Vano Shop met eigenzinnige selectie camper accessoires

  • Vano Shop News
Terug naar overzicht

Vanomobil ken je waarschijnlijk vooral als een verhuurder en verkoper van campers. Maar wij zien onze opdracht een stuk breder: we voelen ons verantwoordelijk voor de volledige campervakantie van onze klanten! Deze opdracht omvat ook het voorzien van kwalitatieve accessoires voor jouw motorhome. Daarom maakten wij een eigenzinnige en kieskeurige selectie van het beste kampeermateriaal voor onze Vano Shop.
 

Eigenzinnige selectie accessoires

Ons aanbod aan accessoires is van topkwaliteit. Hoe kunnen we dit zo zeker zijn? Simpel! We testen alles zelf uit. In ons Vanomobil team zitten heel wat fervente motorhomereizigers met heel wat ervaring. Alle producten die in onze Vanomobil Shop worden aangeboden, werden eerst uitgebreid getest door onze kenners. Van techniekers tot verkopers, één ding hebben we gemeen: we zijn kieskeurig. Enkel de producten waar we unaniem tevreden over zijn, komen in onze shop terecht. Dat maakt onze shop zo waardevol en uniek.
 
We zijn heel trots op onze kritische en eigenzinnige selectie aan accessoires. Verbaasd dat je sommige accessoires niet terugvindt in andere shops? Of verwonderd dat we een bepaald product net niet aanbieden? Nu weet je waarom!
 

Enkele verrassende artikelen uit de shop

Een handig bestek, vrolijke glazen, zonnige borden, comfy campingstoelen… ook hiervan hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt. Je kan er prat op gaan dat deze producten lang en kwalitatief hun diensten zullen bewijzen.  
 
In onze Vano Shop kan je ook enkele zeldzame stukken terugvinden. We stellen je graag voor aan enkele pareltjes uit onze shop:
> Dr. Keddo Silberkugel®: dit is een nieuw product op de markt. De zilverionen zuiveren het water in jouw watertank waardoor je het zonder zorgen kan gebruiken om te koken of je tanden te poetsen. Afhankelijk van het formaat, kan het water tot 6 maanden lang zuiver blijven!
> Breezo: deze nieuweling in onze shop garandeert een gezond en hygiënisch binnenklimaat in jouw motorhome. Met biologische producten zorgt de Breezo luchtverfrisser voor minder geurtjes, minder schimmels en minder allergenen!
> Druppellader: de batterijen van jouw motorhome verwachten enige aandacht en onderhoud. Regelmatig opladen is een must. Dankzij deze druppellader gaat dat voortaan heel gemakkelijk en efficiënt. 
producten in de kijker vanomobil


Online en offline shoppen

Heb je nog iets te kort of verdien je wel eens een leuk extraatje? Je kan steeds terecht in onze Vano Shop!
 
Ben je een online shopper? Dan kunnen we je met trots doorverwijzen naar onze Vanomobil Webshop! Onze handige webshop bevat ons volledige aanbod. Je vindt er mooie foto’s, duidelijke uitleg en correcte prijzen. Met een druk op de knop kan je je bestelling plaatsen en online betalen. Wij sturen jouw accessoire meteen op en enkele dagen later staat je nieuwe campergadget voor je deur.
 
Geef je de voorkeur aan een fysieke winkel waar je de producten even van dichtbij kan bekijken en het advies van een specialist kan vragen? Dan verwelkomen we je graag in één van onze drie Vanomobil Shops: in Deerlijk, Hoogstraten of Tremelo! De shop in Tremelo werd trouwens helemaal vernieuwd. Ga zeker even een kijkje nemen!

Vano Shops