Vanomobil camper wordt eerste mobiele immokantoor in België

  • On The Road
  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Emmanuel Louf, zaakvoerder van Immokantoor Habitat, kwam langs in onze showroom in Deerlijk met een heel duidelijke droom: een camper die ingericht kan worden als mobiele werkplek met alles erop en eraan. We hebben bij Vanomobil wel al heel wat ervaring met gelijkaardige uitdagingen, maar dit was toch wel een uniek project: een immokantoor met een duidelijke visie en hoge eisen. Immokantoor Habitat hecht immers heel veel belang aan de ervaring en beleving van hun klanten en het comfort van hun collega's. Compromissen worden getekend in een losse sfeer met een leuke babbel en een fris pintje. Hun doel is om dichtbij al hun klanten te zijn (waar die zich ook bevinden) en dat zonder in te boeten op de beleving.

 Vanomobil blog habitat mobiel immokantoor

Emmanuel was al snel zeker van zijn stuk: de Chausson Nordic Edition 6040 is de perfect match. Het mobiele kantoor zou het hele jaar door gebruikt worden, wat onze Nordic Edition, uitgerust met krachtige dieselverwarming voor de winter en airco voor de zomer, uitermate geschikt maakte. Een bed zou slechts in uitzonderlijke situaties nodig zijn, dus is de indeling met paviljoenbed boven het plafond helemaal perfect. Daardoor geniet hij van een groot face/face salon waar maar liefst 6 mensen comfortabel plaats kunnen nemen, een volwaardige keuken met een grote frigo, een comfortabele en afgescheiden badkamer en ook nog heel veel bergruimte voor oa. hun elektrische steps.

Vanomobil blog habitat mobiel immokantoor
 
Wat heb je volgens Emmanuel nog nodig van extra uitrusting om van je camper een comfortabele werkplek te maken?
  • een luifel voor zonnige dagen,
  • een tv om nieuwbouwprojecten voor te stellen of compromissen te bespreken,
  • een grote frigo gevuld met frisse pintjes,
  • een espressomachine voor een heerlijke kop verse koffie,
  • een gps die je veilig naar elke bestemming brengt,
  • en vooral een krachtig lithiumsysteem die hen helemaal zelfvoorzienend maakt. 
Al deze accessoires werden in onze Vanomobil werkplaats gemonteerd, zo ook het lithiumsysteem bestaande uit 2x 155W lichtpanelen, 2x 150Ah LiFePO4 batterijen, 3000W lader en omvormer die alle stopcontacten voorziet van 220V. Hiermee kunnen de lithiumbatterijen tot 15 Ah laden op daglicht, tot 50Ah op startbatterij en tot 80Ah op stroom!
 
Tot slot lieten ze de camper volledig wrappen in hun huisstijl. Elke Habitat makelaar kan de camper reserveren voor afspraken en daarnaast zullen ze ook aanwezig zijn op lokale markten en events. Je zult hen zeker van ver al zien staan! 

Klik hier voor een rondleiding in hun spiksplinternieuw mobiel kantoor!

Vragen omtrent deze integraal of de geplaatste accessoires? Contacteer ons gerust! 

Vanomobil blog habitat mobiel immokantoor