Vanomobil is officiële dealer van Frankia!

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Het Premium motorhome segment is in volle ontwikkeling in Europa en dat merken we ook bij Vanomobil. Eigenaars van een Premium motorhome wensen een uitmuntende service en net hier is Vanomobil zo goed in. Deze levensgenieters vinden dus vlot hun weg naar onze showroom en werkplaats. In ons aanbod premium campers ontbraken nog modellen op Mercedes chassis, alsook enkele creatieve indelingen. Daar weet Frankia wel antwoord op!

Vanomobil verdeelt Frankia!

Ten oosten van Duitsland, in het pittoreske Marktshortgast, staat een uit de kluiten gewassen motorhome-fabriek waar sinds meer dan 60 jaar hoogopgeleide en toegewijde werknemers hun hart leggen in iedere Frankia Premium camper. Frankia bouwt al sinds 1973 modellen op Mercedes en werd zo over de jaren heen een bevoorrechte partner van deze vooraanstaande Duitse autoconstructeur. Bovendien werd Frankia vooral gekend bij het publiek voor zijn unieke indelingen met grote zithoek achteraan.

Sinds enkele jaren staat een volledig nieuw en jong managementteam aan het roer dat er resoluut voor gaat om het merk op de kaart te zetten als een van de belangrijkste Premium Camperbouwers in Europa. Om deze ambitie waar te maken, gingen ze op zoek naar een extra partner in België. Vanomobil deelt dezelfde passie en draagt ook kwaliteit en techniciteit hoog in het vaandel. Al vanaf de eerste ontmoetingen voelde het voor beide teams alsof ze al jaren samenwerkten. De keuze voor Vanomobil was bij Frankia bijgevolg snel genomen en samen zien we een succesvolle toekomst tegemoet.


Vanomobil verdeelt Frankia!

Voor het seizoen 2024 werd Frankia's Premium camper, de Platin in een nieuw jasje gestoken. Met de Mercedes-Benz Sprinter met geweldige tractie dankzij krachtige achterwielaandrijving rijd je comfortabel naar je bestemming. Unieke techniek, grenzeloze zelfstandigheid, een luxueuze kampeerauto van topklasse! De Platin biedt niet alleen een complete standaarduitrusting, maar ook een op maat gemaakt technologiepakket dat volledige zelfvoorziening garandeert en dat alles in combinatie met luxueus wooncomfort. Ervaar een geheel nieuwe dimensie van reizen met de premium camper onder de premiums campers. Lees meer over de Platin!

​Klik hier voor ons volledige aanbod Frankia campers.

Met vragen kan je steeds bij Ronny terecht via info@vanomobil.be