Motorhome coating voor extra glans en onderhoudsgemak

 • Tips & Tricks
 • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Ontzie je je ook altijd die grote wasbeurt na een motorhome uitstap? Dan kunnen wij jouw leven weer een beetje gemakkelijker maken. Verwen je Vanomobil met een coating en je camper is beschermd tegen vuiligheid, krasjes, insecten, boomsappen, UV-straling en verkleuring. Bovendien krijgt je camper een mooie glans en reflectie. Alleen het beste is goed genoeg voor onze favoriete reisgezel, niet waar?
 

Wat is coating?


De coating van een motorhome is eigenlijk het aanbrengen van een beschermlaag aan de buitenkant van je volledige camper. Je ziet de coat niet, maar het biedt wel optimale bescherming voor invloeden van buitenaf. Als jij jouw motorhome laat coaten voorkom je krassen op de lak en bescherm je jouw motorhome tegen insecten, boomsappen en vuil. Daarnaast geeft de coating een hoge glans en reflectie op de lak voor een perfecte look en je spiksplinternieuwe aankoop!

vanomobil coating
 

De voordelen van coating motorhome?


Naast een prachtig blijvende glans zal het onderhoud van je favoriete reisgezel drastisch vergemakkelijken:
 • De camper blijft langer schoon door de zelfreinigende werking
 • Makkelijker en sneller wassen
 • Minder snel last van krasjes
 • Bescherming tegen verkleuring door UV-straling
 • Bescherming tegen boomsappen en insecten resten
 • Kunststof delen blijven als nieuw en zijn weer jaren beschermd tegen verkleuren
 • Velgen beschermd tot 1300 graden remstof om inbranding te voorkomen en ze zijn in een handomdraai weer schoon
 • Autoruiten blijven langer schoon aan de buitenzijde à betere zichtbaarheid
 • Garantiecertificaat om 5 jaar te genieten van de voordelen van deze kwalitatieve coating (op voorwaarde van het volgen van de onderhoudsrichtlijnen*) 
Coating zorgt dus voor een luxe en een gemak voor je motorhome en jezelf die je snel niet meer zal kunnen missen. Extra pluspunt: alle behandelingen kunnen op locatie bij Vanomobil in Deerlijk, Tremelo of Hoogstraten worden uitgevoerd.

En stel dat je jouw camper wenst te verkopen? Dan zal de nieuwe eigenaar versteld staan van de uitzonderlijke staat van je motorhome.

vanomobil-coating
 

Waarom coaten bij Vanomobil?


Vanomobil werkt samen met het bedrijf Carmotec. Vader en zoon specialiseren zich al jaren in de Coating van wagens en meer specifiek campers. Het bedrijf bevindt zich net over de Nederlandse grens, maar ze komen enkele keren per week tot bij ons in Deerlijk of Hoogstraten om de coating uit te voeren. Deze duurzame samenwerking zorgt ervoor dat we deze service aan voordelige prijzen kunnen aanbieden. De investering is afhankelijk van het model van camper en varieert tussen €1350 en €2400. Aangezien je vijf jaar kan genieten van deze kwalitatieve behandeling komt dat neer op €270 tot €480 per jaar.

Ons aanbod ligt niet alleen 10-15% onder de gemiddelde vraagprijs (zonder af te doen aan de kwaliteit van de coating), bovendien krijg je er van ons gratis een onderhoudspakket bij. Hierdoor kan je de perfecte handwas toepassen om jouw motorhome altijd te laten stralen en de coating goed te onderhouden.

(*) Belangrijk is om de motorhome niet in de volle zon te wassen en niet meer door de wasstraat te halen. Deze veroorzaakt sneller krasjes, wat de levensduur van de glascoating wel met 50% af kan laten nemen. Mocht je extra advies willen over het gebruik van de onderhoudsmaterialen, dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze specialisten.
 

Vraag offerte bij jouw contactpersoon of via info@vanomobil.be


vanomobil coating