VANOMOBIL FAMILY ON THE ROAD

  • On The Road
  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

7 GOEDE REDENEN OM DEEL TE NEMEN AAN DE BEGELEIDE CAMPERREIS VAN VANOMOBIL ✅


1 - Geen stress!

Wij doen de voorbereiding en planning voor jou! De reisbegeleider Patrick, die alvast 25 jaar ervaring heeft in het begeleiden van camperreizen en zorgt voor een programma met de belangrijkste bezienswaardigheden in combinatie met enkele leuke lokale verborgen schatten.
 

2 - Gezelligheid gegarandeerd

Je reist samen met gelijkgestemde Vanomobilers, dat belooft fantastisch gezelschap en vele boeiende reisverhalen en camperervaringen.
 

3 - Nog steeds dat vrije gevoel van reizen

Het is een georganiseerde uitstap, maar we beloven dat je nog steeds het vrije gevoel van het reizen met een motorhome zal hebben.
  • Het staat u vrij om deel te nemen aan de georganiseerde bezoeken of voor een of meerdere dagen zelf een daginvulling te kiezen. Naast de gezamenlijke activiteiten is er ruim tijd over voor ontspanning, spontane groepsmomentjes of tijd voor jezelf!
  • De verplaatsingen tussen de campings hoef je niet in groep te doen. We voorzien voor alle deelnemers een roadbook met tal van tips en highlights onderweg, maar je kan dus je eigen tempo en route kiezen


 

4 - "Op 't gemak!" of à l'aise!

We blijven meestal enkele dagen op dezelfde camperplaats en de uitstappen worden georganiseerd met een bus of het openbaar vervoer. Zo hoef je de camper niet telkens in- en uit te laden, staat hij veilig en heb je geen parkeerzorgen.
 

5. Nederlandstalige begeleiding

De hele reis en alle gidsbeurten worden begeleid in het Nederlands met ondersteuning van een persoonlijke audiofoon.
 

6. Voor elk wat wils

We zorgen voor een evenwicht tussen natuur en cultuur: ontdekkingstochten worden afgewisseld met stadswandelingen. Het eerste en laatste deel van de reis is actief, met tussenin een volle week in teken van rust en ontspanning.
 

7. Reizen met een hart voor de planeet

​De laatste, maar zeker ook een hele belangrijke! Vanomobil wil doen wat het kan om de impact van reizen met de motorhome op onze planeet zo klein mogelijk te maken door middel van CO2 compensatie via onze partner Greentripper. Compenseren van je CO2 uitstoot is zeker niet perfect, maar wel beter dan niets doen, toch?
 

EN DE EERSTE EDITIE GAAT NAAR…
De eerste editie zal er direct eentje van formaat zijn: in september 2023 reizen we van Compostela naar de Algarve (Portugal). Reisbegeleider Patrick kent Portugal op zijn duimpje en zorgt voor een programma met de belangrijkste bezienswaardigheden in combinatie met enkele leuke lokale verborgen schatten. Je reist daarnaast samen met gelijkgestemde Vanomobilers, dat belooft mooie ontmoetingen en gezellige avonden. We garanderen bovendien het vrije gevoel van reizen met de camper.

We houden jullie op de hoogte van de prachtige reisverhalen die hieruit zullen vloeien: see you in Portugal! ❤️

Interesse in de Vanomobil Family ON THE ROAD reizen? Registreer je via deze link om als eerste op de hoogte te blijven!

​​​​