Vanomobil, partner van het EK en BK Gravel Kampioenschappen!

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

De eerste “Bolero Europese en Belgische Gravel Kampioenschappen” in Oud-Heverlee waren een gigantisch succes! Wij hadden de eer om deze spectaculaire wedstrijd te mogen ondersteunen door een prachtige camper locatie te voorzien voor sporters én supporters.  

VANOMOBIL CAMPER VILLAGE 

De opzet van het "Vanomobil Camper Village" werd met veel liefde en precisie gedaan. Belangrijk was dat de iedere camper kon genieten van een mooie ruime plaats en er een aangename accommodatie was. Natuurlijk zorgen we bij Vanomobil ook voor dat tikkeltje extra: sfeer en gezelligheid dient ook paraat te zijn!  Zo werd de camperplaats gedoopt tot een plaats waar deelnemers zich konden voorbereiden op de belangrijke wedstrijd, maar ook supporters konden genieten van de tweedaagse! Partner Ruwelka zorgde voor een lekker ontbijt met verse koffie en koffiekoeken, terwijl er tegen de avond geopperd werd voor een hapje & drankje rondom de tafel met vrienden.  

Hoewel het Camper Village in de eerste plaats voor de deelnemers aan de wedstrijd voorbestemd was, zouden we Vanomobil niet zijn, als we niet ook voor onze klanten een extra effort deden. We organiseerden een give-away van 5 VIP arrangementen! De gelukkigen konden genieten van een plek op het Camper Village, een luxe ontbijt en een VIP arrangement tijdens het BK en EK. Één van onze klanten reed zelf mee! Nog eens proficiat aan onze eigenste Vanomobil held Fabrice Naert met deze knappe prestatie!  HEEL WAT BEKIJKS EN VOLK OP HET KAMPIOENSCHAP!  

Dit gravel kampioenschap bracht heel wat grote namen samen. En niet enkel de echte gravelspecialisten namen deel, ook toppers op de weg alsook kampioenen in het veldrijden vonden hun weg naar dit prachtige event. Daar stopt het dan? Neen hoor!  Op het event maakte Formule-1 piloot, Valtteri Bottas, ook een verschijning en hij liet zijn rijkelijke 3.8 miljoen volgers op Instagram meegenieten van de sfeer en gezelligheid van de wedstrijd! 

In enkele cijfers gezet kon het event rekenen op zo een 1.667 deelnemers, 25.000 supporters, 400.000 live kijkers in eigen land en meer dan 1 miljoen kijkers op Eurosport, dat is niet niks! We hebben er alvast enorm van genoten, en willen jullie van harte bedanken voor jullie aanwezigheid en fijn gezelschap! Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij! 

Op de hoogte blijven van onze events? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief via deze link!