Vanomobil campervakantie, DÉ ULTIEME reisvrijheid

Reizen met een camper betekent reizen in alle vrijheid. En al helemaal als je Vanomobil als reispartner kiest! Ons voornaamste doel is jou ontzorgen, zo kan jij focussen op je vakantie! We staan je bij in de keuze van jouw motorhome, de administratieve rompslomp en technische ondersteuning voor, tijdens en na je vakantie. Jouw reis begint al in één van onze showrooms: de plek waar je op een persoonlijke manier begeleid wordt bij het kiezen van jouw perfecte motorhome. Daarna is het aftellen tot je avontuur kan beginnen!

Laat je inspireren door onze Vanomobil community  

“Camper huren? Topidee!” zeggen wij al meer dan 30 jaar en steeds meer mensen (en huisdieren) geven ons gelijk. Het is niet voor niets dat veel van onze huurders trouwe klanten worden die steeds opnieuw hun vakantiegeluk aan ons toevertrouwen. Droom je ervan ooit een eigen camper te kopen? Dan is het geen slecht idee om vooraf even jouw favoriete model te huren. Zo kan je testen of het gekozen model helemaal jouw ding is!

Klik hier voor de verhalen uit onze Vanomobil Community 

Met een hart voor de planeet 🌱

Reizen met de camper heeft onvermijdelijk een impact op onze planeet. Vanomobil heeft daarom de Give Back To Nature formule in het leven geroepen, waarbij we ons, samen met onze klanten, engageren om te doen wat we kunnen om onze planeet te sparen. Treed je mee in onze voetsporen? 

Klik hier voor meer info!