Profiteer nu van de nieuwe BENEGAS APP met spaarpunten en kortingen!

  • Vano Shop News
Terug naar overzicht

Tot voor kort deed Vanomobil de registratie van elke gasfles als onderdeel van onze service voor de klant. Maar sinds kort heeft Benegas een handige app waarin je punten kan sparen en profiteren van kortingen en winacties! Als je wil genieten van deze BENENGAS APP, met heel wat functionaliteiten en kortingen, zal je vanaf nu best zelf je fles registreren. Je kan uiteraard nog steeds bij ons terecht om een gasfles te kopen, binnen te brengen of te wisselen!

Hoe ga je te werk?


1. Download de app via app.benegas.com

2. Bestaande Benegas klant en zelf geregistreerd? Je kan heel gemakkelijk aanmelden met het email adres dat je hebt gebruikt bij het registreren van je eerste fles.
Bestaande Benegas klant via Vanomobil? Als wij jouw registratie hebben verzorgd, zal je een nieuw account moeten maken met het bewijs van registratie dat je hebt meegekregen, maar kan ook opnieuw opgevraagd worden bij ons onthaal. 
Nieuwe Benegas klant? Registreer je nieuwe fles aan de hand van een unieke code en het aankoopbewijs (je krijgt al meteen 50 punten cadeau!)

3. Geniet van de vele functionaliteiten van de app: een overzicht van jouw aankopen, een locatiefinder om te weten waar je je fles kan wisselen en een webshop waar je jouw Benegas punten kan ruilen voor kortingen of winacties!


Klik hier voor meer info!

Uiteraard kan je nog steeds bij ons terecht voor het wisselen van je lege fles of alle vragen hieromtrent!