Vanomobil inspiratiedagen 17 april tot en met 30 april 2021

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzichtBegint het bij jullie ook al te kriebelen? De zomer nadert met rasse schreden, hoog tijd dus om een uitstap te beginnen plannen! Motorhomes en campervans vormen het perfecte middel om te genieten van een zalige vakantie en totale vrijheid. Vanomobil helpt je graag bij de keuze tussen kopen of huren, alle mogelijke modellen en tips voor toffe bestemmingen en routes. Kom langs tijdens onze inspiratiedagen en profiteer van unieke condities op onze nieuwste modellen!
 

Inspiratiedagen Vanomobil 17/04 – 30/04

Wat mag je verwachten van onze inspiratiedagen?
  • We zijn doorlopend open van zaterdag 17 april tot en met vrijdag 30 april, ook op zondag 18 en 25 april 2021, maar enkel op afspraak!
  • Kom kennismaken met onze nieuwste modellen 2021 van onze 8 Europese topmerken
  • Ontdek onze speciale reeksen campers, volledig op maat en volgens voorkeur van onze klanten
  • Ontdek onze nieuwste accessoires in de Vano Shop
  • Dankzij onze drie locaties zijn we altijd dichtbij: Deerlijk – Hoogstraten – Tremelo
  • Profiteer van onze tijdelijke promo’s: zowel bij de aankoop, huur en in onze Shops
  • Verwacht je aan een flinke dosis inspiratie voor een fantastische zomer
  • En dit natuurlijk allemaal in een sfeervolle en coronaproof setting!

 

Nieuwste modellen 2021

Laat je verrassen door onze allernieuwste modellen. Naar aanleiding van deze speciale gelegenheid hebben we ervoor kunnen zorgen dat de nieuwste relevaties van onze merken in real live te bezichtigen zijn in (één van) onze showrooms: de veelzijdige X550, de handige Nexxo Van, de fantastische iSmove, de avontuurlijke Campeo 4x4, de luxueuze Exaltis 6040, de verrassende Knaus 60 Year Edition en de efficiënte Kepler FiveZoals elk jaar pakken we opnieuw uit met een aantal unieke Adria, Bürstner en Chausson edities, exclusief verkrijgbaar bij Vanomobil! Denk maar aan de Anniversary Luxe, de Adventurer, de Family Edition, de Roadrunner, de Toscany, de Futura en onze befaamde winterproof reeks: de Nordic Edition. Ontdek ze de komende weken op onze blog of kom ze live bezichtigen tijdens onze Inspiratiedagen! Zo kan je met je eigen ogen aanschouwen dat we niet overdrijven. En al dat moois tegen uitzonderlijke condities.Stockmodellen 2020 en occasies

We hebben nog enkele laatste motorhomes over van seizoen 2020. Deze zijn direct leverbaar en mogen de deur uit tegen ongeziene condities. Ook onze selectie jonge tweedehands full option motorhomes kan je op de kop tikken tegen de scherpste prijzen, altijd onder garantie en veelal onder fabrieksgarantie!
 

Huur

Ook voor de huur komt er opnieuw een uitzonderlijk jaar aan. Gezien de drukte van de voorbije zomer raden we je aan om niet langer te wachten en nu al je vakantie voor 2021 vast te leggen. En we hebben enkele nieuwe pareltjes in onze vloot die jou, als rasechte avonturier, zeker zullen kunnen bekoren. Stay tuned voor meer info!


 

Vano Shop

Onze Vano Shop werd opnieuw aangevuld met toffe accessoires en nieuwe designs. Ontdek ons  uitzonderlijk aanbod aan eigenzinnig uitgekozen producten in onze Vano Shop in Deerlijk, Hoogstraten & Tremelo of in onze webshop!
 

Coronaproof

Zowel voor jullie, als voor ons is het heel belangrijk dat de inspiratiedagen in alle veiligheid verlopen. Daarom vragen we vriendelijk om alle aangegeven richtlijnen te volgen.
Momenteel kunnen we enkel klanten ontvangen op afspraak. Speel op safe en maak tijdig een afspraak met één van onze verkopers. Zo kunnen we in alle veiligheid voldoende tijd vrijmaken om al je vragen te beantwoorden. Beslis je toch last minute eens binnen te springen, dan kunnen we à la minute een afspraak maken, maar houd dan wel rekening met eventuele wachttijden. Een afspraak maken kan via:

deerlijk@vanomobil.be of 056/430 180
hoogstraten@vanomobil.be of 03/420 07 80
tremelo@vanomobil.be of 016/310 340

Overal en altijd dichtbij

Tijdens de opendeurdagen zijn we 7 dagen op 7 open van 9u tot tot 18u. Ook de zondagen 18 en 25 april zullen onze teams je met open armen ontvangen in onze drie filialen in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo van 10u - 18u.
 

Tot snel?!