Uitzonderlijke actie op huur

Terug naar overzicht

Heb jij al iets om naar uit te kijken nu de feestdagen voorbij zijn? Wat dacht je van een week op avontuur tijdens de krokusvakantie of een last-minute weekendje weg? De winter is een heerlijk seizoen om erop uit te trekken en een camperavontuur het ideale middel tegen een winterdip! 

Wie op huuravontuur vertrekt voor 15/3/24 geniet van 20% korting BOVENOP de lopende acties! Zo bespaar je tot 45% op jouw volgende huuravontuur! ❤

Dit zijn de lopende acties tijdens het laagseizoen (januari tot half mei):
Huur 7 dagen = 5 dagen + 2 gratis
Huur 14 dagen = 10 dagen + 4 gratis
Huur 21 dagen = 15 dagen + 6 gratis
Huur 28 dagen = 20 dagen + 8 gratis
Huur 35 dagen = 25 dagen + 10 gratis
Langer dan 35 dagen = offerte op aanvraag

En we geven hierop dus nog 20% extra korting als je op avontuur vertrekt voor 15 maart 2024.
Een camper huren kan je al huren vanaf 3 dagen (met uitzondering in de krokusvakantie, dan minstens 5 dagen). Deze acties zijn enkel van toepassing in Deerlijk en Tremelo en volgens de standaard huurvoorwaarden.

Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen! 
Of is het de eerste keer dat je met een camper op reis gaat? Ontdek met onze Camper wizard welke motorhome best bij jou past!

PS: De online tool op onze huurpagina die de prijs voor jou aantoont zal de extra 20% korting nog niet aangeven op onze website. Online kan je namelijk  enkel prijs opvragen, het effectief boeken van de huur kan je enkel in onze fysieke filialen momenteel. Eens je jouw huuravontuur bij onze huurafdeling vast komt leggen, zal deze 20% natuurlijk wel nog van de prijs afgaan!