Vano Days & Campaway Days 2021

 • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Dit jaar worden er opnieuw Nationale Campawaydays (23/10 – 31/10) georganiseerd ter vervanging van Mobicar. Maar Vanomobil verwelkomt jullie graag de week voordien al, zo kan je als eerste onze nieuwe modellen ontdekken!

Wat mag je verwachten van onze opendeurdagen?
 • We zijn doorlopend open van zaterdag 16 oktober tot en met zondag 31 oktober, ook op zondag 17, 24 en 31 oktober 2021 (10u-18u)!
 • Kom kennismaken met onze nieuwste modellen 2022 van onze 8 Europese topmerken
 • Ontdek onze unieke reeksen campers, volledig op maat en volgens voorkeur van onze klanten
 • Onze huurvloot wordt vernieuwd, dat betekent een heel ruim aanbod occassies
 • Ontdek onze nieuwste accessoires in de Vano Shop
 • Dankzij onze drie vestingen is er zeker een showroom bij jou in de buurt
 • Profiteer van onze tijdelijke promo’s: zowel bij de aankoop, huur als in onze Shops
 • Krijg als eerste ons nieuw magazine in handen
 • Live demo coating van een Flair (23-24 oktober, Deerlijk)
 • Infostand verzekeringen door Ruwelka (23-24 oktober, Deerlijk)
 • Verwacht je aan een flinke dosis inspiratie voor een fantastische vakantie
 • En dit natuurlijk allemaal in een sfeervolle setting met een hapje en een drankje!Nieuwste modellen 2022

2022 heeft opnieuw heel wat moois in het vooruitzicht: Adria vernieuwde zijn Coral/Matrix Axess modellen en verfijnde hun nieuwste Twin Sports. We zijn trots om als eerste in de Benelux hun nieuwste Twin Sports 640SG te mogen tonen. Bürstner compacte Nexxo Van en avontuurlijke Campeo 4x4 zijn niet de enige nieuwelingen in hun gamma. Sedert dit jaar hebben ze ook hun eigen camperbusje, de Copa! Chaussons veelzijdige X550 met uiterst leuke inrichting moet je gewoon eens van dichtbij zien. Tot slot is de spectaculaire iSmove een reden op zich om eens langs te komen. Ontdek alle aanwezige modellen op onze website!
 

Vanomobil Promo Reeksen 2022

Zoals elk jaar pakken we opnieuw uit met een aantal unieke uitvoeringen, exclusief verkrijgbaar bij Vanomobil! Tot onze grote vreugde kunnen we opnieuw de Adria Family Edition, de Bürstner Roadrunner, Toscany en Futura en de Knaus Celebration opnieuw aanbieden. Onze befaamde winterproof reeks Chausson Nordic Edition krijgt er zelfs 2 indelingen bij! Uitgebreide uitrusting aan uitzonderlijke prijzen, dat is de succesformule waarvoor onze klanten blijven kiezen!

Dus hebben we er dit jaar opnieuw enkele hele interessante edities aan toegevoegd. De Adria Voyager zal je zeker kunnen bekoren en de ingenieuze Twin Explorer in maar liefst 4 is nu al ieders favoriet. Tot slot kondigen we vol enthousiasme onze primeur aan: de Boxdrive Excalibur, een state of the art luxe camper! Jammer genoeg nog niet te bezichtigen in onze showroom, maar we hebben al alle info voorhanden om je warm te maken voor de meest unieke aanbieding in de sector dit jaar!

Ontdek deze topedities de komende weken op onze blog of kom ze live bezichtigen tijdens onze Vano Days! Zo kan je met je eigen ogen aanschouwen dat we niet overdrijven. En al dat moois tegen uitzonderlijke condities.


 

Huur en occassies

Onze huurvloot wordt dit jaar opnieuw helemaal vernieuwd. Alle huurwagens komen dus in ons occassiepark terecht, laat deze unieke kans niet liggen!

Ook in de huur kan je tijdens de opendeurdagen genieten van uitzonderlijke promo’s. Gezien de drukte van de voorbije zomer raden we je aan om niet langer te wachten en nu al je vakantie voor 2022 vast te leggen. Er is opnieuw ruim keuze uit de allernieuwste modellen en ook onze Roady is opnieuw ter beschikking voor de rasechte avonturier!


 

Gelieve rekening te houden met…

 • Naar aanleiding van deze speciale gelegenheid hebben we geprobeerd zoveel mogelijk van de nieuwste revelaties van onze merken in (één van) onze showrooms ten toon te stellen. Er zijn echter, tot onze spijt, nog steeds heel wat productiestoringen bij de chassis- en camperbouwers, waardoor jouw favoriete model er misschien nog niet bij is... Wil je zeker zijn? Geef ons dan gerust een seintje vooraf. 
 • We raden ten stelligste aan om op voorhand een afspraak te maken met één van de verkopers. Zo kunnen we in alle veiligheid voldoende tijd vrijmaken om al je vragen te beantwoorden.
deerlijk@vanomobil.be of 056/430 180
hoogstraten@vanomobil.be of 03/420 07 80
tremelo@vanomobil.be of 016/310 340
 
Tot snel?!