Vanomobil op Velofollies beurs 2024!

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

⁠Vanomobil staat dit jaar op de prachtige Velofollies beurs op stand 230! Ontdek in deze blog waarom de camper jouw ideale partner is bij de fietsvakantie, welke camper we in de kijker zetten en welke acties we tijdens deze beurs organiseren! 


OVER VELOFOLLIES:
⁠Velofollies is een must om te bezoeken voor iedereen die fietst, van gepassioneerde wielertoerist tot recreatieve fietser, gezien je er een volledig overzicht kan vinden van de fietsmarkt. En daar kan de camper natuurlijk niet ontbreken: jouw ideale reispartner om jouw fietsvakantie te ondersteunen met meer comfort!
COPA IN DE KIJKER:
Je kan ons een bezoekje komen brengen op stand 230, waar we de Bürstner Copa in de kijker zullen plaatsen. Het is een geriefelijk camperbusje die ideaal is voor jouw fietsvakantie! Vanomobil heeft de grootste keuze camperbusjes van het land en er altijd meer dan 100 van op voorraad. We hebben deze ter beschikking voor zowel verhuur als verkoop! 
DE CAMPER: JOUW IDEALE PARTNER VOOR DE FIETSVAKANTIE
Of je nu in de bossen gaat mountainbiken, sightseeing op je elektrische fiets of wedstrijden rijdt met de koersfiets, een camper brengt je in elk geval naar de mooiste plekjes en zorgt voor alle comfort onderweg! 

 Een camper biedt de mogelijkheid tot meerdaagse fietstochten en hele fietsvakanties. Bovendien haalt hij je uit je comfortzone en brengt je verder weg naar nieuwe plekken! 

 Jouw fietsen neem je op een handige en veilige manier mee in of achterop de motorhome. En er is altijd nog voldoende bergruimte voor extra accessoires en gerief. 

 Je hebt alle comfort steeds bij de hand: je picknick blijft koel in de frigo of kan je ter plekke koken op het gasvuur, je slaapt in je eigen bed tijdens meerdaagse uitstap, je geniet van een welverdiende warme douche na de inspanning. 

 De motorhome biedt mogelijkheden voor het hele gezin: iedereen kan mee en er is ruimte en tijd om andere activiteiten te combineren.  

 De camper voorziet mogelijkheden om je elektrische fiets op te laden of je MTB te kuisen voor de volgende rit! 

ACTIES OMTRENT ONZE STAND OP VELOFOLLIES

Actie 1 - Wij geven 25 duotickets weg voor de beurs via een giveaway op onze socials! Meer informatie kan je vinden onder de bijhorende post op onze socials. 

Actie 2 - Kom een bezoekje brengen aan onze beursstand, neem deel aan onze "Raad & win" actie en win 1 week weg met de motorhome!

DE WINNAAR IS BIJ DEZE GEKEND! HET AANTAL SLEUTELHANGERS WAS 183 STUKS. MEERDERE PERSONEN HADDEN HET JUISTE AANTAL GERADEN, MAAR BIJ DE FINALE LOTING TUSSEN DEZE PERSONEN KWAM GUY C. ER ALS FINALE WINNAAR UIT!

Voorwaarden: 
- 1 deelname per persoon
- Actie loopt van 19-21/01. Bekendmaking van de winnaar zal op 25/01 gebeuren op onze socials! 
- Degene die het dichtstbij kan raden hoeveel sleutelhangers er in de bokaal zitten wint! Indien er een gelijkspel zou zijn (even dicht bij elkaar geraden of meerdere personen die het correct raden), zullen we al deze namen samenvoegen en willekeurig een winnaar aanduiden. 
- Maximum 4 personen mee in de camper
- Te benutten in het laagseizoen
- Vertrek vanuit filiaal te Deerlijk, dag naar keuze (niet op za, zon, feestdag of brugdag)
- Huurvakantie volgens onze algemene huurvoorwaarden.
- Je hebt 1 jaar tijd om deze huur vast te leggen

- Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Actie 3 - Beursactie binnen onze huurvloot: Boek nu jouw huuravontuur en geniet van korting tot wel 45%! Meer informatie? Contacteer ons nu of lees meer via deze blog.
Hopelijk tot snel op stand 230 op Velofollies! ❤