Onze merken vallen in de prijzen!

  • Vanomobil Stories
  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

We zijn trots om top of the bill campers te mogen verdelen! Je hoeft ons niet perse op ons woord te geloven, want ook de sector is het volledig eens: onze merken winnen immers de ene internationale award na de andere!

De European Innovation Awards in de categorie Lay-Out Van Het Jaar voor Chaussons Exclusive Line 660. De indeling en inrichting van deze nieuwste revelatie van Chausson is heel zeker uniek en vernieuwend te noemen: er zijn twee toegangsdeuren tot de cel (één aan de voorkant, één aan de achterkant), een modulaire U-vormige woonkamer en een glazen scheiding tussen de keuken en de woonkamer. En dat alles in een camper van minder dan 7m. Daarnaast werd de camper ook opgemerkt door bloggers en influencers en staat daarom op het podium van de favorieten in deze nieuwe categorie.

Vanomobil European Innovation Awards Lay-Out Chaussons

De Duitse Design Award Special Mention 2022 voor Bürstners Lyseo Gallery voor de uitstekende designkwaliteit. Onder het motto "Klein reizen, groot leven" heeft Bürstner vorig jaar het Lyseo Gallery-prototype aan de internationale vakpers voorgesteld. Met het gepatenteerde "galerijdak" geldt het voertuig als baanbrekende innovatie. De unieke Lyseo Gallery-camper is al snel klaar voor serieproductie. Het beschikt over een cabine alkoof die bij het parkeren verticaal omhoog gaat met behulp van perslucht en een speciaal ontwikkeld luchtkamersysteem. Hierdoor ontstaat een royale leefruimte op de tweede verdieping die een ongeëvenaard woon- en slaap comfort biedt. Deze tweede verdieping kan zelfs worden gebruikt als kantoorruimte voor onderweg. De Lyseo Gallery is dus het eerste kampeerautomodel met de voordelen van het rijden met een halfintegraal gecombineerd met de voordelen van het slapen in een alkoof in één. Tijdens het rijden is het silhouet van het voertuig extreem plat, waardoor het aanzienlijk meer gestroomlijnder is dan gewone modellen met bovenbed; daardoor verbruikt hij ook minder brandstof. Het interieurdesign - dat de jury eveneens waardeerde - is een verdere ontwikkeling van de "wohnfühl"-thuis-standaard die het merk Bürstner merk al meer dan 35 jaar kenmerkt.

Vanomobil Duitse Design Award Special Mention 2022 Bürstners

Motorhome van het jaar in de categorie Integraal bij Promobil: Niesmann+Bischoff Flair! Voor de zevende keer in een rij!

Vanomobil Motorhome van het jaar Integraal Promobil Niesmann+Bischoff

2de plaats Motorhome van het jaar in de categorie Halfintegraal bij Promobil: Bürstner Lyseo TD! Met zijn unieke dubbele bodem met Thermo-Floor werd deze halfintegraal van Bürstner ontwikkeld als camper voor het hele jaar. Een succes dat nogmaals onderstreept dat we op de goede en veelbelovende weg zijn in het segment van de half-integrale campers.

Vanomobil 2de plaats Motorhome van het jaar Halfintegraal Promobil Bürstner

Kampeerauto van het jaar in de categorie Integraal bij NKC: Adria Sonic Supreme! Voor het aankomende camperseizoen heeft Adria de volledige Sonic-serie in een nieuw zilveren jasje gestoken. Behalve dat stijlvolle exterieur, met de lichthellende achterwand die we van de Coral kennen, is ook het interieur aan een fikse update onderworpen.


Kampeerauto van het jaar categorie integraal NKC Adria Sonic Supreme

Ontdek ons ruime aanbod top of the bill campers!