Ons favo Vano duo over Camping Vanomobil

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Dit weekend, één jaar geleden, zaten we allemaal samen op Camping Vanomobil om ons 30 jarig bestaan te vieren. Moeilijk voor te stellen in deze tijden van corona. Maar zo opgesloten in ons kot, appreciëren we zo’n mooie herinneringen nog meer. We blikken samen met Ignace en Véronique even terug op dit memorabele feestweekend.
 

Hoe heeft ons favo Vano duo Camping Vanomobil beleefd?

 

Goeie voornemens

Véronique: Op de editie van 2009 (voor het 20 jarig bestaan cfr.), waren  we constant van het ene naar het andere aan het crossen. Dat was voor ons niet leuk, maar ook niet voor de gasten. Daarom hadden we ons toen voorgenomen dat het deze keer anders zou zijn.

Ignace: En dat is ons goed gelukt, we hebben werkelijk genoten van de eerste minuut tot de laatste.

"We hebben werkelijk genoten van de eerste minuut tot de laatste." 
​- Ignace

 

Lange wachtrij bij de inkom

Ignace: Hoe graag je ook met iedereen een babbeltje wil doen, tijdens het weekend zelf wordt je geleefd. Daarom wilden we absoluut iedereen persoonlijk verwelkomen in het begin. Die babbeltjes liepen al snel uit de hand, je wil gewoon zoveel vragen en vertellen. We hadden dat helemaal verkeerd ingeschat, waardoor er zich een ellenlange wachtrij vormde. De rijen bij de bakker op moederdag tijdens corona waren er niets bij! (lacht) Maar uiteindelijk leek iedereen blij dat we het zo hadden aangepakt.
 

Magisch moment

Ignace: Een moment dat nog lang zal bijblijven was het mini optreden van Wim Opbrouck. Ik ontmoette Wim een aantal jaar terug op een feest, wat een getalenteerde kerel! Wij zijn blijven contact houden hij heeft zelfs eens mijn camper geleend voor een tripje. We hadden hem dus uitgenodigd als vriend, om een “appearance” te maken en - als hij daar zin in had – een mini optreden te geven, volledig naar zijn eigen goesting. Tijdens de apero haalde hij plots zijn accordeon boven, zette zich op een strobaal met een pintje en begon zonder versterking of micro spontaan te spelen. Iedereen kwam dichterbij om te luisteren en mee te zingen. Dat was zo’n magisch moment. Zo zie je maar, de mooiste momenten zijn nooit gepland.

"Dat was zo'n magisch moment. Zo zie je maar, de mooiste momenten zijn nooit gepland."
​- Ignace

 

Dansbenen, fietsbenen en geweren

Ignace: Véro’s favoriete moment was ongetwijfeld tijdens het geweldige optreden van Edje Ska en de Pilchards. Dat was ongelooflijk hoe zij hun publiek meekregen. En Véro had haar dansbenen aan die avond en met een glaasje rosé… (grinnikt).

Véronique: Lach maar, als ik het me goed herinner hebben we daar allebei enorm van genoten! Wat ik trouwens ook de max vond, was de fietstocht met Sven Nys! En ik niet alleen, de hele avond kwamen mensen me vertellen hoe blij ze waren dat Sven echt de tijd genomen had om een babbeltje met hen te slaan. Dat is echt een toffe mens, we kunnen er altijd op rekenen. 

Ignace: Maar mijn favoriete moment was toch wel het schieten met mijn zoon, Armand en collega Jan met zijn zoontje. Even met geweren spelen, de kleine jongen in mij kwam weer naar boven. We schoten geen enkele keer raak, maar hebben wel serieus wat afgelachen toen. 
 

Op naar het volgende jubileum?

Véronique: Zeker weten! We zijn zo vreselijk dankbaar voor deze 30 prachtige jaren. We mogen ons zeer gelukkig prijzen dat we na al die jaren nog steeds kunnen rekenen op ons trouwe cliënteel en geweldige team. 


Lees hier het volledig verslag van Camping Vanomobil 2019

collage camping vanomobil vano duo