Klant aan het woord - Florence, Stéphane & Edgard

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Onze trouwe, 10-jarige metgezel heeft een sterk karakter, maar is o zo vertederend met zijn grote bruine ogen. Onze haarbal houdt van wandelen in het bos of in de bergen. Hij begint ook langsom meer het water te ontdekken, maar steden zijn minder zijn ding. Onze ruwharige teckel heet Edgard en onze nieuwe Van is zijn allerbeste vriend, want hij weet al dat hij op reis 24/24 het middelpunt van onze aandacht zal zijn!
 
Onze chauffeur is Stéphane, 44 jaar oud, professionele chauffeur, gepassioneerd door computers en gek op nieuwe technologieën: een echte "geek". Ik ben Florence, 39 jaar oud, ik ben administratief medewerker bij een verkoop- en verhuurbedrijf.
 
Wij zijn al sinds 2013 camperaars. Onze eerste aankoop was een combinatie van een bevlieging en een coup de coeur die we nog nooit hadden meegemaakt! We stortten ons op de geprofileerde Burstner T620 Harmony uit 2001 2,8 jtd die we onlangs overlieten... Onze grote lulu was perfect, dankzij hem ontdekten we een andere manier van reizen, hij liet ons prachtige plaatsen ontdekken en vooral: op ons eigen ritme, zonder een opgelegd schema. Wat een vrijheid!
 
In deze periode was er een rush op campers en ook wij hebben er gebruik van gemaakt om te investeren in een nieuwe. Ons hart werd meteen gestolen door de Van Adria Twin Supreme 640SLB Anniversary, 140 pk. Waarom een busje? We wilden iets kleiner, compacter, wendbaarder, dat overal past... en tegelijkertijd een recent model met de laatste snufjes. Zo kunnen we ons met alle gemoedsrust in verder weg gelegen landen wagen.
 
Voor de aankoop van onze Van zijn we verliefd geworden op de doucheruimte, de ruime cockpit met Sky Roof, een prachtig dakraam boven de keuken... Kortom, hij sprong ons meteen in het oog! En we zijn heel tevreden over de efficiëntie bij de aankoop en de dienst na verkoop.
 
Hieronder vinden jullie enkele herinneringen aan onze reizen naar Queyras, Lac de Serre Poncon, de Hautes Alpes, Haute Savoie (sneeuw), Rhône-Alpes en de Jura.
 
Florence, Stéphane en Edgard.

Vanomobil klant aan het woord