Waarom een motorhome bij ons huren?

Vanomobil huren
 

 “Camper huren? Topidee!” zeggen wij al 30 jaar en steeds meer mensen (en huisdieren) geven ons gelijk. Het is niet voor niets dat de helft van onze klanten terugkerende huurders zijn. Lees hier de vijf belangrijkste redenen om bij ons een camper te huren.

 

1. Huren bij Vanomobil = Zorgeloos reizen

Ons voornaamste doel is jou ontzorgen, zo kan jij focussen op je reis! We staan je bij in de keuze van jouw ideale motorhome en de administratieve rompslomp. Geen zorgen dus over verzekeringen, hygiënische of technische issues! De dag van je vertrek zal je camper piekfijn en op tijd klaar staan en krijg je alle uitleg die je nodig hebt voor een geslaagde motorhomereis. Voor alle mogelijke tips & tricks kan je bij onze specialisten terecht! Tot slot kan je rekenen op 100% vertrekgarantie dankzij onze reservepool.
 

2. Huren bij Vanomobil = Budgetvriendelijk reizen

Je beslist zelf hoeveel belang je hecht aan luxe en gemak. Bovendien neem je letterlijk je huis op wielen mee. Alles dat je nodig hebt, heb je bij de hand: een bed, een keuken, sanitair en een wagen. Je kan dus besparen op alle extra kosten voor verblijf, transport,…
 

3. Huren bij Vanomobil = Top of the bill motorhomes

Ons motorhomepark wordt jaarlijks vernieuwd. Daardoor kunnen wij topkwaliteit en de nieuwste trends op de Europese markt aanbieden. Een goeie motorhome is eigenlijk vooral een betrouwbare motorhome. Vanomobil werkt al decennia samen met constructeurs en we zijn dan ook overtuigd van de topkwaliteit die we aanbieden.
 

4. Huren bij Vanomobil = 30 jaar ervaring en kennis

Ja, er is veel aanbod op de huurmarkt, maar weet dit: jouw reis staat of valt met de keuze van je motorhome. Bij elke specifieke situatie past er een motorhome. Door al deze factoren is het niet eenvoudig om een goede keuze te maken. Gelukkig kan je altijd rekenen op de hulp van onze specialisten! Met onze 30 jaar ervaring realiseren we al jouw droomreizen.
 

5. Huren bij Vanomobil = Around the clock bijstand

Tot slot ben je bij ons 100% verzekerd en kan je profiteren van onze around the clock bijstand.
Pech onderweg of je weet even niet meer hoe dat pop up dak open gaat? Geef onze specialisten gerust een belletje en we helpen je graag uit de nood! We zijn zelfs op het noodlot voorzien dankzij onze reservecampers. Zo ben je zeker: jouw droomreis zal doorgaan - no matter what!
 
Je ziet, we nemen het verhuren van een motorhome niet licht op. Bij Vanomobil zijn we heel trots op onze corebusiness! Kom gerust even langs met jouw reisplannen!

Vragen?

In Deerlijk helpen Cecile en haar team je graag verder.

In Hoogstraten helpen Ilse en haar team je graag verder.

Vanomobil - Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons