KERSTMARKT VANOMOBIL TREMELO

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Vanomobil Tremelo presenteert de allereerste VANOMOBIL KERSTMARKT!

Op 10 december verwelkomen we jullie graag in onze showroom in Tremelo van 9u tot 21u. Ontmoet andere gepassioneerde camperaars en ontdek onze nieuwste producten in een gezellige kerstsfeer.

Welkom op de Vanomobil Kerstmarkt te Tremelo

Behalve ons prachtig aanbod campers, kan je enorm veel inspiratie op doen voor winteruitstappen en kerstcadeaus. In onze Vano Shop kan je leuke geschenken kopen of een cadeaubon.

Je kan ook terecht bij enkele infostanden voor meer uitleg over
  • Camper coating (Carmotec)
  • Solbio, de nummer 1 biologische toiletvloeistof voor campers
  • Fietsen & scooterdragers (Memo-Europe & BR-system)
  • Satelliet – TV – Internet in de camper (Satalys)
  • Autonomie met de camper dankzij lithiumsystemen, omvormers en/of zonnepanelen
En natuurlijk kan je genieten van een glaasje cava of glühwein in een gezellige kerstsfeer met een houtvuur, vrolijke muziek en kerstversiering. Er komt ook een foodtruck waar je lekkere kersthapjes kan krijgen aan een democratische prijs. Kinderen zullen zich kunnen uitleven in onze kids corner. 

Er is vrije toegang, maar we vragen wel om bij interesse dit aan te geven op ons Facebookevent, zo kunnen we van alles voldoende voorzien!

Welkom op de Vanomobil Kerstmarkt te Tremelo

Kom gerust met de camper! Je kan immers overnachten op onze POP-UP KERSTCAMPING! Mits inschrijving, kan je daar terecht voor een overnachting (€15). De zondag is er mogelijkheid tot ontbijt (€20), georganiseerde wandeling (gratis) en middagmaal (€17,50). De pop-up kampeerplaats is toegankelijk van zaterdag 10/12 14u30 tot zondag 11/12 15u. Houd er wel rekening mee dat er geen water of 220V voorzieningen zijn. Inschrijven kan tot 30/11 door een mailtje te sturen naar tremelo@vanomobil.be
PS. We werken nog aan een verrassing, maar daar kunnen we nog niets meer over zeggen!
 
We kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen op de kerstmarkt en hopen dat we erna samen naar de pop-up camping kunnen gaan en er een toffe mini-camping van kunnen maken!
 
Met kerstgroeten
Team Vanomobil Tremelo

​​