheid te nemen van onze vrienden toen de deur door een harde windvlaag uit mijn hand schoot en ik heel even de te gemakkelijk draaiende binnenvergrendeling raakte, waardoor de deur op slot zat. Wij stonden buiten en alles lag in de moterhome incl. de sleutels! Telefoontjes naar de diverse hulpinstanties leverden niets op. Toen besloten we U te bellen en U bezorgde ons de GOUDEN TIP! Claude, bij deze nogmaals onze dank voor Uw advies, een super reclame voor Vanomobil. Uw zeer tevreden klanten

John & Anita - Dendermonde

Ignace, Een pluim voor je mechaniekers vooral voor Claude om mij te depanneren tijdens hun drukke werkzaamheden. Dank voor de snelle service. Groeten

Geert Vangeertruyen - Vichte

Graag wou ik de service van het atelier eens EXTRA in de verf zetten. Dinsdagavond belde ik met een boilerprobleem en woensdagnamiddag reed ik alweer volledig in orde uit de werkplaats. In tijden van drukte en gejaagd zijn vind ik dit niet evident en mag dit toch zeker eens vermeld worden. geloof me, als het niet in orde is zeg ik het ook hoor maar ere wie ere toekomt. bedankt voor de SCHITTERENDE service!

Fam Spitaels Herzele

Mevrouw , Meneer, We willen graag een bedanking sturen naar jullie Chef-atelier Claude en zijn team voor de service en ook de vriendelijkheid die we daar steeds hebben mogen ontvangen. Groeten.

Ghislain Maes - Menen

Verleden jaar besloten we een tweedehandse camper te kopen. Bij Vanomobil vonden we de camper die aan onze eisen voldeed qua inrichting + prijs + garantie 1 jaar (Chausson 67) In her afgelopen jaar waren er wel enkele kleine problemen, maar die hebben ze correct opgelost. We zijn zeer tevreden over de service en het vriendelijk personeel.

Jacky Doumen - Maasmechelen

Wil je Claude (en de techniekers die aan onze motorhome gewerkt hebben) hartelijk danken voor hun goede en vakbekwame inzet bij de herstelling van onze motorhome. Iedereen heeft echt zijn uiterste beste gedaan om alles in orde te krijgen. Met vriendelijke groeten

Rudy Mommens - Knokke

Geachte Team Vanomobil. Hierbij wil ik jullie bedanken voor de vlotte en snelle herstelling aan mijn Camper . Het waren een paar kleine opmerkingen die jullie uitstekend hebben hersteld en/of vernieuwd waaronder mijn satelliet (belangrijk voor gepensioneerden op vakantie ). Op maandag binnenbrengen en op dinsdag hersteld is een prachtige service . Hierbij wil ik nogmaals jullie team bedanken voor de vlotte medewerking .

Pascal Vercammen - Lille

Dag Christophe, We hebben ondertussen al een paar uitstapjes gemaakt met onze Itineo MB 800 en eerlijk gezegd is het nu echt een luxe. Ik wil u en uw medewerkers ook nog eens bedanken voor de goede service en de goede contacten die we hebben gehad. Alvast bedankt

Bart Quintens - Linter

Beste Véronique, Bij deze willen wij graag u en de mensen van Vanomobil bedanken voor de goede service. Het probleem met de zonnepanelen is opgelost en de paar ander probleempjes ook. Binnen een paar weken kom ik langs met een vriend die graag een nieuwe wagen wil kopen. Ook al is het ver van huis de service die jullie leveren is TOP. Mvg,

André Loef en Claudia Veltmaat - Wijchen (NL)

Professioneel bedrijf dat zekerheid biedt en de afspraken goed nakomt. We zijn erg goed geholpen door Cecile. Daar wij dringend een motorhome nodig hadden omdat wij elders een bedrijf troffen dat de afspraken niet nakwam, hadden we in Vanomobil niet alleen een redder in nood, maar ook een betrouwbare zakenpartner. Geen kritische noten want wij zijn erg tevreden.

Familie Soen

Prima service, goede en correcte afspraken, kwaliteitsvolle wagen We prijzen Vanomobil in ieder geval bij iedereen aan. Proficiat en doe zo verder.

fam. Asmus - Heuvelland

Vlotte service van A tot Z ! Duidelijke & correcte afspraken. Een echte aanrader! Hadden we veel eerder moeten doen.

Evelyn Vandeportaele

We zijn heel tevreden de motorhome bij Vanomobil te hebben gehuurd. Doe zoe verder. Jullie hebben al 1 tevreden klant. Mondreclame is de beste. Jullie deden je best voor ons, wij doen ons best voor jullie.

Fam Coessens - Zottegem

Dag Cecile, We hebben een zeer goede reis gehad, een toffe motorhome met veel plaats en alles erop en eraan. We zijn zéér tevreden van jullie bedrijf. Mochten er plannen zijn in de nabije toekomst, dan houden we je zeker op de hoogte… Sowieso vertrekken we opnieuw volgend jaar met het paasverlof met de motorhome, maar daarvoor zal ik even mailen in september… Vriendelijke groeten  

Roland en Colette Scheir - Zwalm

Beste Ignace, Toen we vrijdag onze nieuwe camper mochten ophalen, waren de verwachtingen hoog. Maar door de manier waarop, is het u en uw volledig team, erin geslaagd om onze hoge verwachtingen echt te overtrefften. Het was voor ons een heel mooi moment. We willen u dan ook heel hartelijk danken, voor alles wat er heeft ertoe bijgedragen. Ook de camper zelf, heeft onze stoutste verwachtingen fel overschreden. Het is gewoon geweldig en het heeft een bijzonder gevoel, om eigenaar te mogen zijn van zo een stuk vrijheid, met zoveel comfort. P.S. De geleende kaartlezer, zal ik u deze week nog terug bezorgen. Met vriendelijke groeten

Norbert Knoops - Boutersem

Beste Ignace, Op maandag 28.03 belde ik naar Vanomobiel voor enkele onderdelen (rubberring voor toilet+kraan keuken) voor mijn Knaus Ti. OP dinsdag 29.03 in de namiddag stond de pakjesdienst reeds hier met de levering. Dit is KLASSESERVICE!!! Dikke proficiat en graag een woordje van dank aan de magazijnier. Met vriendelijke groeten.