Vanomobil Teambuilding 2022

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

In de vroege ochtend vertrekt het management team al naar Jupille voor enkele brainstormsessies over de toekomst van ons geliefde Vanomobil. Wildtrails, de organisatie, zorgt meteen voor een warme ontvangst en een comfortabele ruimte. Alles is aanwezig om ongestoord de grote lijnen van onze strategie uit te tekenen. Na de middag vertrekken dan ook de andere collega’s vanuit de drie vestingen met de bus.

Vanomobil Teambuilding Ardennen
We zien elkaar, alle 60 collega’s, terug ergens in een bos in the middle of nowhere. De bussen rijden weg en samen moeten we onze weg terug zien te vinden naar onze slaapplek. We wandelen door de bossen en velden met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. De sfeer zit er meteen goed in: iedereen is super enthousiast om er samen even tussenuit te zijn (en de jenever zal er ook wel voor iets tussen zitten).

Vanomobil Teambuilding Ardennen​​
Eens aangekomen in ons verblijf, installeren we ons en wisselen we de wandelbottines met onze kostuum-/dansschoenen. ‘Le Garde-Chasse' is een prachtig gerenoveerd landhuis met voldoende slaapgelegenheid voor het hele Vanomobil Team, een leuke loungeruimte en prachtige terrassen met adembenemend zicht op de Ourthe vallei. De perfecte uitvalsbasis voor het Vano Team! Bij de aperitief heffen we samen ons glas op ons team, op de prachtige Vanomobil community waar we deel van mogen uit maken en vooral op de warme mensen achter het bedrijf, Véronique en Ignace. Vervolgens schuiven we gezellig samen aan tafel voor een heerlijke barbecue. De avond wordt afgesloten in de bar beneden, waar gedanst wordt op de beats van DJ Sophie, een dartstornooi wordt gespeeld of gewoon nog wat nagepraat.

Vanomobil Teambuilding Ardennen
Bij dag en dauw (prachtige ochtend in de Ardennen) schuiven we aan het ontbijtbuffet aan, de één al frisser dan de ander, maar allemaal in onze blauwe Vano Team outfit. Na een stevig ontbijt staan we in het ochtendzonnetje al voor een eerste uitdaging met een gigantische bal. Wakker of niet, de  competitieve aard van het beestje komt al snel naar boven! Na de opwarmer splitsen we in vier teams voor de volgende activiteiten. Enerzijds worden er (letterlijk en figuurlijk) bruggen gebouwd, met mega katapults geschoten, in boten geracet en anderzijds worden er grenzen verlegd op de via feratta en death ride. ‘s Middags genieten we van heerlijk verse frietjes en hamburgers in een stralend zonnetje. Of elke opdracht tot een goed einde komt? Misschien. Of we goed gelachen hebben en elkaar weer een beetje beter kennen? 100% zeker!

Vanomobil Teambuilding Ardennen
Na de activiteiten verzamelen we nog voor een allerlaatste slotdrink om nog wat na te praten. Net op dat moment komt er een telefoontje binnen dat er een openstaande vacature ingevuld is: Leroy zou ons team naverkoop versterken! Het nieuws wordt onder luid gejuich en applaus ontvangen. Volgende teambuilding zijn we weer met minstens één collega meer. De perfecte afsluiter van een memorabele tweedaagse.

Vanomobil Teambuilding Ardennen

Bedankt aan Wildtrails voor de organisatie en prachtige locatie. Bedankt aan Promo-Identity voor  de outfit. Bedankt Team Vano voor jullie onophoudelijke inzet ❤

Interesse om je aan te sluiten bij ons geweldig team? Ontdek hier onze vacatures of solliciteer spontaan!