Klant Roel De Klerk doet zijn verhaal

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Laat je reis bepalen door het toeval maar je veiligheid niet. Met dit motto van mobizen.be kochten we “per toeval” een nieuwe camper bij Vanomobil in Deerlijk en we konden hem vandaag afhalen met een vriendelijk onthaal en professionele uitleg bij hun afdeling in Hoogstraten, dat is voor ons maar een half uurtje rijden vanuit Antwerpen.

In Deerlijk waren we dus eerder toevallig terecht gekomen tijdens een tripje in de Paasvakantie met onze vorige camper. We reden rond in de mooie streek van de Westhoek maar tijdens onze eerste stop op een boerderij camperplaats hadden we een slecht contact met onze buitenstekker. De volgende dag belde ik rond naar camperdealers maar steeds kreeg ik te horen dat ze het te druk hadden om mij te helpen. Door die verdomde Corona is de camper wel heel populair geworden. Vanomobil in Deerlijk lag al iets verder van Diksmuide maar toch informeerde ik gelukkig ook daar want ze waren onmiddellijk heel behulpzaam. Tijdens het wachten ging mijn reisgezelschap (vrouw en 2 kinderen ) enthousiast rondkijken in de showroom en het was gebeurd, onze droomcamper stond daar toch wel te blinken zeker.

Nu moet ik toegeven dat ik ook snel overtuigd was van de Adria Coral Axess XL S670L op een heavy chassis van Citroën. Ik was al een tijdje aan het rondkijken naar een alternatief voor de camper waar we ondertussen 4 jaar toffe reizen mee maakten. Nog niet zo oud maar op 4 jaar worden de kinderen groter en zwaarder (wij enkel zwaarder), er komt een hond bij, er moet meer materiaal en voorraad mee, de fietsen worden zwaarder, enz… Kortom met een camper met MTM 3,5 ton kom je met een laadvermogen van 350 kg in die samenstelling niet meer toe. Daarom ben ik blij met onze nieuwe camper met een laadvermogen van 1000 kg waarmee we dus zonder zorgen ons door het toeval kunnen laten leiden op onze volgende reizen.

Bedankt aan Vanomobil in Deerlijk voor de vlotte service en afhandeling van de verkoop en aan Vanomobil Hoogstraten voor de vriendelijke ontvangst en perfecte aflevering van onze camper.Wie is mobizen.be?

Ik ben Roel, toerist, rijlesgever, verkeerskundige en projectverantwoordelijke bij de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Met mobizen.be combineer ik mijn 2 passies: reizen en verkeersveiligheid.
Met de camper reizen zit een beetje in het bloed. Op weg zijn zonder vooraf bepaald doel, ons laten leiden door het toeval, het totale gevoel van vrijheid dat is wat me er zo in aantrekt.
Ook mijn vrouw Rani, onze kinderen Noa (13 jaar) en Anaïs (9 jaar) en onze boerenfox Fons (3 jaar) zijn grote fan. Samen genieten we enorm van onze avonturen met de camper tijdens zoveel mogelijk schoolvakanties en weekendjes.

Met mobizen.be deel ik graag mijn ervaringen met de camper, geef ik tips hoe je moet omgaan met lading en gewicht, laat ik je ervaren hoe je best met de camper kan rijden en manoeuvreren. Dit kan allemaal in een praktische workshop van 3 uur. Zowel met je eigen (of huur) camper als met onze camper kan die gevolgd worden met maximum 4 personen samen of individueel.
Ik werk samen met VAB Rijschool, de workshops gaan door op het opleidingscentrum in Wilrijk (Autostad - A12, Boomsesteenweg 950, Wilrijk).

Voor een camper met een hoger MTM dan 3,5 ton heb je een rijbewijs C1 (rijbewijs tot max. 7,5 ton) nodig, ook daar kan ik je mee helpen in samenwerking met VAB Rijschool.

Contacteer mij voor meer info:
0477 48 70 67
https://www.traffix.be/mobilhome-motorhome-camper/
https://www.traffix.be/opleidingskalender/