Give back to nature

Vanomobil - Give back to nature

Onze mooie planeet ontdekken, reizen, heeft onvermijdelijk een impact op onze planeet. Moeten we dan gewoon thuis blijven? Uiteraard niet, maar het is wel belangrijk om even stil te staan bij onze manier van reizen. Reizen we wel op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier?

Om het reizen met de camper zo ecologisch-verantwoord en duurzaam mogelijk te maken, zet Vanomobil vanaf 2023 in op twee pijlers:
 

  1. 1- MINDER KILOMETERS AFLEGGEN MET DE CAMPER

  2. 2- COMPENSATIE VAN DE ONVERMIJDELIJKE CO2 UITSTOOT


Maar dat kunnen we niet alleen!
We rekenen op onze klanten om samen met ons te kiezen voor de meest duurzame/ecologisch verantwoorde weg! Dit is de deal die we voorstellen: wij (Vanomobil) reizen als eerste in de sector naar het land van duurzaam en verantwoord ondernemen en jullie (onze klanten) hoeven enkel in onze voetsporen te treden en onze wegwijzers te volgen! 

GIVE BACK TO NATURE FORMULE

Door te kiezen voor deze Give Back to nature formule engageer je je, samen met Vanomobil, om de impact van ons huurwagenpark op de planeet zo klein mogelijk te houden.

🎁 VERGOEDING NIET-GEREDEN KILOMETERS 
Bespaar op je kilometers en spaar zo onze planeet! En om je hiervoor te bedanken, geeft Vanomobil je graag een voucher met vergoeding voor de niet gereden kilometers! Vorig jaar werd er gemiddeld 190km/dag afgelegd door onze huurcampers. Om dit gemiddelde te laten dalen, belonen we elke huurklant die onder het dagelijks gemiddelde blijft met een voucher twv €0,15/km met een maximum van de service fee.
 

🌱 CO2 COMPENSATIE 
ook als je erin slaagt je kilometers te beperken, zal er nog steeds onvermijdelijk CO2 in de atmosfeer komen. Daarom hebben we ook gezorgd voor de mogelijkheid tot CO2 compensatie. Dit wordt automatisch berekend op basis van een vast bedrag per campermodel per dag. Vanomobil wil hierin een partner zijn met zijn klanten en is bereid om de helft van deze compensatie op zich te nemen! 


📢 DEEL & INSPIREER 

Na de reis ontvang je als klant een officieel attest van de compensatie, waarmee je jouw vrienden en kennissen kan inspireren om hetzelfde te doen.

De CO2-compensatie wordt aan Greentripper toevertrouwd, die erop toezien dat de compensatie correct verloopt en dat het geld effectief gebruikt wordt voor de goede doelen die Vanomobil gekozen heeft, nl. Zuiver drinkwater in Rwanda! 

Alle berekeningen werden gemaakt met ondersteuning van Greentripper.

Vanomobil - Give back to nature