Huur nu je droomcamper bij Vanomobil Tremelo!

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Ons nieuwe en ambitieuze team in Tremelo kan hun klanten vanaf nu een extra dienst aanbieden, ze starten namelijk met het verhuren van campervans en motorhomes.

Huur nu je droomcamper bij Vanomobil Tremelo!
 

Ontdek onze huurvloot 2022 in Tremelo

De huurvloot voor dit jaar bestaat uit 5 spiksplinternieuwe campers:

Bürstner Campeo C540: een compacte campervan voor 2 avonturiers die op zoek zijn naar een prijsvriendelijke oplossing en genoeg hebben aan een basisuitrusting.

Knaus Family Celebration: een compacte campervan met Comfort Plus uitrusting en geschikt voor een vakantie met de hele familie! De camper is slechts 6m lang, maar dankzij de 2 stapelbedden is er voldoende ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Chausson Premium 627: een half-integraal motorhome met Prestige uitrusting voor 5 personen. De 7m camper beschikt over een grote slaapkamer met Twin bedden achteraan. Het salon is uitgerust met een paviljoenbed en de zetels kan je ook nog ombouwen tot een extra bed.

Chausson Nordic Edition 720: de kindvriendelijke half-integraal bij uitstek! Deze camper is 7m20 lang, geniet een Prestige uitrusting en biedt slaapruimte aan 5 personen dankzij een ingenieuze indeling: stapelbedden achteraan, een enorme en afscheidbare badkamer en een enorme salon met een paviljoenbed voor 2 personen en een ombouwbed voor 1 persoon.

Adria Explorer SLB Luxe: graag alle luxe en comfort voor jullie tweetjes? Dan is deze Explorer Luxe de oplossing. Een campervan van 6,4m met Twin bedden achteraan en alle rijcomfort en uitrusting die je hartje beheert.  

De huurvloot heeft dus voor elk wat wils! Ontdek hier nog meer info over deze top modellen!

Huur nu je droomcamper bij Vanomobil Tremelo!
 

Ontmoet ons team huur Tremelo

Huur nu je droomcamper bij Vanomobil Tremelo!

Sinds 2020 zijn er in de Vanomobil vesting in Tremelo heel wat nieuwe gezichten te zien. Zo ook Leen en Vincent die de huurdienst zullen trekken. Bij Leen kan je terecht voor de reservatie van een huurcamper en alle administratie die daarbij komt kijken. Vincent zal zich dan weer ontfermen over de praktische uitleg en de gebruiksvragen die tijdens je huuravontuur kunnen opduiken. De collega’s van de werkplaats zorgen ervoor dat de campers piekfijn in orde zijn voor ze vertrekken. Maar ook de rest van het team staat natuurlijk voor je klaar!

Interesse in of vragen over het huren van een camper in Tremelo? Doe hier je aanvraag of stuur ons gewoon een mailtje!

Huur nu je droomcamper bij Vanomobil Tremelo!