VLAMMEN MET VANOMOBIL

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

We kijken vol trots en met een warm hart terug op Vlammen met Vanomobil. Gedurende de maand december zamelden de medewerkers van Vanomobil, samen met de steun van vele klanten, heel wat centjes in voor De Warmste Week. 

Hoe kon je een bijdrage doen?
Vrije donaties via de giftboxen in één van de showrooms (Deerlijk, Tremelo of Hoogstraten) of via deze link.
Voor de consumpties aan de bar (die normaal gratis zijn) vragen we een vrije donatie met minimum van € 1 (Deerlijk + Tremelo)
Vanomobil kerstkaartjes per pakje te koop aan het onthaal van elke showroom (vanaf 6 december in Deerlijk, andere showrooms volgen ook snel)
De officiële waakvlam-pinnetjes zullen te koop zijn in de shop (vanaf 6 december in Deerlijk)
Elke dag kunnen klanten tegen een klein prijsje een soepje/stukje taart verorberen (vanaf 1 december in Deerlijk en Tremelo).

Trots op het resultaat
Samen zamelden we maar liefst €1894,79 in! Een expliciete dank je wel gaat naar Vero en Ignace om ons te ondersteunen bij dit project. Niet alleen werd de basis investering volledig gedragen door Vanomobil (zoals de prachtige kerstboom en de drank vanavond). Maar Ignace was dan ook nog eens de trouwste soepdrinker van het hele team. En alsof dat niet genoeg was, VERDUBBELEN ZE OOK NOG EENS HET BEDRAG!!! Het is opnieuw bewezen dat deze warme firma gerunt wordt door twee hele warme mensen! ❤ 

Team Vanomobil en De Warmste Week danken u! ❤ We zijn trots dat het hart van ons team en de klanten niet enkel bij de motorhomes, maar ook bij de medemens ligt.