Vanomobil opendeurdagen 17 oktober tot en met 1 november 2020

 • Vanomobil Stories
Terug naar overzichtBegint het bij jullie ook al te kriebelen? Bij ons alvast wel! Het nieuwe seizoen 2021 staat voor de deur en het belooft een uitzonderlijk jaar te worden. Het seizoen kent een uitzonderlijke start  zonder Mobicar als kick-off. Maar minstens even uitzonderlijk zijn de nieuwste modellen, de grote stock en vooral de ongeziene saloncondities tijdens de uitzonderlijke opendeurdagen bij Vanomobil. Hieronder lees je er alles over.
 

Avant-première Vanomobil 17/10 – 23/10

Om jullie de mogelijkheid te bieden in alle rust en kalmte ons uitgebreid aanbod te ontdekken en tevens te profiteren van uitzonderlijke saloncondities, organiseren we alvast een avant premiere de week voor de nationale Campawaydays (24/10 – 1/11).

We verwelkomen jullie graag voor een leuke kennismaking of fijn weerzien met een hapje en drankje van 17 oktober tot en met 1 november.
 • We zijn open op zondag 18 okt, 25 okt en 1 nov
 • Kom kennismaken met de nieuwste modellen 2021 van onze 8 Europese topmerken
 • Meer dan 400 motorhomes op voorraad: nieuwe & 2de hands
 • Ontdek onze speciale edities afgestemd op de voorkeuren van onze klanten
 • Ontdek de allernieuwste trends en accessoires in de Vano Shop
 • Dankzij onze drie locaties zijn we altijd vlakbij: Deerlijk – Hoogstraten – Tremelo
 • En dit natuurlijk allemaal in een sfeervolle en coronaproof setting!

Campawaydays 24/10 – 1/11

Als coronaproof alternatief voor Mobicar organiseert de BCCMA nationale opendeurdagen: De Campawaydays. Negen dagen boordevol acties, saloncondities en verrassingen bij alle deelnemende verkooppunten in het hele land. Natuurlijk kunnen wij daar niet bij ontbreken. Al onze filialen zullen paraat zijn om jullie met open armen te ontvangen.


 

Nieuwste modellen 2021

Al veel gehoord over de iSmove, de Kepler Five of de Eliseo? Je kan ze live komen bezichtigen tijdens onze opendeurdagen. Zo kan je met je eigen ogen aanschouwen dat we niet overdrijven. En al dat moois tegen uitzonderlijke saloncondities.

Stockmodellen 2020 en occasies

We hebben nog enkele laatste motorhomes over van seizoen 2020. Deze zijn direct leverbaar en mogen de deur uit tegen ongeziene condities. Ook onze selectie jonge tweedehands full option motorhomes kan je op de kop tikken en dit tegen de scherpste prijzen in de sector en veelal voorzien van (fabrieks)garantie!
 

Huur

Ook voor de huur komt er opnieuw een uitzonderlijk jaar aan. Gezien de drukte van de voorbije zomer raden we je aan om niet langer te wachten en nu al je vakantie voor 2021 vast te leggen. Bovendien profiteer je nog steeds van de tarieven 2020!


 

Vano Shop

Ook in onze Vano Shop hebben we weer een uitzonderlijk aanbod van eigenzinnig gekozen producten. Kom en ontdek de allernieuwste trends en accessoires tijdens onze opendeurdagen.


Coronaproof

Voor jullie en voor ons is het heel belangrijk dat deze opendeurdagen in alle veiligheid verlopen. Daarom vragen we vriendelijk om alle aangegeven richtlijnen te volgen.
 • We raden ten stelligste aan om op voorhand een afspraak te maken met één van de verkopers. Zo kunnen we in alle veiligheid voldoende tijd vrijmaken om alle vragen te beantwoorden. Een afspraak maken kan via info@vanomobil.be of 056/430 180.
 • Ook zonder afspraak ben je welkom, maar houd dan wel rekening met lange wachttijden.
 • We voorzien opnieuw een hapje en een drankje, maar de bediening zal aan tafel gebeuren.
 • Gelieve altijd en overal een mondmasker te dragen.Zo maken we er met iedereen voor iedereen een veilig en aangenaam bezoek van.

 

Overal en altijd dichtbij

Tijdens de opendeurdagen zijn we 7 dagen op 7 open. Ook de zondagen 18 okt, 25 okt en 1 nov zullen onze teams je met open armen ontvangen in onze drie filialen in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo.


Tot snel?!

 

Wedstrijden


Facebookwedstrijd
MET WIE ZOU JIJ WEL EEN ROADTRIP WILLEN MAKEN?
De opendeurdagen komen eraan en dus is het tijd voor een give away.
Like onze facebookpagina, tag hieronder drie mensen en vertel ons waarom jullie dit GRATIS camperweekendje verdienen.
Wie weet zitten jullie binnenkort achter het stuur op avontuur!

Voorwaarden: 
 • De prijs omvat het huren van een camper voor vier personen voor één weekend
 • De motorhome kan verschillen van deze die in beeld komt
 • Het weekend mag ingepland worden naar keuze in het laagseizoen
 • Schade en extra kosten zijn niet inbegrepen in de prijs
Oja, Facebook zelf is niet geassocieerd met deze wedstrijd en kan er dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden.

UPDATE: op 16 oktober werd Andreas Denys uitgeloot als winnaar! Proficiat Andreas!


CASHBACK Campaway Days

Bij aankoop van een motorhome, accessoires (vanaf €300 tot maximum €5000) of reservatie van een huurmotorhome, maak je kans op een CASHBACK!!!


CASH BACK BCCMA:
> Bij aankoop van een motorhome of accessoires kan je via een QR-code deelnemen aan deze wedstrijd, vraag ernaar bij je verkoper.
> Win je BTW tot €20000 cashback op je camper of tot €1050 cashback op je accessoires!

Koop je motorhome of accessoire tussen 24 oktober en 1 november. De winnaar wordt bekend gemaakt door de BCCMA op 9/11/2020.
Alle voorwaarden lees je hier.


EXCLUSIEF BIJ VANOMOBIL : win een cashback van 50% van je huurmotorhome reis!
Boek je reis tussen 24 oktober en 1 november in ons filiaal in Deerlijk of in Hoogstraten. Wie weet win jij een cashback van 50% van je reis (tot maximum €700).
In elk filiaal wordt op 1 november om 17u de winnaar bekend gemaakt. Houd onze Facebookpagina in de gaten.