WE ARE BACK

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

WE'RE BACK! Zowel in Deerlijk, Tremelo, als Hoogstraten zijn we vanaf dinsdag 1 december opnieuw open. We zijn zo blij jullie weer te mogen ontvangen in onze showrooms. Na een maand werken achter gesloten deuren, zijn we helemaal klaar om jullie met open armen (weliswaar op afspraak en op 1,5m afstand) te ontvangen. Vermits ons jaarlijks verlof alweer nadert, worden het nog drie pittige weken. Wil je nog kunnen profiteren van onze uitzonderlijke promoties en aanbiedingen voor 2020, dan heb je welgeteld nog 16 dagen de tijd.
 

Bezoek de showroom op afspraak

Het is wel duidelijk intussen: dit virus kunnen we enkel bestrijden door allemaal samen de richtlijnen te volgen. Wij geven graag het goede voorbeeld en werken voorlopig ENKEL OP AFSPRAAK in onze showrooms. Een motorhome kopen of huren, neemt wel wat langer dan een halfuur in beslag. Wij nemen graag de tijd voor zo’n belangrijke beslissing, het gaat immers om je toekomstige vakantie(s) en die zijn er alleen maar kostbaarder op geworden. Maak dus zeker een afspraak voor de aankoop of huur van een motorhome via: Vanomobil heropening 

Onderhoud/herstellingen op afspraak

Dit is uiteraard ook goed nieuws voor onze klanten die hun motorhome binnenbrengen voor herstellingen of onderhoud. Door de nieuwe regelgeving mogen we jullie opnieuw ontvangen op de Vanomobil way: in onze warme, gezellige wachtruimtes voorzien van lectuur, goeie wifi en wat sfeermuziek. De enige voorwaardes: je hebt een afspraak en je komt in je eentje.
 

Vanomobil heropening

Vano shop zonder afspraak

Onze accessoire shops zijn vrij toegankelijk en daar zullen we strikt de richtlijn van één klant per 10m² toepassen. Bijvoorbeeld: in een shop van 200m², mogen maximum 20 klanten. Zonder afspraak, betekent maximum 30 minuten shoppen en het zal dan ook niet mogelijk zijn onze showroom te bezichtigen.
 

Jaarlijks verlof tijdens feestdagen

Aangezien we de hele zomer open blijven, nemen we tijdens de feestdagen ons jaarlijks verlof. Alle showrooms, shops en werkplaatsen zijn gesloten vanaf 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021.
Wil je nog je slag slaan dit jaar? Wacht dan niet langer om een afspraak te maken, zodat je zeker nog even kan langskomen voor de kerstvakantie.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau idee? Waarom geen bon voor een huurreis of voor onze accessoire shop? Stuur ons gerust een mailtje met jouw wensen.

Vanomobil kerstverlof
 

Algemene richtlijnen blijven gelden

We herhalen graag nog even de algemene richtlijnen die van toepassing blijven:
  • Desinfecteer je handen bij het binnenkomen en regelmatig tijdens het bezoek
  • Mondmasker draag je gedurende het volledige bezoek
  • Je bewaart afstand van onze medewerkers of andere klanten
  • Je mag slechts met één persoon tegelijk in een motorhome 
Vanomobil heropening
 
Dus maak gerust een afspraak om langs te komen. Er staat heel wat schoons op jullie te wachten. Tot heel snel ❤️