Van Joyne TV naar TV-Vlaanderen

  • Tips & Tricks
Terug naar overzicht

Joyne TV is failliet en dat is voor heel wat mensen heel vervelend. Via deze blog leggen we uit wat de gevolgen zijn en hoe je gemakkelijk kan overstappen naar TV-Vlaanderen.


Joyne TV nog “live” tot eind mei

Joyne TV stopt definitief, maar zal nog “live” blijven tot 30 mei. De M7 groep (eigenaar van TV Vlaanderen op Astra 23) heeft de meeste zenders van Joyne TV via Eutelsat9 tijdelijk overgenomen. Zo krijgt iedereen de kans om de overstap te maken.
 

Wat na Joyne TV?

1 juni zal Joyne TV effectief offline gaan en kan je dus niet langer van hun diensten gebruik maken. Je hoeft de Joyne TV kaart ook niet meer bij te houden. Als je verder wil genieten van satelliet tv, dan heb je maar één oplossing: overschakelen naar TV Vlaanderen, want zij zijn nu de enige op de markt. TV-Vlaanderen doet dan ook tijdelijk een mooie actie om de Joyne TV klanten goed op te vangen: ze geven tot juni de activatie van TV-Vlaanderen gratis bij het abonnement. Wacht dus zeker niet te lang met overschakelen.
 

Hoe schakel je over naar TV-Vlaanderen?

Overstappen kan heel gemakkelijk. Dit zijn de verschillende stappen die je moet doorlopen om over te schakelen.

1. Je surft naar deze link en doorloopt alle stappen. Vervolgens zal iemand van TV-Vlaanderen zelf contact met je opnemen voor de praktische uitwerking.
OF Indien gewenst kan je ook gewoon een nieuw abonnement afsluiten in onze Vano Shops, kom gerust eens langs of bel ons even op.

​2. Tot slot zal je jouw zenders opnieuw moeten inladen, wat je perfect zelf kan aan de hand van dit handige stappenplan of instructiefilmpje.


Om een richting te geven van de prijs van deze overstap: een nieuwe CI-module kost €79 en een abonnement bij TV-Vlaanderen is vanaf €15,90/maand met activatiekost van €49,98. TV Vlaanderen komt tegemoet door de eerste activatie gratis te geven aan alle Joyne TV abonnees die voor 1 juni de overstap maken. Houd er ook rekening mee dat de activatie enkele weken in beslag kan nemen, wacht dus zeker niet te lang met het opstarten van deze procedure.

Contacteer ons gerust voor verdere vragen of maak een afspraak als je het liever aan één van onze specialisten over laat.

Deerlijk: stuur ons een mailtje of bel 056/430 180
Tremelo: stuur ons een mailtje of bel 016/310 340
Hoogstraten: stuur ons een mailtje of bel 03/420 07 80