Vanomobilers halen maximum uit camper tijdens lockdown

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Tot ons plezier laat de Vanomobil familie zich niet ontmoedigen door deze lockdown! Hoe beperkter onze bewegingsvrijheid, hoe creatiever wij ermee omgaan. We laten onze trouwe metgezel niet zomaar in een hoekje stof vangen, integendeel, zo blijkt uit jullie talloze reacties op Facebook. Hieronder volgt een bloemlezing van de meest inspirerende activiteiten en, wie weet, haal je er nog ideeën uit om ook van de laatste weken van deze lockdown het beste te maken.
 

1. Costa Jardin

Nee, de Vanomobil familie laat zich niet zo gemakkelijk afremmen door het verbod op niet-essentiële verplaatsingen. Kamperen doen we toch: in de tuin, de voortuin of op de oprit, alles kan, alles mag! Gewoon de luifel openzetten, tafeltje en stoelen uithalen, een drankje of zelfs barbecue erbij en hopsa, klaar voor een zonnig weekend kamperen in Avenue l’Oprit of Costa Jardin. Een extra pluspunt: geen stormloop op deze camping.
 

2. Je motorhome = multifunctionele plek

Jullie werken van thuis uit, de kinderen kunnen niet naar school of de jeugdbeweging,… dag in dag uit is het full house. En hoe graag we onze lieve schatten ook zien, regelmatig maken ze ons helemaal gek! Jouw camper is de perfecte plaats als je wat nood hebt aan privacy en rust. Hij is multifunctioneel en je kan hem omvormen van werkplaats naar rustplaats tot zelfs quarantaineplaats!

Teleworking combineren met babysitten is niet van zelfsprekend. Kan jij je ook maar moeilijk concentreren op je werk met de kinderen in huis? Die virtuele meetings verlopen toch niet van een leien dakje hebben wij al ondervonden. Dan biedt jouw motorhome de oplossing! Vorm hem om tot jouw luxe werkplek, waar je in alle rust kan werken, maar ook kan genieten van een zalige (rustige) koffiepauze. 

Is één van de kinderen jarig, maar een verjaardagsfeestje met de vriendjes zit er niet meteen in? Organiseer een cinema-avond of logeerpartijtje voor je kinderen in de motorhome. Met een Disneyfilm en wat popcorn wordt het ongetwijfeld een geweldige avond.
 
Of hebben jij en je partner dringend nog eens nood aan wat qualitytime samen? De motorhome is de ideale plek voor een heerlijke aperitief of een romantisch etentje. 

3. De koers is van ons! 

Een lockdown invoeren, daar kunnen we allemaal mee leven. Maar het afschaffen van de koers op tv? Please no! En net nu het eindelijk weer tijd was voor onze geliefde Ronde van Vlaanderen en de legendarische Parijs-Roubaix. Maar opnieuw blijven de Vanomobilers niet bij de pakken zitten. Geen koerse op tv, geen probleem, dan creëren we er wel onze eigen koerssfeertje op straat of in de tuin! Hang je vlaggen uit, spring zelf op de hometrainer of teken de straat vol met krijttekeningen voor de denkbeeldige helikopters.

Ook het Vanomobil Mountainbiketeam moet zich beperken tot een toertje met twee in de buurt. Maar intussen worden de teamcampers opgeblonken, klaar voor de volgende groepsrit, van zodra dat weer kan. 

4. Ready for take off?!

Zodra niet-essentiële verplaatsingen weer mogen, springen we in onze camper voor een ritje! Dus kunnen we ons maar beter alvast goed voorbereiden op dit heugelijke moment. Onze motorhome kan wel een wasbeurt verdragen na zijn winterslaapje. En ben je klaar met de lenteschoonmaak, dan kan je je beestje ook nog altijd verwennen met enkele nieuwe accessoires! Het doet ons plezier om te zien hoe jullie je plan trekken: van zonnepanelen tot prikborden, niets is te veel! Kom je iets te kort of heb je vragen bij een installatie, neem gerust telefonisch via 056/430 180 of via mail contact op met onze specialisten. 


 

5. De essentiële verplaatsingen doen met de motorhome

En als de drang voor een ritje echt helemaal onweerstaanbaar wordt, dan kan je je camper nog gebruiken bij je essentiële verplaatsingen: naar het werk, de winkel of het stort!

Bedankt iedereen voor de input. We hebben hier bergen ideeën en energie uit gehaald. Samen overleven we die laatste weken ook nog wel en hopelijk komen we elkaar snel weer tegen on the road!