Vanomobil - motorhome icon

Welkom

Een gloednieuwe motorhome kopen
aan een promotieprijs?

Bekijk het aanbod
Vanomobil - Vind jouw motorhome

Vind jouw motorhome

Ontdek ook onze motorhomes op bestelling.

Een greep uit ons aanbod motorhomes

Enkel topmerken in ons gamma: Adria, Bürstner, Chausson, Dreamer, Knaus, Itineo, Niesmann+Bischoff, Westfalia. Merken die garant staan voor kwaliteit. Net zoals Vanomobil. Ontdek ons aanbod in de showroom. Kom onze modellen ontdekken en beleef ze. Of je nu koopt of huurt.
Jouw avontuur op maat, begint hier!

 

Welkom bij de Vanomobil familie


Vanomobil is niet zomaar een firma, Vanomobil is vooral één grote motorhomefamilie. 
Jouw reis begint al in één van onze showrooms: de plek waar je op een persoonlijke manier begeleid wordt bij het kiezen van de perfecte motorhome. Een huis op wielen, de ultieme reisvrijheid. Ons doel? Onze passie voor reizen en motorhomes met jou delen.

 • Vanomobil Persoonlijke aanpak

  Persoonlijke aanpak

 • Vanomobil De beste merken

  De beste merken

 • Vanomobil Dienst na verkoop

  Dienst na verkoop

 • Vanomobil 30 Jaar ervaring

  30 Jaar ervaring

Enkele van onze klanten aan het woord

Fam Coessens - Zottegem

Dag Cecile, We hebben een zeer goede reis gehad, een toffe motorhome met veel plaats en alles erop en eraan. We zijn zéér tevreden van jullie bedrijf. Mochten er plannen zijn in de nabije toekomst, dan houden we je zeker op de hoogte… Sowieso vertrekken we opnieuw volgend jaar met het paasverlof met de motorhome, maar daarvoor zal ik even mailen in september… Vriendelijke groeten  

Evelyn Vandeportaele

We zijn heel tevreden de motorhome bij Vanomobil te hebben gehuurd. Doe zoe verder. Jullie hebben al 1 tevreden klant. Mondreclame is de beste. Jullie deden je best voor ons, wij doen ons best voor jullie.

Norbert Knoops - Boutersem

Beste Ignace, Op maandag 28.03 belde ik naar Vanomobiel voor enkele onderdelen (rubberring voor toilet+kraan keuken) voor mijn Knaus Ti. OP dinsdag 29.03 in de namiddag stond de pakjesdienst reeds hier met de levering. Dit is KLASSESERVICE!!! Dikke proficiat en graag een woordje van dank aan de magazijnier. Met vriendelijke groeten.

Roland en Colette Scheir - Zwalm

Beste Ignace, Toen we vrijdag onze nieuwe camper mochten ophalen, waren de verwachtingen hoog. Maar door de manier waarop, is het u en uw volledig team, erin geslaagd om onze hoge verwachtingen echt te overtrefften. Het was voor ons een heel mooi moment. We willen u dan ook heel hartelijk danken, voor alles wat er heeft ertoe bijgedragen. Ook de camper zelf, heeft onze stoutste verwachtingen fel overschreden. Het is gewoon geweldig en het heeft een bijzonder gevoel, om eigenaar te mogen zijn van zo een stuk vrijheid, met zoveel comfort. P.S. De geleende kaartlezer, zal ik u deze week nog terug bezorgen. Met vriendelijke groeten