Vano Days 2022

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

HET IS ZOVER ! We staan aan de start van het nieuwe seizoen 2023 en als officiële kick-off organiseren we de VANO DAYS ! Van 15 tot en met 30 oktober verwelkomen we jullie graag in al onze showrooms om onze nieuwste modellen en accessoires voor te stellen! Er zal weer heel wat moois te zien en te beleven zijn en dat natuurlijk in een sfeervolle setting en met een hapje en een drankje. Noteer de data alvast met stip in je agenda!
 

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN ONZE OPENDEURDAGEN?

We zijn doorlopend open van zaterdag 15 OKTOBER tot en met zondag 30 OKTOBER, OOK OP ZONDAG 16, 23 en 30 oktober 2022 (10u-18u)!
​DEMO’S & INFOSESSIES

  • Live demo CAMPERCOATING (22-23/10, Deerlijk)
  • Infostand VERZEKERINGEN door Ruwelka (15, 16, 24, 28/10, Deerlijk)
  • Infosessie TV KIJKEN IN DE CAMPER door Satallys (29-30/10, Deerlijk) >>> schrijf je hier in!
​NEW CAMPERS 2023


Bij de CAMPERBUSJES presenteren we met trots twee revelaties voor de Belgische markt: de nieuwe, dynamische Adria Active PRO op Renault en een nieuwe indeling van onze favoriet: de Bürstner COPA 530! Ook het brede aanbod Westfaliabusjes kan je opnieuw in onze showrooms ontdekken.

Bij de CAMPERVANS trekt de Bürstner Campeo Black Forest 4x4 alle aandacht van de grote avonturiers! Voor de kleine avonturier is deze prachtige camper ook zonder vierwielaandrijving beschikbaar of onze flexibele Bürstner Roadrunner. Knaus viert zijn 60 jarig bestaan met een Limited Edition van zijn populaire Boxstar Street en samen ontwikkelden we de bad-ass Knaus Excalibur. Heb je al gehoord over de succesvolle Adria Twin Explorer reeks? Deze is zeker een bezoekje waard, vooral de SGX For 4 moet je eens van dichtbij gezien hebben! TOPCAMPER! En tot slot kan je heel wat nieuwigheden van het Dreamer gamma ontdekken waaronder de vernieuwde D43 UP en D55 UP.

Naast onze Chausson Nordic Editions, zijn er ook bij de HALFINTEGRALEN heel wat nieuwigheden te bewonderen, waaronder de Knaus Vansations en Platinums die zowel op Peugeot, VW als MAN beschikbaar zijn! Een ruime keuze aan indelingen en lengtes biedt elk wat wils!

Tot slot kunnen we heel wat moois presenteren in ons INTEGRAAL gamma! Onze parel van deze opendeurdagen zal toch wel de nieuwe Adria Supersonic op Mercedes zijn! We zijn erin geslaagd om gedurende deze twee weken een 780DC te presenteren in onze showroom in Deerlijk! Een kans die je niet wil missen! Ook de Niesmann+Bischoff iSmove, Knaus VAN I en Itineo CJ660 kan je komen bewonderen.

Opgelet! Niet elk model zal te bezichtigen zijn in alle showrooms. Wil je zeker zijn dat een bepaald model aanwezig is? Consulteer de aanwezigheden hier of contacteer ons even vooraf.


PERSOONLIJK ADVIES
Wil je zeker één van onze adviseurs kunnen spreken voor persoonlijk advies of hulp? Maak dan gerust een afspraak op voorhand. Zo kunnen we zeker voldoende tijd vrijmaken om al je vragen te beantwoorden. Houd er ook rekening mee dat niet elk model in alle showrooms te bezichtigen zal zijn. Wil je zeker zijn dat een bepaald model aanwezig is? Geef ons dan gerust een seintje vooraf.
 
deerlijk@vanomobil.be of 056 430 180
hoogstraten@vanomobil.be of 03 420 07 80
tremelo@vanomobil.be of 016 310 340


DEEL EN WIN €500

Deel een foto van jouw droomcamper op sociale media met @vanomobil #vanodays en win een cadeaubon van €500 (huuravontuur of Vano Shop)!

Voorwaarden: door deelname aan de wedstrijd stel je jouw teksten en foto's beschikbaar voor vrij gebruik door Vanomobil op hun online en offline kanalen.
Oja, Facebook zelf is niet geassocieerd met deze wedstrijd en kan er dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden.


We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in onze showroom! Tot snel?


Opendeurdagen Vanomobil